Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

skinuo sam,a kako da instaliram,nece da otvori

Evo ti moduli, ubaci iz Magiska:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1Wii2HvOzxwEX7pR74iBXrvOWo5anN8zV

Bacio sam oko na zvuk u testu, i posle ovoga nemam nameru da čitam bilo šta više na benču od testova, sramota:
Xiaomi se diči Dirac HD zvučnim algoritmnom, ali ni slušanje muzike ni razgovor nisu, makar subjektivno, rezultovali nekim iznadprosečnim iskustvom.

Svako ko se javio u temi da je pazario telefon je baš to pohvalio. Ja sam lično poredio zvuk sa dosta telefona više klase, oduvao ih.

Poslednja izmena:
Bravo @Bobajakuda

Vidis da si naucio nesto novo od kada si brikovao fon :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

[emoji23][emoji23] Ma gde sam naucio.. Nosio bih brikovani RN4 da nije bilo tebe. [emoji4]

Napredujes, napreduje, polako ulazis u ono "neobjasnjivo ludilo"... ;)

@Ivan I. , delimo stav. +zvučnik je iznad proseka (pa, na GSM areni izmeriše one silne decibele da se ogluvi. okačio sam ranije link ka njihovom testu). ja sam primetio u tekstu da nije našao aplikaciju za daljinski (kako?!) a za FM radio kaže da ga podržava (provereno nije pokušao da vidi kako hvata stanice). previše pažnje na kameru.
nego, nisam znao da je kod nas u zvaničnoj prodaju verzija sa 64GB skladišta. poslednji put kad sam gledao na g***t***u nije je bilo u ponudi. i, nije li samo crna boja u ponudi? ovde je testirana zlatna roze

Poslednja izmena:
Amaterski odrađen test na Benchu u vezi zvuka,neznam kako su to sebi dozvolili!!!!

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Zasto se sikirate, svi koji imate ovaj telefon znate da li je to sto pise istina ili nije... Po meni za par dana ne moze ni jedan telefon da se lepo istestira, mogu da se pisu samo utisci na prvu, ali to cesto nije validno...

Hehe... Moj utisak na prvu kada sam prvi slučajno pustio mjuzu preko zvučnika na max je bio taj da mi je telefon umalo ispao kad sam se trgnuo. :d

Znači jači, a bolji zvuk na zvučniku telefona ja do sada nisam čuo. :D

Sinoć ženu i mene mrzelo da palimo komp pa vrteli Psybient i Psy chill preko Šomija. Lagano mož slušati. :)

Edit: Poručio preko KP Nilkin Frosted Shield. Trebalo bi sutra da stigne. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk pro

Poslednja izmena:
Stigli Cafele case i kabl 150cm. Oba su odlicnog kvaliteta.
Case zadrzavam, a kabl ako neko zeli neka se javi :).
Cafele USB Type C for Xiaomi A1 Type C Cable for Huawei Mate 10 Pro Type C Fast Charge 5V 2.4A USB Type-c Cable
http://s.aliexpress.com/ZBfqANna?fromSns=Copy to Clipboard

Uspeo sam napokon,i nije tesko,koliko sam se namucio [emoji2]
Hvala svima!!!
Sto se tice case,ne kupujte providnu sa crnim ivicama,lepo leze,ali se lako grebe.

Znaci ne verujem koliko je mocnija kamera. Necu moci da spavam [emoji2]

Navodno izbacuju source code sledece nedelje za Mi A1 (a to znaci frankova kaf. pardon kernel :))... ;) https://mobile.twitter.com/franciscof_1990/status/955801929451560962
70d578434341ff1420da1079f1885438.jpg

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Zvuci dobro, nadamo se. Rutovao sam ga veceras da testiram gcam i moram da priznam da nisam ocekivao toliko drasticnu razliku u kvalitetu fotografija. Naravno, u korist gcam-a.

Ja def. moram svoj A1 da propustim kroz MiFlash Tool i da ga vratim na "fabrički" ROM pa nek ide život. A posle, ako me se sete-sete... Oreo je bila moja dužnost :d
Inače sam prezadovoljan telefonom!

Koji Xiaomi da predlozim drugu da uzme,ovaj ili 5s? Koji ima bolju podrsku za ove portovane pixel kamere? Drugaru je kamera glavna stavka na telefonu.

50 евра фарба?!

Jel ima neko ovaj problem i da li zna resenje?
Primetio sam pre par dana da mi poruka na viberu ponekad ne stize instant iako imam odlicnu konekciju. Stigne tek kada otkljucam telefon.

Settings-pa u search ukucaj optimisation, pa izaberi Battery optimisation, tapni na strelicu desno, izaberi All apps, nadji Viber i stavi Don't optimise.
19f1285f1d275b0b9982b851d9bd7276.jpg

Ne mora uopste to da radi. Ako je force-ovan update na oreo, pohebali su se GCM servisi i mora factory reset. Meni stoji na optimise i instant je.

Kada se dugo ne gasi fon, hoce da zakuca viber... i onda tek kada se otkljuca fon, on pokaze poruku...Znam tacno o cemu on prica, nema veze sa push servisima.Najlakse resenje reboot i posle sve radii kao podmazano...Jednostavno Android mora na par dana reboot i sve radi kao podmazano.

Poslednja izmena:
Zašto na stock launcheru ne radi notification dot za viber, na nova radi normalno, sve je uključeno.

Hvala,
Namestio sam na don't optimise pa cu videti da li funkcionise. Inace nisam forsirao oreo update, bas iz tog razloga sam sacekao da stigne OTA.

Nazad
Vrh Dno