Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Jel nekom sa Telenora stigao update od 700+ MB? Ili je i drugima na Telenoru stigao ovaj od 171 MB? Čisto da znam da li samo mene zahebavadu...
I meni samo ovaj od 171 MB. Telenor.Jel nekom sa Telenora stigao update od 700+ MB? Ili je i drugima na Telenoru stigao ovaj od 171 MB? Čisto da znam da li samo mene zahebavadu...
Jel nekom sa Telenora stigao update od 700+ MB? Ili je i drugima na Telenoru stigao ovaj od 171 MB? Čisto da znam da li samo mene zahebavadu...
i kod mene istoJel ima još neko problema sa obaveštenjima za email poruke? Meni ne stiže obaveštenje kad dobijem poruku,nego moram da uđem u aplikaciju da bi proverio da li ima novih poruka. Koliko sam video sve je podešeno.
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Negde je podešen Silent mod.i kod mene isto
posle nemam problema redovno stižu -samo ujutru je problem
Isto tako i sa Yahoo app
NOTE 8
Nigde nisam palio silent modeNegde je podešen Silent mod.
Meni se (na drugom telefonu) dešavalo da se sam negde uključi, ili ga neka aplikacija uključi (Light Flow i slične koje kontrolišu notifikacije). Pogledaj za svaki slučaj, možda je negde uključeno.Nigde nisam palio silent mode
NOTE 8
Pozdrav svima. Postao sam juce i ja vlasnik ovog prelepog telefona.
Telenor midnight black, 1 sim, 64gb. Nisam dobio nikakav poklon![]()
Note4 sam koristio do pre mesec dana kada mi se razbio displey. Koristio sam ga 3 godine i koristio bih ga jos 3 samo da nisam razbio ekran. Ljudi oko mene su smenjivali iphone s5,6,7,8 i gledajuci te telefone bio sam u fazonu da note 4 dominira i dan danas i stekao sam osecaj da se Samsung malo zeznuo kaad je njega izbacio, jer je iskakao toliko da i posle 2 godine ni jedan fon ne moze da ga baci u pozadinu. Ono sto me je najvise odusevljavalo kod note 4 je bila kamera. Ja sad gledam ove slike sto pravim sa note 8 i je*es mi sve ako mi slike nisu bile lepse na note 4...mozda mi je display na note 4 bolji pa preview slike daje utisak da je kamera bolja. Znam daa nije sve u pixelima ali zasto 4 godine i 4 modela kasnije, note 8 ima manje pixela? Moracu da vidim da li postoje neki setinzi za kameru koje sam preskocio..mozda treba setovanje da bi se doslo do boljeg kvaliteta. Osim ovoga telefon je nivo. Kvalitet se oseti i vidi pri prvom otkljucavanju telefona. Osim kamere od koje sam vise ocekivao, ne znam sta jedan telefon moze da ponudi vise i na lepsiji nacin od ovoga. Nisam jos instalirao nikakve appove, jer zelim da vidim do prvog punjenja kako ce da radi u klot varijanti.
I za kraj bih imao jedno maalo pitanjce. Da li neko zna da li je moguce skloniti home button naa onom always on displayu? Stoji indikator za bateriju, neke robotske oci sove, datum i vreme, i skorz dole home ikona koja mi iskaace iz svega toga i kvari opsti dojam.
Jel feler neki ili je jednostavno to tako?Poznata stvar, nije na svakom primerku isto ali dosta je prisutno.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Pa u suštini jeste fabrički feler ali niko od ljudi koje poznajem se nije odlučio da reklamira jer telefon radi savršeno i mrzi ih da se mlate. Ne znam kakva bi bila reakcija servisa/prodavaca. Ako se odlučiš da reklamiraš molim te napiši ishod.Jel feler neki ili je jednostavno to tako?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari