Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku. Za sve dodatne informacije o našim uslugama na raspolaganju Vam je Kontakt centar 0800/100-100, mreža poslovnica i internet strana www.mts.rs
Samo na Tourist/SuperTourist SIMuJa sam tek juče provalio da mts pre paid korisnicima uopšte nije dostupan 4G! :d:zgran:
Sam sebe da dopunim, stavka 2) ne važi kod Kontrole troškova, gde se i kod novog ugovora event. promena tarife vrši narednog meseca.^ Dve različite stvari:
1) promena tarife - od 1. narednog meseca
2) promena statusa (novi ugovor) - promena stupa odmah na snagu
Aaa ok ok..moram pogledati ugovor.hvalaDa, s tim što ti od tog datuma kreće i napata pune cene tarifnog paketa bez popusta ako taj popust bio ugovorom definisan.
Ako ti najviše treba net onda xl 1200 i imaš do kraja uo 102gb. Ako više koristiš minute i poruke onda vip Neo...Sada je tačno tri meseca od prestanka važenja mog ugovora i sad treba da vidim šta činiti, trenutno sam na mix M paketu i imam bednih 500mb mesečno. Da li da pređem na xl za par stotina dinara više i tako imam 100gb mesečno svakog meseca ili možda Telenor ili VIP imaju nešto bolje za te pare? Nemam pojma šta da radim baš ne pratim ponude mreža....
OnePlus 3T
Pa da, što se tiče neta najbolja ponuda. Ako ti je ok 1200 din za 600min ka svima i 6000 u mts, 1000 poruka(min i poruke koje ne iskoristiš se prenose u sledeći mesec) i 102gb do kraja uo onda mts nema dileme.Najbitniji mi je internet, a zatim minuti. Ali i ovde mi ostane minuta, tako da to neće biti problem. Poruke jako retko koristim jer su tu glavni WhatsApp I Viber.
Dakle po ovome da ostajem na MTSu i dalje?
OnePlus 3T
Sa tih 20 giga za dve app ti je bukvalno sve pokriveno sem yt i za yt imas 1.5 giga pored ovih 20 za dve app, dok u tvom Vipu za sve imas 2/3 giga... Tako da ga ne obmanjujem u opste vec sam mu dao jos jednu opciju. Jer ako mu ne treba vise od 20 giga neta mesecno a pritom je sam decko napisao da su mu minuti nakon neta bitni, onda bolje da ode u Telenor nego u Vip. A ako mu je malo 20 giga neta mesecno onda neka ostane u mts-u jer je i onako decko sam napisao da su mu do sada ostajalu minuti u mts-u. A u tvom vipu nema nista od neta, pomiri se sa tim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari