ZAP
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.09.2001
- Poena
- 720
Nisam Dejan [emoji16] ali potvrdjujem za firmu mora špedicijaMora špedicija za firmu.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Nisam Dejan [emoji16] ali potvrdjujem za firmu mora špedicijaMora špedicija za firmu.
Ma sve je ok, ne brini. Narucivao sam ja i po 10 sijalica i nije bilo problema. Ja sam odavno izmenjao sve u ledove.Kako bese idu stvari sa led sijalicama, do kog broja sam bezbedan da me ne okarakterisu kao "svercera"? Treba mi za luster 4 kom onih e14, msm i deb*l bi skapirao da je za licu upotrebu, ali nisam siguran za nase carinike, pa rekoh da proverim kako ste vi prolazili u takvim slucajevima.
P.S. Bg carina u pitanju.
Pošta ima svoju špediciju, a po zakonu može i svako pravno lice da uradi špediciju. Naravno ako nemaju iskustva sa tim bolje je platiti, a nisam siguran ni da pošta dozvoljava da to radi neko drugi.@Dejan, i to moze preko Poste?
Prave mu razglednicu13 dana na carini, paket od 17$.
Pa šta mu rade više!?
Probaj i na GearBest-u. Oni, čini mi se, šalju baterije za Srbiju. Nisam 100% siguran.
Sent from my Honor 8
Velika, 500gr, konkretno Rapunzel Cocoa Powder samo je bio. Ali njegova vrednost je 7$. Bila je neka greska, porucio sam njega plus nesto od 40$, sto "nisu imali". Refundirali razliku, i poslali besplatno samo kakaoZato je i prosao bez carine.
@Septi, od 6./7. jos nisu prosli u BGuAli izgleda da ne ide vise sve u istu korpu, kao da rade vise skladista, delova BG-a ili sta vec.. jer nekoliko puta ljudima dodje za 5., a drugima ceka 10. dana, istog dana pristiglo u BG.
@Dejan, i to moze preko Poste?
@Nemanja, ako ima radnju, moze i na sebe i na radnju. Ako je firma, bolje na firmu, jer u suprotnom zavisi od volje carinika![]()
Koliko pošta naplaćuje špediciju?Pošta ima svoju špediciju, a po zakonu može i svako pravno lice da uradi špediciju. Naravno ako nemaju iskustva sa tim bolje je platiti, a nisam siguran ni da pošta dozvoljava da to radi neko drugi.
Samo za spediciju dokumenta se popunjavaju od strane firme. Posto je meni na radnju dolazilo (koja se vodi na mene..) nista drugo nisu trazili. I ja sam samo preko DHLa jednom tako narucio nesto, moguce da inace traze druga dokumenta i da mora da se dostavi u Posti negde, a ne moze preko maila.Hvala.
A šta se radi kad stigne paket i carina javi da je preko 3 komada za dalju prodaju? Verovatno se nose neki papiri, ali koji?
Ne znam koje baterije naručujete ali sa ovog sajta nije bilo problema [emoji41]
Ru.nkon.nl
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ali uz naplatu masne poštarine ako se ne varam?Prolaze sa nKona jer se salju direktno iz EU, bez tranzita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari