Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ekipa jel netko spajao na tv mobitel, kako radi jel zadovoljan i isplati li se izimat kanel.. mogu li semigraz jednostavnije igrice? Hvala

Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk

Ekipa jel netko spajao na tv mobitel, kako radi jel zadovoljan i isplati li se izimat kanel.. mogu li semigraz jednostavnije igrice? Hvala

Planiram uzeti taj priključak... Koliko sam čitao, kažu ljudi da radi skroz ok...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Skroz ok radi, što se igrica tiče, probao sam Riptide 2, sasvim korektno.

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Pa se javi kad stigne, da cujem i tvoje utiske 🙂

Pa se javi kad stigne, da cujem i tvoje utiske 🙂

Hoću naravno[emoji6]

Kakve su slike u zatvorenom prostoru bez upaljenog svjetla ili prigišenog
Dali slika ima jako šuma i dali se vidi lijepo kad ju zumiraš
Hvala

Poslednja izmena:
Poslao sam ti link sa mog Flickr.... Pa vidi tamo sve... Ja sam pokušao u nekim raznim uslovima slikati...

Kamera savrsena evo par fotografija monohromatski ja sam bez teksta. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
6567a3735e0a7daecf7d46b77f7c612d.jpg
8315d185eda7b81bff121089673fd565.jpg
c5b0f4a0fbcb5cf7cad8de538ca9fc96.jpg

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Stigao napokon 🙂 Ekstra mi deluje za sada, ekran je odličan, dovoljne oštrine,boje lepe, uglovi gledanja naravno odlični i bez nekog tinta kad se pomera telefon. Baterija vidim da će biti u rangu redmi note 4 što mi je drago 🙂 Zvuk u slušalicu odličan , fp senzor nerealno brz kao i sam telefon. To je to na prvu loptu.

Čestitam na izboru. A sada na drugu loptu utisci i zapažanja? Jesi li probao kakav je na izlazu sa nekim slušalicama? Poređenje zvuka u toku poziva sa nekim Samsung ili HTC? Da li si dobio 3 god. VIP garancije? Išla je priča da Mate 10 pro ne dobija :wave:

Zvuk na slušalicama je ok, fali mu glasnoće i tu verujem da zaostaje za samsungom i jabukom, meni je ok i ovako jer slabo slušam muziku, tebi verujem da bi bilo slabo 🙂
Zvuk tokom razgovora je ekstra, možda i previše glasan a kvaliteta mu ne fali takođe.
Za garanciju sam pitao i kažu da nema premium garancije, valjda ide samo uz P seriju.

Sti se tiče te garancije, ko god je hteo malo više da sazna o tome, mogao je...
Ali ajd, garancija, npr ovde u de, u toku prve godine svaki kvar ili bilo šta drugo je free, servisni centar je za sad jedini u Berlinu. Znaci sve je free u toku prve godine. Eto... Jel to ok ili nije, necu da sudim...

Možda je tamo tako, ovde je garancija standardna i pokriva sve što i garancije drugih proizvođača.
Malo mi je truba što ne daju takvu garanciju za Mate seriju koja je prilično skuplja od P serije ali tako je 🙂

Pa ovo je eto neka novina, koja je po meni sr... Al opet bolje ista nego ništa...
Nisam siguran, ali mislim da ta vrsta garancije vazi samo za eu zemlje, citao sam negde davno o tome pa i zaboravih..
U slučaju kvara, zoveš ih, das imei, podatke itd itd, pošalješ fon, i kažu jako brzo završe sve...i eto, bez bilo kakvih troškova sve odrade.
Znaci direktan Huawei servisi u Berlinu.

Šteta, ne mogu sad da pronađem tačno gde sam to pročitao... ***

Poslednja izmena:
Pa ovo je eto neka novina, koja je po meni sr... Al opet bolje ista nego ništa...
Nisam siguran, ali mislim da ta vrsta garancije vazi samo za eu zemlje, citao sam negde davno o tome pa i zaboravih..
U slučaju kvara, zoveš ih, das imei, podatke itd itd, pošalješ fon, i kažu jako brzo završe sve...i eto, bez bilo kakvih troškova sve odrade.

Ja sam isto negdje nešto čitala ..možda za te pogodnosti moraš napravit vip članstvo putem HiCare aplikacije..
ece961cceb8f511f96222a821dbe77dd.jpg

Jel vam radi picture-in-picture?
Ja nikako to ne uspevam da aktiviram, ne znam o cemu se radi.

Мени ово стигло путем мејла, преносе све у Ирску.
"Poštovani korisniče kompanije Huawei,

Usled organizacionih promena u okviru Huawei grupe kompanija, doći će do prenosa svih korisničkih ugovora za Huawei Mobile Services, ranije poznate kao usluge u oblaku, iz kompanije Huawei Technologies Deutschland GmbH u Aspiegel Limited, Huawei podružnicu u Irskoj. Ovo se odnosi na Huawei ID, Cloud, HiGame i Teme.

Aspiegel Limited je naš globalni centar za upravljanje digitalnim sadržajem i korisničkim mobilnim uslugama za Huawei Consumer Business Group van Kine, kao i za njihovo koordiniranje. Nakon ove promene, imaćete korisničke ugovore sa kompanijom Aspiegel.

Ova promena neće podrazumevati stvarnu migraciju podataka sa jednog sistema na drugi, odnosno iz jedne zemlje u drugu. Vaši podaci će se i dalje nalaziti u centrima podataka u Nemačkoj, pod istim visokim nivoom zaštite. Aspiegel je novi kontroler ličnih podataka koji se obrađuju u mobilnim uslugama.

Huawei ozbiljno pristupa svojim obavezama i dužnostima vezanim za zaštitu potrošača i privatnosti, i ova promena neće ni na koji način umanjiti vaša prava.

Ova promena stupa na snagu 23. februara 2018. Ako ne želite da pređete kod kompanije Aspiegel, možete da odbijete saglasnost za prenos tako što ćete izbrisati Huawei ID nalog pre nego što ova promena stupi na snagu.

Ako odbijete saglasnost za prenos, izbrisaće se vaše informacije vezane za Huawei ID, HiGame, Teme i Huawei Mobile Cloud, poput sinhronizovanih fotografija, kontakata i datoteka u usluzi Cloud i njihovih rezervnih kopija, i ove informacije nećete moći da povratite čak i ako kreirate nov Huawei ID. Takođe, nećete moći da koristite naše mobilne usluge sve dok ne kreirate novi Huawei ID.

Da biste saznali više o ovome i o tome kako da odbijete saglasnost za prenos, posetite naš veb-sajt".

Ne, picture-in-picture dolazi uz oreo i bukvalno imaš floating window od aplikacije koja je podržana.
Za sada je samo nekolicina i sve mi je uključeno ali i dalje ne radi.
1ba09c5a3fe5263b9671a2aa278442ac.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam mislio na ovo...

Gde ti stoji ta opcija picture in picture?
bebbba2e9b5797d44719b4822fa2c90f.jpg

Settings/Apps&notifications/Apps/Settings/Special acces/Picture in picture

Pip, you tube radi samo ako je red ili iz browsera.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Мени ово стигло путем мејла, преносе све у Ирску.
"Poštovani korisniče kompanije Huawei,

Usled organizacionih promena u okviru Huawei grupe kompanija, doći će do prenosa svih korisničkih ugovora za Huawei Mobile Services, ranije poznate kao usluge u oblaku, iz kompanije Huawei Technologies Deutschland GmbH u Aspiegel Limited, Huawei podružnicu u Irskoj. Ovo se odnosi na Huawei ID, Cloud, HiGame i Teme.

Aspiegel Limited je naš globalni centar za upravljanje digitalnim sadržajem i korisničkim mobilnim uslugama za Huawei Consumer Business Group van Kine, kao i za njihovo koordiniranje. Nakon ove promene, imaćete korisničke ugovore sa kompanijom Aspiegel.

Ova promena neće podrazumevati stvarnu migraciju podataka sa jednog sistema na drugi, odnosno iz jedne zemlje u drugu. Vaši podaci će se i dalje nalaziti u centrima podataka u Nemačkoj, pod istim visokim nivoom zaštite. Aspiegel je novi kontroler ličnih podataka koji se obrađuju u mobilnim uslugama.

Huawei ozbiljno pristupa svojim obavezama i dužnostima vezanim za zaštitu potrošača i privatnosti, i ova promena neće ni na koji način umanjiti vaša prava.

Ova promena stupa na snagu 23. februara 2018. Ako ne želite da pređete kod kompanije Aspiegel, možete da odbijete saglasnost za prenos tako što ćete izbrisati Huawei ID nalog pre nego što ova promena stupi na snagu.

Ako odbijete saglasnost za prenos, izbrisaće se vaše informacije vezane za Huawei ID, HiGame, Teme i Huawei Mobile Cloud, poput sinhronizovanih fotografija, kontakata i datoteka u usluzi Cloud i njihovih rezervnih kopija, i ove informacije nećete moći da povratite čak i ako kreirate nov Huawei ID. Takođe, nećete moći da koristite naše mobilne usluge sve dok ne kreirate novi Huawei ID.

Da biste saznali više o ovome i o tome kako da odbijete saglasnost za prenos, posetite naš veb-sajt".
Mene su obavestili SMS, ali ovo:
3862a7cc4a03f3020c50cc575bbc460e.jpg

I meni stigao taj sms, mada više ne koristim Huawei telefon.

Mitsubishi Trium Galaxy

Ne, picture-in-picture dolazi uz oreo i bukvalno imaš floating window od aplikacije koja je podržana.
Za sada je samo nekolicina i sve mi je uključeno ali i dalje ne radi.
1ba09c5a3fe5263b9671a2aa278442ac.jpg
Sto se tice picture in picture, kontaktirao sam Huawei.de. Kažu da je trenutno moguće samo sa Google Maps, ostale App ne, i trebalo bi uskoro da funkcioniše za sve navedene aplikacije.

Drugari, da li je neko igrao igrice na televizoru koristeci emui desktop ili kako se vec tacno zove? Jel radi to okej? Mislio sam da kupim bluetooth gamepad pa da se malo igram sa klincem na TV-u. Jel moze svaka igrica sa playstore-a?

Nazad
Vrh Dno