Planiram uzeti taj priključak... Koliko sam čitao, kažu ljudi da radi skroz ok...Ekipa jel netko spajao na tv mobitel, kako radi jel zadovoljan i isplati li se izimat kanel.. mogu li semigraz jednostavnije igrice? Hvala
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
Skroz ok radi, što se igrica tiče, probao sam Riptide 2, sasvim korektno.Ekipa jel netko spajao na tv mobitel, kako radi jel zadovoljan i isplati li se izimat kanel.. mogu li semigraz jednostavnije igrice? Hvala
Ajd javi kad uzmeš i isprobaš [emoji2]Planiram uzeti taj priključak... Koliko sam čitao, kažu ljudi da radi skroz ok...
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Hvala super.. Yeees![emoji23][emoji23]Skroz ok radi, što se igrica tiče, probao sam Riptide 2, sasvim korektno.
Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ahh... Znaci ipak stiže uskoro 10 pro... Čestitam 🙂Ajd javi kad uzmeš i isprobaš [emoji2]
Jedvo čekam svoj primjerak mate 10 pro
Stiže ,stiže... Hvala[emoji1]Ahh... Znaci ipak stiže uskoro 10 pro... Čestitam 🙂
Hoću naravno[emoji6]Pa se javi kad stigne, da cujem i tvoje utiske 🙂
Stigao napokon 🙂 Ekstra mi deluje za sada, ekran je odličan, dovoljne oštrine,boje lepe, uglovi gledanja naravno odlični i bez nekog tinta kad se pomera telefon. Baterija vidim da će biti u rangu redmi note 4 što mi je drago 🙂 Zvuk u slušalicu odličan , fp senzor nerealno brz kao i sam telefon. To je to na prvu loptu.
Ja sam isto negdje nešto čitala ..možda za te pogodnosti moraš napravit vip članstvo putem HiCare aplikacije..Pa ovo je eto neka novina, koja je po meni sr... Al opet bolje ista nego ništa...
Nisam siguran, ali mislim da ta vrsta garancije vazi samo za eu zemlje, citao sam negde davno o tome pa i zaboravih..
U slučaju kvara, zoveš ih, das imei, podatke itd itd, pošalješ fon, i kažu jako brzo završe sve...i eto, bez bilo kakvih troškova sve odrade.
Znaci direktan Huawei servisi u Berlinu.
Šteta, ne mogu sad da pronađem tačno gde sam to pročitao... ***
Znaci direktan Huawei servisi u Berlinu.
Šteta, ne mogu sad da pronađem tačno gde sam to pročitao... ***
Misliš li na to da u isto vreme dve app budu otvorene na Home ekranz, recimo tapatalk i whatsapp?Jel vam radi picture-in-picture?
Ja nikako to ne uspevam da aktiviram, ne znam o cemu se radi.
Puu majku mu, neće ni kod mene... Hmmm, sad me ovo nervira 🙂Jel vam radi picture-in-picture?
Ja nikako to ne uspevam da aktiviram, ne znam o cemu se radi.
Mene su obavestili SMS, ali ovo:Мени ово стигло путем мејла, преносе све у Ирску.
"Poštovani korisniče kompanije Huawei,
Usled organizacionih promena u okviru Huawei grupe kompanija, doći će do prenosa svih korisničkih ugovora za Huawei Mobile Services, ranije poznate kao usluge u oblaku, iz kompanije Huawei Technologies Deutschland GmbH u Aspiegel Limited, Huawei podružnicu u Irskoj. Ovo se odnosi na Huawei ID, Cloud, HiGame i Teme.
Aspiegel Limited je naš globalni centar za upravljanje digitalnim sadržajem i korisničkim mobilnim uslugama za Huawei Consumer Business Group van Kine, kao i za njihovo koordiniranje. Nakon ove promene, imaćete korisničke ugovore sa kompanijom Aspiegel.
Ova promena neće podrazumevati stvarnu migraciju podataka sa jednog sistema na drugi, odnosno iz jedne zemlje u drugu. Vaši podaci će se i dalje nalaziti u centrima podataka u Nemačkoj, pod istim visokim nivoom zaštite. Aspiegel je novi kontroler ličnih podataka koji se obrađuju u mobilnim uslugama.
Huawei ozbiljno pristupa svojim obavezama i dužnostima vezanim za zaštitu potrošača i privatnosti, i ova promena neće ni na koji način umanjiti vaša prava.
Ova promena stupa na snagu 23. februara 2018. Ako ne želite da pređete kod kompanije Aspiegel, možete da odbijete saglasnost za prenos tako što ćete izbrisati Huawei ID nalog pre nego što ova promena stupi na snagu.
Ako odbijete saglasnost za prenos, izbrisaće se vaše informacije vezane za Huawei ID, HiGame, Teme i Huawei Mobile Cloud, poput sinhronizovanih fotografija, kontakata i datoteka u usluzi Cloud i njihovih rezervnih kopija, i ove informacije nećete moći da povratite čak i ako kreirate nov Huawei ID. Takođe, nećete moći da koristite naše mobilne usluge sve dok ne kreirate novi Huawei ID.
Da biste saznali više o ovome i o tome kako da odbijete saglasnost za prenos, posetite naš veb-sajt".
Sto se tice picture in picture, kontaktirao sam Huawei.de. Kažu da je trenutno moguće samo sa Google Maps, ostale App ne, i trebalo bi uskoro da funkcioniše za sve navedene aplikacije.Ne, picture-in-picture dolazi uz oreo i bukvalno imaš floating window od aplikacije koja je podržana.
Za sada je samo nekolicina i sve mi je uključeno ali i dalje ne radi.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari