Smartisan Nut Pro 2 mozda, onda 360 N6 Pro...? Takodje 360 N6 (bez pro)
Sent from my Redmi Note 4x
Zadnji put kada sam ih ja pitao je bilo 15% veća cena ako želiš osiguranje. 13-15% tačnije... To je bilo pre tipa 6 meseci, možda i malo jačeDa li jos uvek funkcioniše osiguranje od carine na coolicool?
Original LeEco LETV LE MAX 2 X820/829 4GB/6GB RAM 32GB/64GB/128GB ROM Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.7 Inch 2K ScreenVAla iskreno i mene glava zabole od gledanja, hahah. Leeco mi je bio svakako prvi izbor, ali necu zlatni, a narocito ne roze zlatan. Mislio sam da uzmem neki sivi, ali ih nema. Gledao sam le max2 i ovaj x720-x722, ali nista nema u sivoj boji trenutno. Posto ne menjam cesto telefone hteo sam nesto sa dobrom podrskom zajednice i malo jacim cipsetom. Ovaj cool i nubia M2 su odlicni budzet telefoni i sigurno je da nubia Z11 ne opravdava toliku razliku u ceni def, ali ipak je to najaci proslogodisnji model ZTE-a i *** to se placa.
Gledao sam sve moguce modele, uzimao sam u obzir i ZTE axon 7, mi note 2 i mi note 3. Ovaj mi note 2 je isto odlican, ali napljuvase malo ekran na netu, kao ti prvi oled ekrani nisu bas najbolji. Mi note 3 je odlican fon, ali je trenutno malo skuplji od nubie, kao i axon 7. Iskreno ne znam u ovoj klasi sta jos ima a da je vredno paznje, osim mi5s plus koji se takodje u vecini slucajeva prodaje zlatan a sivi je opet skuplji od Z11 nekih 30-40EUR.
Stvarno ne znam da li ima gde jeftinije da se nadju, ipak su to noviji modeli telefona sa 18:9 odnosom stranica, tzv. full screen ekranima i najnovijim SD procesorima. U svakom slucaju radi se o dosta dobrim i svezim modelima i voleo bih da posedujem jedan od doticnih modela...Smartisan mi je malo skup, ja sam nasao najeftiniji za 260EUR, jos posle carina, to mi je malo previse. Ovaj N6 pro takodje ima samo po ceni 260EUR, a obican N6 je 200, ali samo na jednom mestu sam nasao i to presell. Znas li ti gde se mozda ovi telefoni mogu naci jeftinije?
Kakva je kamera?Ja sam kupio devojci cool1,porucen preko banggood-a,placen 96 eura + 3600 ostale dazbine,ona je prezadovoljna,sve radi poprilicno dobro i brzo,beli sa sivim model 3/32
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Hvala na odgovoru. Verovatno se zvuk može rešiti root-om i Dolby ili Viper4Android aplikacijom....Pazi imala je pre ovoga xiaomi redmi 3,ona je hardcore korisnik vibera,instagrama,yt-a i sastavi joj isto kao i na xiaomiju,tamo je imala oko 10 sot ovde jos nisam gledao ali ceo dan bez problema,sa kamerom je takodje zadovoljna,pravi super slike sa bokuh efektom,naspram xiaomija koji je imala ovaj joj je kao avion,samo joj je malo tisi zvucnik kad slusa pesme.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Original LeEco LETV LE MAX 2 X820/829 4GB/6GB RAM 32GB/64GB/128GB ROM Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.7 Inch 2K Screen
http://s.aliexpress.com/z2ArMBVR
Ako je to taj onda ga ima, na par mesta. Sivi, e sad postoje dva modela. 6/128 ti je 235€ sa poštarinom.
Nisam u toku bas sa leeco telefonima, vise pratim xiaomi, ali vidim da je trenutno leeco bas ubedljivi bestbuy pa opasno razmisljam da narucim neki. Malo sam cackao po kimovilu sad i uporedjivao x820 i x722 i ne vidim u cemu je bolji x820 sem u vecem displeju i vecoj rez. Koliko videh x722 veca bat za citavih 1000mAh, a pored toga tanji. Noviji senzor kamere (doduse sa manje mpx) i koliko videh vise mreza podrzava. Ne znam da li x820 podrzava sve nase mreze i cuveni lte 800? Ostalo cini mi se isto sem sto x820 tesko da nadjes u dugoj boji sem roze zlatnoj koju bih gledao da izbegnem. Ovo je neko moje laicko razmisljanje jer bas nisam pratio rad leeca ali bih voleo da cujem tvoje, a i misljenje ostalih.Naravno, X820.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Trenutno ti je ta Nubia najbolja varijanta, i najjeftinija...Gledao sam, nema, ovo je samo najaca verzija, a meni iskreno ne treba toliko memorije, za te pare cu uzeti nesto drugo, novije. Ja sam ganjao onu verziju 4\32 ali nje vise nema. Za sada mi je nubia prvi favorit, ovaj smartisan deluje ok kao i ovaj 360 n2 pro, ali oba su poprilicno nedostupna i ipak skuplja od nubie koja je 215EUR.
Taman sam se bio odlucio da uzmem X722 6\64 u sivoj boji ali ga nema vise, odgovor decku koji je pitao da li ima ROM-ova je da ima i to dosta, ja mislim da ce biti i oreo ROM-ova, postao je poprilicno popularan ovaj fon medju zajednicom i sve vise ljudi radi ROM-ove za njega.
Ovaj smartisan je bombona, ciji je inace to brend, nisam cuo za njih iako duze vreme intezivno pratim kineske telefone?
A taj cool1 koja verzija je najbolja? Najvise ima c103 pa neka r116 a najmanje c106. U principu shvatio sam da su to Kineska, Indijska i internacionalna verzija. Jel ima neka bitnija razlika?
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Apropo x820vsx722, ja bih rekao da je na xda bolja podrška za x722, makar razumljivija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari