Ajde pošalji mi linkOvaj moj je tamno crven, kao da blago vuce na bordo, ali crven je. Mnogo lepa nijansa boje ko voli.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja sam na 7.1.2 sa decembarskim.Ja jos uvek nemam januarskog apdejta....jel sam sam?
Ja sam na 7.1.2 sa decembarskim.
Mora malo pritiska da izvrsi na njih kako bi ubrzali proces pustanja surs koda za Mi A1. Nisam znao da im je za oba Xiaomi flegsip telefona, Mi 5 i Mi 6 bilo potrebno cak 6 meseci da objave source code...Pritisnuo ih Franco na twitteru pa su neki sajtovi preneli. Valjda ce uskoro objaviti.
Preko cega si uzeo za 187e?i ja uzeo, 4/32 black, dobio eu charger i foliju u originalnom pakovanju. 187 eura iz madjarske. sad i zeni narucio isti samo golden rose.
kako da ga update na 8? imam 7.1.2 koji sam dobio update skoro po paljenju telefona
Nije puno, ovde je na kp 210.kolega ima nekoga tamo pa mi rekao tu cenu. jel malo ili puno?
()Mora malo pritiska da izvrsi na njih kako bi ubrzali proces pustanja surs koda za Mi A1. Nisam znao da im je za oba Xiaomi flegsip telefona, Mi 5 i Mi 6 bilo potrebno cak 6 meseci da objave source code...
Sent from my Redmi Note 4x
Nisi me razumeo, ima ip5s i hoce da ga zameni za neki drugi, videla malopre ovaj tel i odusevila se.Posto zeli Ip5s naravno da ces joj reci da je kao Ip6![]()
Nisi ti njega razumeo [emoji16] reci joj da je kamera kao ip6 i bolja, hehe, mada iskreno nijeNisi me razumeo, ima ip5s i hoce da ga zameni za neki drugi, videla malopre ovaj tel i odusevila se.
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Pazi, uz gcam izvlacice odlicne fotke. Jedini problem je video, znajuci zene ...Onda neka vidi u Gigatronu, valjda ima u Uscu kako izgleda i kamera pa ako joj odgovara narucice na KP.
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari