Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Eto morao sam i ja da naručim crveni Niklin case [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Vreme je da se bezi iz ove teme, crveno pocelo da preovladjuje :) jos samo pink da krene i bice veselo :) :) :)

Црвени нилкин није баш црвен...буде онако испрано црвено...да повратиш...

Ovaj moj je tamno crven, kao da blago vuce na bordo, ali crven je. Mnogo lepa nijansa boje ko voli.

Kacio sam nekoliko postova nazad, prelistaj.

Ja jos uvek nemam januarskog apdejta....jel sam sam?

Nisam ni ja još dobio januarski update

Гдје је ћирилица брате ?! Ја заборавио писати, треба ми минут док слово наћем.[emoji16]

Свакако очекујемо мини ревју после апдејта. Волим(o) твоје постове. [emoji23]

[emoji106]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja cu svoj utisak da ostavim sto se tice 8.0, instaliran i januarski update.

Sistem mnogo brzo radi, zivahniji je nego na verziji 7 i uzivanje je koristiti telefon. Mene najvise odusevljava brzina, jer mi je to kod telefona najbitnije. Baterija je dobra, kao i na Nugatu, znaci koliko god da koristim telefon traje ceo dan. Oko 6h sota.

Ja sam se ipak razmazio sa MIUI i sad kao da prvi put koristim Android a prvi mi je Android telefon bio HTC Wildfire.. Naime ima li rešenja za Telenor widget jer ne mogu da ga razvučem na 5x2 već stoji osakaćen na 4x2?

^ Instaliraj custom launcher, poput Nova Launchera, pa koriguj veličinu widgeta po želji.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pritisnuo ih Franco na twitteru pa su neki sajtovi preneli. Valjda ce uskoro objaviti.

Pritisnuo ih Franco na twitteru pa su neki sajtovi preneli. Valjda ce uskoro objaviti.

Mora malo pritiska da izvrsi na njih kako bi ubrzali proces pustanja surs koda za Mi A1. Nisam znao da im je za oba Xiaomi flegsip telefona, Mi 5 i Mi 6 bilo potrebno cak 6 meseci da objave source code...

Sent from my Redmi Note 4x

Франко је шаомију јако битан лик...прочитао сам да кернел садржи делове кода који ће се имплементирати у уређаје који тек треба да изађу па неће због тога да га поделе са корисницима...

i ja uzeo, 4/32 black, dobio eu charger i foliju u originalnom pakovanju. 187 eura iz madjarske. sad i zeni narucio isti samo golden rose.
kako da ga update na 8? imam 7.1.2 koji sam dobio update skoro po paljenju telefona

i ja uzeo, 4/32 black, dobio eu charger i foliju u originalnom pakovanju. 187 eura iz madjarske. sad i zeni narucio isti samo golden rose.
kako da ga update na 8? imam 7.1.2 koji sam dobio update skoro po paljenju telefona
Preko cega si uzeo za 187e? :)

Malopre iz zezanja kazem devojci za A1 jer planira da menja ip5s, vidim da ga svi hvalite, bacila pogled na netu i odusevila se izgledom, e sad po vama po specifikacijama i kamera na njemu, prednja, zadnja, kom "poznatom" telefonu je priblizan, lupam sad al ajde nesto kao samsung s6, p10 lite.....?

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Posto zeli Ip5s naravno da ces joj reci da je kao Ip6 :)

Mora malo pritiska da izvrsi na njih kako bi ubrzali proces pustanja surs koda za Mi A1. Nisam znao da im je za oba Xiaomi flegsip telefona, Mi 5 i Mi 6 bilo potrebno cak 6 meseci da objave source code...

Sent from my Redmi Note 4x
()
Ohladice se svi za 6 mjeseci /prije svega developeri/, pogotovo sto sad krecu 'Project Treble' telefoni, must have-cina prakticno. :) Kreni na vrijeme skupljati repa... :D

Posto zeli Ip5s naravno da ces joj reci da je kao Ip6 :)
Nisi me razumeo, ima ip5s i hoce da ga zameni za neki drugi, videla malopre ovaj tel i odusevila se.

Nisi me razumeo, ima ip5s i hoce da ga zameni za neki drugi, videla malopre ovaj tel i odusevila se.

Nisi ti njega razumeo [emoji16] reci joj da je kamera kao ip6 i bolja, hehe, mada iskreno nije

Onda neka vidi u Gigatronu, valjda ima u Uscu kako izgleda i kamera pa ako joj odgovara narucice na KP.

Onda neka vidi u Gigatronu, valjda ima u Uscu kako izgleda i kamera pa ako joj odgovara narucice na KP.

Pazi, uz gcam izvlacice odlicne fotke. Jedini problem je video, znajuci zene ...

Nazad
Vrh Dno