Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Moja greška, treba da piše "true" ako prolazi. Žile je u pravu.

Ne, na v8.

Da, kad je true u build.prop onda podržava.

Nougat nema takav procenat baterije, ovo je oreo.

Probaj:

#su
setprop ro.treble.enabled true

[emoji848]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Kod mene stigao update na Oreo. Imam utisak da je telefon još brži i da trenutno deluje na komande. Na stranu da sve lepše izgleda nego na Nugatu. Predobar telefon...
ada82c27be68c4fe58101820f1bf995d.jpg
b7115bf3bbb4f9a94b44de7944b33326.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ima li neko oreo img sa ovim poslednjim update-om. Vidim da su ga izgleda skinuli sa sajta.

Kako ukloniti ikonicu iz statusbara da je stigao update?(koji ne radi jer je root)

Root drzim samo zbog Gcama.

Боља на С5

Pretpostavljam da isto vazi i za prednju? Prodao sam svoj redmi note 4 mtk za 130e pa razmisljam da li da dodam nesto malo za s5 ili 70e za mi a1. Telefon mi najvise sluzi za drustvene mreze, youtube, slikanje..
A opet kontam da ce taj a1 zavrsiti kao rn4, pasce mu cena cim izadje nesto bolje i sta sam onda uradio, a siguran sam da ce se s5 drzati.

Evo sa gcam na Xiaomi i HDR+
A sad ce ista slika sa iPhone 6s HDR
b3b3f3bcb47721b9a48dc82533642da4.jpg

127df5fc00286692a36761bbbcf29a66.jpg

Poslednja izmena:
Evo obicna kamera njegova
d6de4c44d978425db5809d364e077eae.jpg
0855768906c422778e105745a3fad873.jpg
322f1960e5cdeea61ba3dc3bef6b5c11.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Има ли негде да се купе ове фолије за дисплеј што долазе уз сам уређај?
Нисам успео да "избунарим" на Алију....?

@kidence razmisljam da se ponovim...znam da jos niko nema redmi 5 plus i da nije iz mi serije... Ali se meni svidja zbog 18:9 i zbog 6" i naravno baterije. Sta ti mislis da li da uzmem a1 ili redmi 5 plus. Hvala.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Stize mi u ponedeljak R5+, pa cu ti reci...Ne volim da pisem na osnovu tudjih utisaka..Volim licno da proverim :)
A1 se dokazao, nema greske...videcemo R5+ sta kaze :)

Samo se nadam da ce biti gcam jer na RN4x radi fenomenalno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Prvo se nadaj da dobijes Global rom(a sanse su male, ne znam od koga si uzeo), pa tek onda razmisljaj o ostalom...Ali da ne idemo u off...nije tema R5+...

Malo listam po xda, i vidim da neko i pokušava da portuje Treble. Mislite li da je to moguće?

Nikako ne uspevam da instaliram Magisk? Ovaj crveni x mi se non stop pojavljuje. Ispostujem onog Indusa sa youtuba ali nece da mi instalira.. tako da ne mogu da odradim Gcam do kraja :/
420365dea5dec5466b09c410f7eba608.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Хвала за линкове!

@dika
Јеси користио patched images?

Imaš na xda oreo beta fastboot rom, regularan nisam video.

Procackaj na xda forumu, u toj sekciji imaš još i stock oreo rooted, pa vidi da li ti nesto od toga odgovara...

A to sam video nego sam bio ubedjen da sam video i stock oreo na mi sajtu :D Hvala svakako

Şamo da se upišem za Mi A1.
Postadoh njegov vlasnik prekjuče... Za sada sam zadovoljan telefonom (ništa specijalno).
Jedino što sam primetio je prespor fingerprint. Ama, baš prespor :(

@Kidence: Ajd' da pazarim i jedan R5+ pa nek' ide život :d

Vrh Dno