zero
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.07.2005
- Poena
- 660
Kupi LTC pa izvuci. Za BTC su nenormalno visoke provizije.
Tapatalk
Ne mogu da kupim pošto ne daju za naloge iz Srbije.
Poslednja izmena:
Kupi LTC pa izvuci. Za BTC su nenormalno visoke provizije.
Tapatalk
HvalaNe moze kes unovciti sa binance; prebacis kojne na cex ili coinbase pa onda unovcis. Ako na to mislis
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Znam, nekako mi to primitivno.... nekako vuce na 90e ono "devize,devize,devize...". Nije mi u interesu da nadjem osobu B da se nadjemo za par dana da razmenimo valute... Trazim opciju (kao valjda i svi) da mogu da prodam to malo sto imam kad je cena povoljna, idealno ATH. U takvoj varijanti osoba B bi verovatno imala primedbu da kupi bas u tih par minuta kad ja hocu da prodam@VirtualPop Samo nagađam, ali kad god postoji osoba A koja ne može da povuče pare, obično postoji i osoba B koja ne može da ih uplati.
Nazirem zajednički interes, pa ti je alternativa da nađeš osobu B. Postoji čak i tema za to.
Pa provizija
Ako se dobro secam provizija je upravo 0.01eth.provizija je 0.001 a ovde fali 0.01 eth ja sam poslao 0.014 a stiglo mu je 0.004, znaci fali 0.01 ili ti ~15$
Molim pomoć iskusnijih. Planiram da kupim XRP-ove.
Ideja mi je da kupim BTC na CEX-u i prebacim ga na Binance gde bih kupio XRP.
1) Da li je realno da je cena BTC-a na CEX-u skoro 1000 usd veća nego na Binanceu?
2) Da li postoji neki bolji način da ovo izvedem?
Hvala i pozdrav!
Pogresno gledas. Idi na withdraw i lepo ti pise.Actual Tx Cost/Fee: 0.001638 Ether ($2.15) ok je to, ali 15$ ili ti 0.01 Ether je mnogo....
XRP imas na Cexu
Pogresno gledas. Idi na withdraw i lepo ti pise.
Commission fee 0.01eth fiksno. Slao 0.02 eth ili 22 eth isti ti je fee.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Znam da ima ali je kurs dosta losiji pa se plasim da bih tako izgubio mnogo vrednosti. Šta je na kraju bolje?
ako niste primetili Cryptopia je u gadnom problemu izgleda, ne prolaze ni depoziti ni povlacenje , kako citam vec danima (nedeljama) u nazad, a support se ne oglasava.
Prolazi sve, i povlacio sam i slao ovih dana. Probani BTC, LTC i ETH.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari