Šta je novo?

Menjačnice

Kada Binance najavi ulistavanje novog Coina za 15.01. da li neko zna kada pocinje tacno trgovina sa njim na Binance u koliko sati:)

Dakle coinbase ne podrzava withdraw a ni trgovinu za nasu zemlju, jos od pre nekoliko meseci, sad sam proverio isto. A na cex takodje ne ide jer ne primaju nove registracije. Dakle sta ostaje, ima li neka alternativa koja trenutno radi u bilo kojoj varijanti sem ecd?

@VirtualPop Samo nagađam, ali kad god postoji osoba A koja ne može da povuče pare, obično postoji i osoba B koja ne može da ih uplati.
Nazirem zajednički interes, pa ti je alternativa da nađeš osobu B. Postoji čak i tema za to.

Ja koliko sam skontao samo ecd i solarna metoda trenutno..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

@VirtualPop Samo nagađam, ali kad god postoji osoba A koja ne može da povuče pare, obično postoji i osoba B koja ne može da ih uplati.
Nazirem zajednički interes, pa ti je alternativa da nađeš osobu B. Postoji čak i tema za to.
Znam, nekako mi to primitivno.... nekako vuce na 90e ono "devize,devize,devize...". Nije mi u interesu da nadjem osobu B da se nadjemo za par dana da razmenimo valute... Trazim opciju (kao valjda i svi) da mogu da prodam to malo sto imam kad je cena povoljna, idealno ATH. U takvoj varijanti osoba B bi verovatno imala primedbu da kupi bas u tih par minuta kad ja hocu da prodam :)

O tome sam pisao mnogo ranije. Trejderi sa ozbiljnijim ciframa ce imati itekako glavobolja oko skidanja para. Malo se pise o tome a vrlo je bitna stvar. U ovoj prici najvaznija karika je CEX koja ogranicava isplate na 2000$ dnevno. Pa sad vi vidite koliko ce trebati coveku koji ima 10+ BTC da naplati svoj novac. Da ne govorim o necemu vecem. Ovo je dovoljno. Dzaba sto menjacnice daju vece limite kad sa tim opet na kraju dolazimo do CEX-a. I limita od 2000$.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Voleo bi da dodjem do momenta da mi je najveci problem u zivotu sto mogu samo 2k $ da dizem dnevno :D

Hahah bravo i ja...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

drugar sa jednom grafom malo kopao i slao mi na cex, sad kad je otvorio nalog na menjacnici, ja da mu posaljem eth i stigne mu polovicno, u cemu je problem?
znaci izgubilo se tacno 0.01 eth

Prilozi

• 1.png
    1.png
    37.6 KB · Pregleda: 176
  • 2.png
    2.png
    302 KB · Pregleda: 231
Pa provizija

Ma salim se, neka vidi na CEX kad mu stigne, dobice sve

Molim pomoć iskusnijih. Planiram da kupim XRP-ove.
Ideja mi je da kupim BTC na CEX-u i prebacim ga na Binance gde bih kupio XRP.
1) Da li je realno da je cena BTC-a na CEX-u skoro 1000 usd veća nego na Binanceu?
2) Da li postoji neki bolji način da ovo izvedem?

Hvala i pozdrav!

provizija je 0.001 a ovde fali 0.01 eth ja sam poslao 0.014 a stiglo mu je 0.004, znaci fali 0.01 ili ti ~15$
Ako se dobro secam provizija je upravo 0.01eth.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

To je provizija kad se povlace sredstva... Ovde se prica o necemu drugom.

Poslednja izmena:
Actual Tx Cost/Fee: 0.001638 Ether ($2.15) ok je to, ali 15$ ili ti 0.01 Ether je mnogo....

Molim pomoć iskusnijih. Planiram da kupim XRP-ove.
Ideja mi je da kupim BTC na CEX-u i prebacim ga na Binance gde bih kupio XRP.
1) Da li je realno da je cena BTC-a na CEX-u skoro 1000 usd veća nego na Binanceu?
2) Da li postoji neki bolji način da ovo izvedem?

Hvala i pozdrav!

XRP imas na Cexu

Actual Tx Cost/Fee: 0.001638 Ether ($2.15) ok je to, ali 15$ ili ti 0.01 Ether je mnogo....
Pogresno gledas. Idi na withdraw i lepo ti pise.
Commission fee 0.01eth fiksno. Slao 0.02 eth ili 22 eth isti ti je fee.

Da li moze direkto na Binance da se salju coini koji se majnuju, i da li moze da se prodaju posle sa nje na ecd?

Pogresno gledas. Idi na withdraw i lepo ti pise.
Commission fee 0.01eth fiksno. Slao 0.02 eth ili 22 eth isti ti je fee.

oke sad mi je jasno. hvala.

Znam da ima ali je kurs dosta losiji pa se plasim da bih tako izgubio mnogo vrednosti. Šta je na kraju bolje?

ako ces da dizes sa cexa onda na cex... da ne idu provizije sa menjacnice na menjacnicu

Na kojim menjacnicama moze i da li moze uopste da se konvertuje ZEC u ETH direktno,bez kupovine BTC radi menjanja valuta?

ako niste primetili Cryptopia je u gadnom problemu izgleda, ne prolaze ni depoziti ni povlacenje , kako citam vec danima (nedeljama) u nazad, a support se ne oglasava.

Jel koristi neko HitBTC? Primetio sam da dosta coin-a nekih levih ako mi se svide da samo tamo mogu da se kupe. Tj vecina moze tamo. Ali recimo kad sam se registrovao na taj sajt, jako je spor bio i ni blizu Binance (za poredjenje).
I sto mi je apsurdno kad sam kliknuo na neku stranicu za trade ili gde vec oni ucitavaju komplet listu svih coin-a koje podrzavaju (nekoliko stotina, lupam nisam proverio) i cekao sam bas dosta da se stranica ucita i dodje sebi tako da sam odmah odustao. Ima li neko da koristi ovu menjacnicu redovno i da moze nesto vise da kaze?

ako niste primetili Cryptopia je u gadnom problemu izgleda, ne prolaze ni depoziti ni povlacenje , kako citam vec danima (nedeljama) u nazad, a support se ne oglasava.

Prolazi sve, i povlacio sam i slao ovih dana. Probani BTC, LTC i ETH.

Vrh Dno