Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja ih kontaktirao preko fejsa i odgovorise mi upravo,ovo
,,Zdravo Jovane,, ukoliko ste zainteresovani za posebne pogodnosti imate mogućnost da tim povodom podnesete molbu na adresu [email protected], koja će biti razmotrena od strane nadležnog tima. ,,Tako sam i uradio videcu sta ce ponuditi.

Za produzenje box3 paketa odobrili su mi 3 meseca po dinar + tablet.

Prvo su odobrili jedan mesec po dinar i tablet a kada sam otisao da potpisem ugovor toga nije bilo u sistemu. Kada su me ponovo pozvali sami su ponudili 3 meseca po dinar i tablet. Sacekacu februar da vidim da li ce pretplata stvarno biti dinar :)

Koji si tablet uzeo? I kada ti ističe ugovor? Mome ocu ističe februara ali još nisu zvali , poslali su samo poruke. Tako nešto bi me zanimalo 2-3 meseca fraj plus onaj Huawei tablet. Ne znam da li ja njih sada da zovem ili čekam februar na njihovu reakciju

jel se popust na postpaid 50% gleda od one veće cene ili one sa popustom?

pa koja je onda poenta kao popust uz box a to ustvari dobijaju svi

Poenta je ta da su jajare obicne, daju mi 100 dinara popist a naplacuju mi 3g usliu za usrani mondo.....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Danas u poslovnici kažu da će SuperBox ko je imao poskupeti za 100 din od sledećeg meseca (onaj stari superbox sa 50mbit+HD paket za 3599 din). Ima li neko više informacija?

A sta je sa mobilnim brojem, koji je tu paket?

Da i meni su rekli u pozivu box 3 + mobilna linija ,isto je kao i stari super box ,kosta 3700 ,i gase hd paket.

Pa koja je onda razlika izmedju super boxa kad obican box 3 kosta 3000 i naravno + mobilni paket...

Jasno mi je to ali nova varijanta je zapravo standardna ponuda koju oni imaju za box paket?

Da,i dodaju mobilnu liniju sa 50 posto popusta,pa ispada tih 3700.

Po kom principu će sad da menjaju tu cenu? Ja sam još uvek pod ugovornom obavezom, baš mene briga za njihove sad nove tarife i gluposti... Još ako mi ukinu hd paket mogu sve da im vratim i ćao.

Menja se cena kada ti istekne ugovor, ili ako predjes na novi, a tada se ukida i HD. Nemaju ni pravo da ti menjaju dok si pod UO, bez da te obaveste mesec dana ranije.
Cak nemaju ni pravo da ti smanje cenu ako te ne obaveste mesec dana ranije ;)

koliko god čitam komentare da je box očaj, po meni deluje ok
fiksni, net 50, tv i mob za oko 3500din, a mozda dobijem i neke mesece za dinar

a i nemam druge opcije realno

Poslednja izmena:
Čekaj, kakav sad HD paket?!
Ja imam stari super box i nisam imao HD kanale u okviru istog. Čak sam svojevremeno pitao telefonom i rekli su mi da se HD kanali dodatno plaćaju.

u super box paket je bio ukljucen hd paket.. i ja sam ga koristio.

Sent from Galaxy S8

Да ли, у оквиру Бокс пакета, наплаћују гледање уназад? Од пре пар дана ми трокирају О2 и Прва, па их је једино могуће гледати ако се потерају уназад коју секунду... Остали канали нормално раде. Не знам до чега је то...

Mislim da je samo sat unazad free,inace placa se 100 dinara mesecno.

Tako je, besplatno sat vremena unazad a 72h 100 din

Danas u poslovnici kažu da će SuperBox ko je imao poskupeti za 100 din od sledećeg meseca (onaj stari superbox sa 50mbit+HD paket za 3599 din). Ima li neko više informacija?
To je praksa koja traje od leta. Kome istekne supebox plaća 3700 i ostaje bez HD kanala.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ističe nam dvogodišnji ugovor box2, tv+fixni, postoji li mogućnost da se raskine ugovor za box a na drugo ime iskoriste ovih 6 meseci tv bez nadoknade?

Pogledaj onaj promo, ali mislim da vazi tih 6 meseci za sve koji nisu pod UO, znaci ne mora da se menja vlasnik.

Video sam šta piše ali uvek ima neko ali

Ovde se u suštini potpiše ugovor na dve godine sa tim što je prvih 6 meseci besplatno. Piše za nove korisnike e sada ne znam koja je definicija novih , možda ima veze sa fixnim telefonom u tom slučaju ako taj fixni
nije bio pod ugovorom smatra se novim

Poslednja izmena:
Da, pise "novim mts TV korisnicima", sto se ne smatrate ako ste imali i kroz Box :(
Ne gledaju fixni, koliko se secam za takve stvari. Za neke stvari kod MTSa moze i fora da se vrati oprema, pa bukvalno sutra potpise novi ugovor :)
Pitaj u poslovnici kada vlasnik ugovora za Box 2 bude vracao opremu (to mora da uradi svejedno), da li moze tako, ili posalji nekog drugog ukucana sutra da potpise kao novi korisnik.

Svakomoe kome istekne dvogodišnji ugovor smatra se novim korisnikom, jer samim tim je "slobodan strelac" koji bira šta hoće i ide gde može.

Za neke stvari MTS ima drugacije tumacenje novog korisnika. Recimo za Box, konkretno pise da postojeci TV/Net korisnici mogu dobiti 2, a oni koji to nisu 3 meseca po dinar.

Nece ga kostati da ode do poslovnice sa opremom ionako, ako ne mora da je vrati, jos bolje, ali na licu mesta potpise.

Nazad
Vrh Dno