pajica123
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011
- Poena
- 345
kad ga tapatalk kompresuje...Ovde se ništa ne vidi...pokušaj ponovo...

Sent from Galaxy S8
kad ga tapatalk kompresuje...Ovde se ništa ne vidi...pokušaj ponovo...
ko daje paket 20\4?Pozdrav društvo, imam adsl-ov internet do 4096/512 kbps pa sam mislio da pređem na VDSL 20/4 Mbps e sad me zanima da li će to moći raditi, inaće sam udaljen od centrale oko 650 do 700 metara lp svima ( inače sam iz RS )
Nema pravila, ali ako se pozalis na MTS, vrlo brzo rese (10-15 dana) u tvoju korist, ako je stvarno osnovano.Za koje vreme RATEL rešava prigovor....
moze bez problema ako centrala podrzava vdslKakve su meni šanse da pređem na VDDL 20/4 (Republika Srpska)
![]()
Po parametru modema oko 1.5km si udaljen od centrale.Koliko sam ja daleko od izvora?
Pogledajte prilog 244121
Po parametru modema oko 1.5km si udaljen od centrale.
Download margina ti je 9.6db na 10mb i povećanjem protoka bi išla na dole, margina koja bi bila ispod 6db bi uzrokovala gubitak konekcije!Jel 10mb maksimum ili može i 14-15mb? Ne razumem se baš u te atenuacije.
Download margina ti je 9.6db na 10mb i povećanjem protoka bi išla na dole, margina koja bi bila ispod 6db bi uzrokovala gubitak konekcije!
Drugar npr. ima ADSL 10mb a udaljen je od centrale oko 3km a margina mu je oko 7db na HG532e......mislim da je kod tebe malo lošija parica!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari