Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Nemoguće je da ti ovako napamet kaže šta ti troši bateriju, a ti naravno treba da napišeš detaljno korišćenje. Koliko je uopšte radio ekran?

Dobra je baterija skroz. Kao na S7 edge. +/-

12aacf7123bee795541a1f801bcc4e6c.jpg
dee7be9f14aa87116120faac72af9f62.jpg

Mene mnogo nervira imenik i ove ikone koje su ogromne i kada ih smanjis. Instalirao sam launcher ali opet kada udjem u meni opet su ikone ogromne kao i kontakti ovi glupi.
Mene baterija nije toliko oduševila traje mi jedva dan, ne znam kako ti računate sto postavljate evo ja cu reci da sam juce imao 123minuta razgovora i konverzaciju preko maila i whats up možda kada se sve skupi ne veću od 30 minuta. Kada sam stigao kuci baterija je bila 12℅.

Danas mi je stigao bumper i staklo i odmah drugi telefon

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Moze slika bumpera I stakla?

Jel zna neko jel mi a1 Google certificated na play store-u?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Naravno da jeste :)

uploadfromtaptalk1515520809300.png

utisci nakon nedelju dana sa Oreom, bez factory reset:
radi dobro, nisam primetio probleme
baterija duže traje
popravilo se ono automatsko podešavanje osvetljenja ekrana
pip radi (VLC, EON, mada mislim da to EON odranije podržava)
nervira me ovo što je primetio Kabe (ikonica koja se pojavi samo kad ima mrežnog saobraćaja)

Skipe95, kreni od mog prvog javljanja u ovoj temi jer sam se prvi javio da imam ovaj samrtfon :) (verovatno sam i prvi od učesnika u ovoj temi koji ga i ima, ali to nije bitno)

Zar ima neko ko to zeli?
Mislio sam da je to legenda.[emoji16][emoji39]

Ostala navika :)
Sad nemam osecaj bez zvuka..Ok, vibracija pomaze, ali mogli su da dodaju, pa ko voli ukljucice, ko ne voli nece.

I meni telefon radi na O bez factory resta odlicno.Zaista bez ikakvih problema.Baterija znatno duze drzi.
Nema sta prezadovoljan sam sa Xiaomijem.Gledam sad i RN5 sto su izbacili, i on za te pare deluje super.
Jedno pitanje, cisto ovako, ovo je meni treca godina sa Xiaomijem, je l vas smaraju ljudi koji ne znaju ni za sta drugo osim za Samsung i Iphon za marku telefona? :mad: :D Verujte mi vecina koja se cudila, posle me je pitala gde da kupe, za tri godine jedno 10ak ljudi u mom blizem okruzenju je preslo na xiaomi, prvo su se cudili, da ne kazem podsmevali, ali posle...

I meni telefon radi na O bez factory resta odlicno.Zaista bez ikakvih problema.Baterija znatno duze drzi.
Nema sta prezadovoljan sam sa Xiaomijem.Gledam sad i RN5 sto su izbacili, i on za te pare deluje super.
Jedno pitanje, cisto ovako, ovo je meni treca godina sa Xiaomijem, je l vas smaraju ljudi koji ne znaju ni za sta drugo osim za Samsung i Iphon za marku telefona? :mad: :D Verujte mi vecina koja se cudila, posle me je pitala gde da kupe, za tri godine jedno 10ak ljudi u mom blizem okruzenju je preslo na xiaomi, prvo su se cudili, da ne kazem podsmevali, ali posle...
Pazi ko ima za samsung i apple nece ga nikad uzeti, to su teske glave. Korisnicima ostalih marki ce biti zanimljiv i sve je popularniji. Jedini telefon koji volim vise od xiaomija je lg g2.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pazi ko ima za samsung i apple nece ga nikad uzeti, to su teske glave. Korisnicima ostalih marki ce biti zanimljiv i sve je popularniji. Jedini telefon koji volim vise od xiaomija je lg g2.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nadam se da ce se prboti na nasem trzistu makar da bude prvi ispod Huaweia, a posle sto da ga ne prestigne :) Sve je to marketing
Inace uzivam kad im zabadaju brendirane masine, a moj kinez i ja se samo smeskamo.Prosli RN2 mi je na moru upao u vodu, ronio minut dva jer nisam skontao i nakon 3 dana u pirincu radio kao da nije upadao u more, e tu sam se odusevio sa Xiaomijem...Komentar drustva u momentu kad sam ga izvadio iz vode: "e sad se ne zove Xiaomi, sad je Žao mi" , ali na kraju ko se zadnji smeje najsladje se smeje (ja) :smoke:

Prijatelju,nadaj se da nikada nece prestici Huawei,inace se oprosti od ovakvih cena...:)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

@gordjesl netacno. Ja sam imao lg i samaunge pre ovog xiaomija i lgjem nikad nisam bio 100% zadovoljan dok samsungom jesam. Sad sam gledao da kupim od A5 2017 do S7e i na kraju uzeo Mi Note 3. Zavisi sve od coveka i sta gleda. Glupo je stvarno generalizovati i hvaliti neki telefon u nedogled. Videcemo kako ce ovaj da se pokaze pa cu xiaomi moci da komentarisem tek za nekih min 6 meseci koriscenja.

@sinda apsolutno tačno. Ako pogledamo otkad se huawei probio i oni su podigli cene (mislim prvenstveno na honor posto im je to no ad jeftiniji brend) a i pogledajte koje cene stavili ovi magarci za A1 legalno kod nas.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Danas nema bug za BT, razlika je što danas nisam ni palio BT, inače mi je upaljen, pa ono što se prikazivalo mislio sam da je normalno:

0383cadb75810f984c59edeeee60e4cc.jpg
3813e3886acf7c1a2befe1935380d635.jpg

Meni su već dva druga uzeli A1 po mojoj preporuci. Jedan kod Kidenceta. :D

I moj prijatelj po mojoj preporuci juče pazario Mi A1 isto kod @Kidanceta.

Poz svima! E da se i ja upisem ovde.
Narucen A1 4/64 od preko jer su ovde cene sramotno velike (danas sam na jednom sajtu kod nas video cenu od 39k pa kao snizeno na 34 + poklon vaucer i to za model od 32gb), kako god previse je. :smash: Pratio sam tel jos od septembra/oktobra, pa onda ovde na forumu citao komentare i na kraju nisam mogao da izdrzim da ga ne uzmem. Verujem da ce posle Sony m4 biti razlika nebo i zemlja. Najvise mi se svidja sto je cist android (ako je istina bice i update na P sl.god.) a po vasim komentarima vidim da je tel stabilan, brz i fluidan i da je bar 90% ljudi zadovljna. Ima manjih nedostataka i bugova ali dobro imaju ih i telefoni od 1000e. Jos samo da posluzi naredne 2-3 godine bicu prezadovoljan. ,)

Siri se ekipa. :)

Stigao mi kablic sa Alija. Odličan. Puni max 2A kao i ovaj što dolazi uz telefon. 180cm

0c30e7f3ace65144aee7731ea06ac420.jpg

Dobra duzina :).

Sta ima kvalitetno, jeftino od zastita na Aliju? Da sto manje utice na gabarite, behu oni tepisi ili tako nesto?

Ja sam taj Cafele video kod druga na iPhone 7 i baš mi se svideo. Deluje baš tanko.

Uzimao sam ja Cafele thin silikone za brdo Xiaomi telefona, trenutno na Note 4X. Vrh su svi bili, tanki a dovoljno cvrsti, nemas neki osecaj da je tu, a telefon fino zasticen. Za Xiaomi modele bih samo njih gledao.

Sta ste kupovali od zastitnih stakala/folija? Isto sa AliE?

Vrh Dno