Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Tačno je, gledaš ono na šta imaš pretplatu

Edit: I ovaj AMC ***, jel taj kanal nekad radi kako treba par dana u kontinuitetu?

Rekao bih - ne.

29RJMlh.jpg

Poslednja izmena:
Da li neko može, iz ličnog iskustva, da preporuči box na kome rade obe verzije EON-a, za mobilne i tv?

Za EON na Samsungu samo treba imati malo strpljenja.
Mada inače slabo gledam TV, nemam veliki uzorak.

Planiram da uzmem neki Samsung M serije iz ove godine, samo zbog toga, da se u drugoj sobi ne bih zamajavao sa dekoderima i kablovima, pa zato pitam :)

Otvori se za 4k verziju. Jeste duplo skuplja ali isplati se, h265, LAN. Korisna stvar za EON, u potpunosti ga podržava, takođe i za online filmove. Opet, za te pare kupuje se dobar Android box, tako da stvar je ličnih afiniteta.

Kod TV imam samo jedan kabl, za struju. Prednost Samsung Smart TV :)

Baš ćeš da se nagledaš HD videa preko WiFi konekcije, osim ako ti je ruter pored TV-a (a možda ni tad) ili ako živiš u šumi pa je tvoj ruter jedini.

Pa rade Samsung televizori i na 5GHz. I meni jeste ruter blizu televizora i sve to lepo radi, šta znam ja sam zadovoljan.

Radi odlično, i sa kompa i sa neta. 70-80 Mbit stiže do TV iako je na spratu iznad rutera (kroz otvoreno stepenište duplexa). Može i 4k materijal da se gleda.

Netflix 4K je 25mbit-a, a ovaj takozvani HD na EON-u je 7mbit i od toga je mozda jedino bluetooth sporiji :) U prevodu, naravno da radi na bilo kojoj wifi konekciji.

Poslednja izmena:
Ali teoretski može sa kompa da se potera neki veći bitrate.

Radi odlicno.
Uzeo sam 50 MU6102 ovogodisnji model.
Trebalo je SBB podrsci par dana da uradi sinhronizaciju.
Sada je sve ok.

je l' jos nekome otkljucan Eurosport HD npr. na "obicnom" Gold-u? verovatno je greska ili mozda caste za NGD

Ček, ček. ...jedno pitanje, pošto čitam komentare da EON radi super na WiFi: Meni je Ubee na 4 metara od kompa, gde EON se "zakuca" na svakih 10 minuta, čak I kad se podesi video quality na medium. Na kablu bilo OK. Imate neki savet, a da nije "tako mora"?

PS. Fizička prepreka su staklena vrata, uglavnom otvorena, a paket je Trio Gold (60/4)

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam svoj ruter.

Moze link do Eon TV aplikacije? Kako razlikujete koja je koja?

Ček, ček. ...jedno pitanje, pošto čitam komentare da EON radi super na WiFi: Meni je Ubee na 4 metara od kompa, gde EON se "zakuca" na svakih 10 minuta, čak I kad se podesi video quality na medium. Na kablu bilo OK. Imate neki savet, a da nije "tako mora"?

PS. Fizička prepreka su staklena vrata, uglavnom otvorena, a paket je Trio Gold (60/4)

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Pitanje se je odnosilo na sve članove, hvala.

Ako ti je to desctop koji koristis u sobi i imas neku budjavu usb wifi onda znaj da postoji mogucnost da od 60 vuce samo 8mb/sek. Licno sam to video kod mene kuci pa sam zato probusio zid i lepo provukao kabal i sada imam 60 :)

Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno