Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se desilo još kome da u tačno 9 ili 10 sati, i to u minut nestane signala i nema sve dok se ne prijavi kvar. Meni se desilo par puta, i malo mi je to nemoguće da baš tad dodje do kvara. Kao da imaju nesto postavljeno da se u određeno vreme pokrene, pa dodje do neke greške.

Probao sam pre neki dan na FB ali ne može tokom celog ugovora, samo 6 meseci daju.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

E *** ne daju bas tako lako , prvo pozoves korisnicki servis i raspitas se kako da raskines ugovor ako pitaju zasto , ti kazes zbog poskupljenja oni ti kazu kontaktirace vas osoba zaduzena za raskide ugovora. Sacekas par dana kad te pozovu oni obicno pitaju sta mozemo da ti ponudimo da bismo vas zadrzali i ti kazes svoje uslove i ako ti daju dali su ti ako ne ***.
Mada sad ti je vec kasno , imas fore jos danas samo da raskines ugovor a ovaj proces traje par dana... :(

Poslednja izmena:
E *** ne daju bas tako lako , prvo pozoves korisnicki servis i raspitas se kako da raskines ugovor ako pitaju kako ti kazes zbog poskupljenja oni ti kazu kontaktirace vas osoba zaduzena za raskide ugovora. Sacekas par dana kad te pozovu oni obicno pitaju sta mozemo da ti ponudimo da bismo vas zadrzali i ti kazes svoje uslove i ako ti daju dali su ti ako ne ***.
Mada sad ti je vec kasno , imas fore jos danas samo da raskines ugovor a ovaj proces traje par dana... :(
Kako danas kad je nedelja? Jedino da pozovem korisnički i da najavim raskid.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

E cujes pricu 15 ljudi ceka na raskod ugovora... u Uscu kada placam racun nikada nisam cuo da je neko dosao da raskida. Dodju da traze prikljucak i da plate racune...

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Zao mi je sto mi ne verujes.Nije moglo da se udje u poslovnicu...Ako mi i dalje ne verujes,imas za 100 din mesecno komplet sbb paket preko satelita ili iptv :)

Aj na pp kako i gde.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Jes 100 dinara, garant.
Nigde ispod 10€ nisam video. Naravno, govorim o ozbiljnim IPTV.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Za 110 dinara 72 sata unazad na 50 kanala... na D3

Hoćeš da kažeš da korisnici koji imaju D3, plaćaju 110 din premotavanje 72h unazad?

Čiji je Top kanal? Neke info o njemu?

United group kao i SK

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

iako su iz call centra tvrdili drugacije, civilizovani daljinski koji mi je tehnicar doneo umesto one male raspadnute kockice koju sam reklamirao, radi i na mom d3 risiveru. usput saznam da iako sam trazio karticu za drugi tv u kuci da bi i na njemu imao dig tv, to donosi druga sluzba ... i pride saznao da navodno od februara krecu sa ukidanjem analogne tv i to tako sto ce sami davati dig prijemnike postojecim analognim koriasnicima ... pa valjda kad prevezu sve ljude moci ce da prebace sve na digitalnu tv

Bas me zanima da li ce kad ukinu analogni signal naplacivati i ta druga dva dekodera (ili karticu). Na analognoj smo imali do 3 TV-a po ugovoru. Poznajuci ovaj trenutni SBB sigurno ce biti: eto, mi vam nudimo eon za drugi televizor, racunar, tablet, a za drugu karticu/dekoder nam platite.

Hoćeš da kažeš da korisnici koji imaju D3, plaćaju 110 din premotavanje 72h unazad?

Da, ako nije ukljuceno u duo/trio paket. Vredi svaku paru :)

Jer istekao period do kada je mogao da se raskine ugovor sa sbb zbog poskupljenja?

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

Bas me zanima da li ce kad ukinu analogni signal naplacivati i ta druga dva dekodera (ili karticu). Na analognoj smo imali do 3 TV-a po ugovoru. Poznajuci ovaj trenutni SBB sigurno ce biti: eto, mi vam nudimo eon za drugi televizor, racunar, tablet, a za drugu karticu/dekoder nam platite.
U NS, gde je mreža digitalizovana kompletno još negde u aprilu-maju prošle godine, nisu naplaćivali dodatne dekodere (do 2 dodatna D3 Mini dekodera). Verovatno je mogao i CA modul da se uzme, nisam siguran.

Jeste, mogao je da se bira onaj osakaćeni d3mini ili ca modul.

Sent from mTalk

A zna li neko kako zakljucavaju da se samo preko jednog kabla u kuci moze gledati digitalna televizija? Da budem precizniji. Na tavanu kuce mi ulazi kabal koji ide na spliter odakle jedan kabal ide na sprat a drugi na prizemlje. Kabal koji ide na sprat ide isto na spliter odakle jedan ide na ruter a drugi na STB i moze se normalno gledati digitalna TV. Kabal koji ide u prizemlje ide direktno u TV gde se gleda analogna televizija, medjutim kada na taj kabal povezem isti onaj STB koji je bio na spratu svi kanali su mi zakljucani pa me zanima kako ovo resiti posto bih TV koji je na spratu prebacio u prizemlje. Da li moze biti nekih komplikacja i dodatnog naplacivanja posto mi je ugovor za paket istekao u oktobru?

broj zaposlenih u tehnickoj podrsci je ocigledno katastrofalno mali. vec danima unazad cekam svaki put po 10 do 15 minuta (bez preterivanja) da se javi prvi slobodan operater.

Ja sam batalio podrsku preko telefona i vec neko vreme samo kontakt preko facebook-a ili mail-a. Dosad su uvek bili azurni i brzo odgovaraju iz mog dosadasnjeg iskustva.

@msolajic
Da, pratio sam to prosle godine, nadam se da ce tako i biti ali se sa njima nikad ne zna. Mozda je to ipak preveliki broj dekodera za njih da ustupe narodu za dz. Jedan grad je ipak samo manji deo korisnika. Bila je prica da su trebali da gase analogni signal svima do kraja 2017 medjutim jedan njihov radnik mi je rekao da to uopste nece ici tako brzo.

Vrlo moguće da kad sve digitalizuju da će da donesu odluku da se plaća evo na totalu počeli da naplaćuju prijemnik u paketu total kuća
Na osnovu Ponude sa cenovnikom od dana 1.12.2018, korisnici usluge Total TV kuća, koji su za pomenutu uslugu potpisali ugovor zaključno sa 14.01.2015. godine, plaćaće od 01.02.2018. godine rentu prijemnika po važećoj komercijalnoj ceni.
U NS, gde je mreža digitalizovana kompletno još negde u aprilu-maju prošle godine, nisu naplaćivali dodatne dekodere (do 2 dodatna D3 Mini dekodera). Verovatno je mogao i CA modul da se uzme, nisam siguran.
Kako daju samo ko već koristi neki digitalni paket ili može i ako koristiš samo osnovnu analognu na svim televizorima

Nisi me dobro razumeo pitao sam kad stigne na red digitalizacija da li će oni koji imaju samo analognu na svim televizorima a ne koriste ni jedan od duo ili tri paketa biti u obavezi da na jednom primarnom televizoru uzmu duo ili tri paketa

Ne. Dobices for free, osnovni dekoder ili cam karticu, do 3 kom.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Da li je neko od starih korisnika, uspeo da onaj cisco retardirani modem, zameni za ovaj Ubee, vidim da im 5Ghz?
Malo pre zvao skotove, kazu cak i ako produzim ugovor, ne dobijam taj modem. I sad cu posto nisam u ugovoru, da vratim opremu i ponovo se prijavim, i posle ih pozovem da im kazem da su glupi kao k... Kakvo je ovo izdrkavanje ovolike godine svaki mesec im ostavim po ~4000rsd, a za uzvrat ne mogu da mi daju modem, kao sto ce dati nekom Mongolcu sto dodje sad i prijavi se za neki paket..

Imam problem sa kašnjenjem zvuka ~1sec u odnosu na sliku.
Sve smo probali: gašenje-paljenje, fabrički reset, drugi D3 uređaj, zamenjen HDMI kabl. Problem se privremeno reši kada se izvadi i vrati HDMI kabl, sve bude ok neko vreme pa posle par sati sve ispočetka.
Na kraju je nekakav zaključak da postoji nekompatibilnost između D3-a (cisco PDS3k) i televizora (sony kdl40wd655). Na drugom tv-u sa bilo kojim D3 sve radi ok. Do pre mesec dana je sve radilo kako treba pa je još jedna pretpostavka da je nova verzija sbb softvera prouzrokovala problem.

Jeste li imali slična iskustva? Neki predlog šta još može da se uradi?

mozes da trazis CAM modul

Da li je neko od starih korisnika, uspeo da onaj cisco retardirani modem, zameni za ovaj Ubee, vidim da im 5Ghz?
Malo pre zvao skotove, kazu cak i ako produzim ugovor, ne dobijam taj modem. I sad cu posto nisam u ugovoru, da vratim opremu i ponovo se prijavim, i posle ih pozovem da im kazem da su glupi kao k... Kakvo je ovo izdrkavanje ovolike godine svaki mesec im ostavim po ~4000rsd, a za uzvrat ne mogu da mi daju modem, kao sto ce dati nekom Mongolcu sto dodje sad i prijavi se za neki paket..

Pazi, ja sam u maju 2017. otprilike produžio ugovor i pitao ih da li mogu da dobijem Ubee (posto ga daju novim korisnicima + 6 meseci po 1 rsd) i oni su mi dali Ubee i HBO gratis i ja rekoh “daj sta das”. Placam onaj paket Gold Extra Duo, taj sam produžio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mislim da na nekim tv imas opciju podesavanja kasnjenja "delay"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno