Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko jos Nemanjice gleda?ono dal ste realni? Ne bi da mi plate..Senke solidne ali nista vise..

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

A što ne bi gledali? Kako me nervira to kad ljudi pljuju po domaćim stvarima samo zato što su domaće. Nemanjići svakako deluju loše, ali tvoj komentar je u fazonu ko još gleda domaće serije.

Ne, nije da "deluju losi", nego je ovo toliko bedno da je to tesko opisivo.

A ja bas ocekivao da ce biti u najmanju ruku OK, mora da pogledam pa i sam procenim ali po ovim vasim komentarima ne nadam se previse.

A što ne bi gledali? Kako me nervira to kad ljudi pljuju po domaćim stvarima samo zato što su domaće. Nemanjići svakako deluju loše, ali tvoj komentar je u fazonu ko još gleda domaće serije.
+1 od mene.
Kome se ne dopada nek ne gleda.
Domacu radinost ne uporedjujem sa star trekom, gotom i slicnim serijama vec sa "boljim zivotom". Nemanjice gledao nisam. Ima vremena.
Imace svima srecna 2018 ta i mnogo serija zelim za koje ce biti komentari pokidao (; il obasnio hahahha.

Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока

Nemanjici...nemam pojma,sta se tu desava,u par navrata mi nista nije bilo jasno.Prica lose ispricana,kao neki dokumentarac (oni sa glumcima) da sam gledao.A bas sam se ponadao da ce nasi konacno nesto lepo da urade.

Odgledao prvu sezonu Shameless, i par epizoda druge.

Serija mi je na pocetku bila jako zabavna, ali mi deluje da ce me ubrzo smoriti do nivoa da necu moci da gledam, jer taj nadrealni nivo ludila koji je na pocetku simpatican, vec posle desetak epizoda pocinje da me iritira i postaje dosadan, iako je sve vrlo zivo.

Nekako sam vec dosao od wow, kakvi ludaci, do aj nemojte sr!5i vise, zivota vam.

Kao neki od ljudi koji odu da zive u Las Vegas. Prvo su opcinjeni, pa onda shvate da je sve to u stvari nevidjena kolicina beskorisnih sr!:*a skupljenih na jednom mestu.

Doduse, u Las Vegasu nisam ni bio, kamo li ziveo, samo sam video takve komentare, pa mi je bilo zgodno za poredjenje.

Nisam ja bas ni publika za ovu seriju, verovatno, ali eto, da napisem nesto kada sam vec uzeo da gledam.

Ko jos Nemanjice gleda?ono dal ste realni? Ne bi da mi plate..Senke solidne ali nista vise..

know-history.jpg

Definisi noviju!!!Nemanjici ni pod razno nisu novija..

Odgledao prvu sezonu Shameless, i par epizoda druge.

Serija mi je na pocetku bila jako zabavna, ali mi deluje da ce me ubrzo smoriti do nivoa da necu moci da gledam, jer taj nadrealni nivo ludila koji je na pocetku simpatican, vec posle desetak epizoda pocinje da me iritira i postaje dosadan, iako je sve vrlo zivo.

Nekako sam vec dosao od wow, kakvi ludaci, do aj nemojte sr!5i vise, zivota vam.

Kao neki od ljudi koji odu da zive u Las Vegas. Prvo su opcinjeni, pa onda shvate da je sve to u stvari nevidjena kolicina beskorisnih sr!:*a skupljenih na jednom mestu.

Doduse, u Las Vegasu nisam ni bio, kamo li ziveo, samo sam video takve komentare, pa mi je bilo zgodno za poredjenje.

Nisam ja bas ni publika za ovu seriju, verovatno, ali eto, da napisem nesto kada sam vec uzeo da gledam.

Serija je mnogo vise od toga kako je ti vidis..

Senke Nad Balkanom

Jel još nekome zasmetalo ili samo meni

Žarko tumači ulogu Đorđa Karađorđevića ako sam dobro shvatio? Đorđe je u vreme u koje ga smešta serija imao u vrh glave 35-40 godina(tokom borbi na Mačkovom Kamenu je imao 27-28 god) ako i toliko. Nekako mi ne ide da ga igra glumac koji skoro puni 60god.
Znam da je sitnica i traženje dlake u jajetu ali mi nekako upada u oči to

Beyond Genius Lies Insanity

*** Lozacu, ti toliko pametan i vidis iz svih uglova, a godinama ne mozes ni pravila ovih tema da shvatis. Prava misterija.

Sad sam u konfliktu sam sa sobom, dal da skidam Nemanjiće pa da sam vidim koliko su ****** (pa da poludim) ili da gleduckam neke klipove na Tviteru pa da se iščuđavam postepeno i sačuvam kakvu-takvu prisebnost?

Sent from mTalk

Sad sam u konfliktu sam sa sobom, dal da skidam Nemanjiće pa da sam vidim koliko su ****** (pa da poludim) ili da gleduckam neke klipove na Tviteru pa da se iščuđavam postepeno i sačuvam kakvu-takvu prisebnost?

Sent from mTalk
Ako ti 90% ljudi na forumu kaze kakva je serija,jadna,onda..ono wtf

Možda će biti bolja, kad se uključe Ćetković i Glogovac.

Skinite ljudi pa pogledajte. Nemate svaki dan priliku da gledate serije sa ovom tematikom. Necu da komentarisem da li mi se svidja ili ne, mislim da je rano posle jedne epizode. Neki prvi utisak je da bi trebalo dosta bolje da izgleda, ali videcemo, ima vremena. Uglavnom serija zasluzuje da se pogleda makar zbog toga jer je rec o srednjovekovnoj Srbiji a tu tematiku nemamo bas cesto prilike da gledamo.

*** Lozacu, ti toliko pametan i vidis iz svih uglova, a godinama ne mozes ni pravila ovih tema da shvatis. Prava misterija.
Ne razumem 🙂 Kazem samo da je mnogo dublja od 'prljavi smo, drogiramo se, krademo, razvrat..'
Ako si ti samo to video u seriji, ne kazem da jesi nego je tako zvucalo.. 🙂

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Sent from mTalk
Ovo drugo.

Ne razumem 🙂 Kazem samo da je mnogo dublja od 'prljavi smo, drogiramo se, krademo, razvrat..'
Ako si ti samo to video u seriji, ne kazem da jesi nego je tako zvucalo.. 🙂

Meni je ona potpuno paranormalna. Mora da se gleda iz neke vanzemaljske perspektive da bi se udubilo.

Ali, ne kazem ti uopste zbog toga, jer nije nemoguce da nisam shvatio. Ni ne smeta mi citiranje posta, ako ces da napises kako ti vidis stvari.

Ali tebe izgleda da iznervira kada mislis da je neko pljunuo na nesto sto ti se svidja, pa reagujes na to cisto da prkosis, a bez sadrzaja. Cak je i nipodastavajuce to sto napises.

To je kao da vidis na ulici neku devojku za koju mislis da ima veliki nos, i proderes se, jao, vidi kolika ti je puska.

Mislim, i da si u pravu, opet nisi u pravu.

A sto se serije tice, uopste ne odgovaram ljude od gledanja. Naprotiv. Mislim da ce vecini biti zabavna bar na pocetku, a za dalje ce da odlucuje svako za sebe.

Nego, prosto mislim da nije realno da je ja zavrsim. Ima mnogo sezona, a sve mi je manje simpaticna, iako nisam predaleko odmakao.

Nije mi namera da ispadne nipodostavajuce.. više u smislu da mi je krivo kad neko ne vidi nesto istim ocima iz nekog loseg ili pogresnog razloga. Tipa kad neko napise da je Californication 'muski sex i grad' a pogledao je 5 minuta jedne epizode, onda ne mogu da se iskuliram da se ne nadovezem 🙂

mzjl7.gif

Borise, obrati pažnju na pravila teme.
Nema komentara tudjih komentara.

Definisi noviju!!!Nemanjici ni pod razno nisu novija..

Šta da ti definišem, lepo sam napisao bar novija, pri čemu još jednom naglašavam ono bar? A generalno, pogledaj šta deca sada uče a šta si ti učio i ako ti i dalje ne bude jasno da postoje razlike u sadržaju i gradivu vrlo rado ću da ti definišem i to čak i da nisi stavio ta tri uzvičnika.

Btw. nije samo period Nemanjića istorija a ja sam u postu okarakterisao celokupnu istoriju a ne samo period Nemanjića.

Ne uci se istorija samo u skolama,ima knjiga i knjiga..a prva epizoda je jadna,i to misli velika vecina..ja cu pogledati jos neku i ako ne podignu kvalitet odustajem.

Pet, dobar pilot... rezija/muzika/dobar izbor glumaca, videcemo kako ce ici dalje sa pricom 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno