- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
Ko jos Nemanjice gleda?ono dal ste realni? Ne bi da mi plate..Senke solidne ali nista vise..
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
+1 od mene.A što ne bi gledali? Kako me nervira to kad ljudi pljuju po domaćim stvarima samo zato što su domaće. Nemanjići svakako deluju loše, ali tvoj komentar je u fazonu ko još gleda domaće serije.
Ko jos Nemanjice gleda?ono dal ste realni? Ne bi da mi plate..Senke solidne ali nista vise..
E bas cu je uciti kroz trecerazredne serije..Istoriju sam ucio na vreme,u skolama
Odgledao prvu sezonu Shameless, i par epizoda druge.
Serija mi je na pocetku bila jako zabavna, ali mi deluje da ce me ubrzo smoriti do nivoa da necu moci da gledam, jer taj nadrealni nivo ludila koji je na pocetku simpatican, vec posle desetak epizoda pocinje da me iritira i postaje dosadan, iako je sve vrlo zivo.
Nekako sam vec dosao od wow, kakvi ludaci, do aj nemojte sr!5i vise, zivota vam.
Kao neki od ljudi koji odu da zive u Las Vegas. Prvo su opcinjeni, pa onda shvate da je sve to u stvari nevidjena kolicina beskorisnih sr!:*a skupljenih na jednom mestu.
Doduse, u Las Vegasu nisam ni bio, kamo li ziveo, samo sam video takve komentare, pa mi je bilo zgodno za poredjenje.
Nisam ja bas ni publika za ovu seriju, verovatno, ali eto, da napisem nesto kada sam vec uzeo da gledam.
Ako ti 90% ljudi na forumu kaze kakva je serija,jadna,onda..ono wtfSad sam u konfliktu sam sa sobom, dal da skidam Nemanjiće pa da sam vidim koliko su ****** (pa da poludim) ili da gleduckam neke klipove na Tviteru pa da se iščuđavam postepeno i sačuvam kakvu-takvu prisebnost?
Sent from mTalk
Ne razumem 🙂 Kazem samo da je mnogo dublja od 'prljavi smo, drogiramo se, krademo, razvrat..'*** Lozacu, ti toliko pametan i vidis iz svih uglova, a godinama ne mozes ni pravila ovih tema da shvatis. Prava misterija.
Ovo drugo.Sad sam u konfliktu sam sa sobom, dal da skidam Nemanjiće pa da sam vidim koliko su ****** (pa da poludim) ili da gleduckam neke klipove na Tviteru pa da se iščuđavam postepeno i sačuvam kakvu-takvu prisebnost?
Sent from mTalk
Meni je ona potpuno paranormalna. Mora da se gleda iz neke vanzemaljske perspektive da bi se udubilo.Ne razumem 🙂 Kazem samo da je mnogo dublja od 'prljavi smo, drogiramo se, krademo, razvrat..'
Ako si ti samo to video u seriji, ne kazem da jesi nego je tako zvucalo.. 🙂
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Šta da ti definišem, lepo sam napisao bar novija, pri čemu još jednom naglašavam ono bar? A generalno, pogledaj šta deca sada uče a šta si ti učio i ako ti i dalje ne bude jasno da postoje razlike u sadržaju i gradivu vrlo rado ću da ti definišem i to čak i da nisi stavio ta tri uzvičnika.Definisi noviju!!!Nemanjici ni pod razno nisu novija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari