Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Nemoj tako, pa Đilke već krizira i čeka iskustva, osećam da je jednim prstom na okidaču za reset pa instalacija :D

Mora prvo zadnja zakrpa za decembar pa instalacija v8:
Screenshot_20171231-111355.png

@Kidance ti kao predvodnik ovog Mi A1 talasa,treba da si u prvim borbenim redovima za otkrivanje bagova!!!!Treba prvi da instaliraš Oreo i komanduješ ZAMNOM JUNACI u instalaciju Androida O!!!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji39][emoji39][emoji6][emoji6]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ahahahaa :) Nesmejao si me slatko :) Nova godina je, malo opustanja... pa sledece godine borbeno , da sredimo ovaj A1 da bude jos bolji :) mada uskoro ce i mladji brat, pa da vidimo kakva zverka se sprema :)

Da li je neko uspeo da koristi picture in pictrure, ja ne mogu da koristim youtube na taj nacin na oreu.

E sad se čeka 8. mart za android 8.1 :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Cestitam vam Nugat apdejt, Novu godinu i skoro pustanje surs koda... :)

Sent from my Redmi Note 4x

CF root ne radi...ako neko koristi tu metodu za root.

Vidim na xda svi "oduševljeni"[emoji16].
Nekako sam i mislio da će pustiti prepakiranu beta verziju samo da zadovolje formu datuma.

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Aman bre "ruteri" nova godina je, idite na pivo [emoji14]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Шта се ово ради немам појма....
Одрадим апдејт на ОРЕО
Откључам ОЕМ
Пријави корупцију података приликом првог рестарта и тражи фактори ресет...
Пустим ресет
ОН СЕ ВРАТИ НА НУГАТ!?
Лебе кисели....ОДАКЛЕ
Невероватно конфузан телефон

Nezvanicna informacija: Potrebno je nocas u 00:00 odraditi update na oreo kako bi sama nadogradnja uspela :D :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@vladof
Pa imas dve particije, nije mogao da boot-uje sa prve, pa ti je boot-ovao sa drugog slota(particije). Update si odradio samo na jednoj...

Мало је ненормално да АНЛОК покрене враћање на нугат...знам за две партиције...ајде да уради ресет због откључавања, као нексус нпр, али да врати систем уназад је *****но...

Pa nije uspeo da odradi, negde se zakucao, zato je boot-ovao sa druge partcije gde je N...Boot-uj twrp , prebaci na slot gde je Oreo odradi wipe data, dalvick, cache i probaj da boot-ujes Oreo.

Урадио сам то, прорадио је...али неће да уради рут са магиском...једноставно неће да се инсталира ЗИП из тврп'а...новији тврп неће ни да се бута...само прође у систем пролази једино онај 3.1.1...али из њега неће да инсталира зип ни 14.5 ни 15.1...
Јел Рутовао неко 8ицу?

Probaj superSu... ako nece ni on, onda da se saceka prerooted boot.img.

nece supersu...njega sam prvo probao on je mnogo bolji od ovog magiska...kad si rutovao rutovao si...

Pre bih rekao da TWRP ima problem, nego Magisk ili SuperSu.Mislim da taj TWRP nije kompatibilan sa Oreo... Morace da izbace novi.

Да, ново је ово има некомпатибиле сигурно. Хвала киде! Ајде спремај се за каФану!

Drugari kako da vidim koji kamera senzor itd je ugrađen u moj telefon?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Radi na 8.0 i na 8.1 evo već par meseci :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
98851ac1f95f96022b308aabc5585794.jpg

Poslednja izmena:
На којем телефону?

@dimi89

Otvori dialer i kucaj

*#*#6484#*#*

Ma tri puta citiram post i on nece da ubaci, nesto se zabagovalo...Na kraju sam napisao za koga je post :D

Mi znamo koja je kamera, nema potrebe da gledamo :D :D :D

Hvala da proverim čisto posto nije da se nije dešavalo da stavljaju i Sony i Samsung i ove treće senzore.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

U 2018 Franco Kernel najavljen i za Mi A1 cim Xiaomi izbaci source code!tapatalk_1514743174630.jpeg

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Vrh Dno