https://youtu.be/0-ZQ99lvI04Hvala Joza, preneću 'kućnom savetu'
Imam jedno zapažanje, niko ne pominje Tošibu Mirai ili Suzumi. Kakve su to klime? Mirai deluje prelepo ali kakav je kvalitet sobzirom da joj spoljna jedinica ima 22kg?
Sve Toshibe izlaze iz iste fabrike radjeni su istim kvalitetom razlika je u performansama.Hvala Joza, preneću 'kućnom savetu'
Imam jedno zapažanje, niko ne pominje Tošibu Mirai ili Suzumi. Kakve su to klime? Mirai deluje prelepo ali kakav je kvalitet sobzirom da joj spoljna jedinica ima 22kg?
Dzaba si ti sve to pisao kada nemamo pojma ni o kojim modelima pricas.
Tapatalk
Ubacio sam mdoele, mislio sam da to nece biti potrebno. Hvala na sugestiji
Na vecini tih modela -20 je "pise na tarabi"Ubacio sam mdoele, mislio sam da to nece biti potrebno. Hvala na sugestiji
Pise, ali sigurno im je granica minusa veca nego na onoj na kojoj pise -10Na vecini tih modela -20 je "pise na tarabi"
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Za još malo para imaš japanske klime, Daikin ftxb, Fujitsu LLCC
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
@Bodin
Pre svega opiši prostoriju i izolaciju. Bergen je ok ali pošto tvtdiš da ti je klima za ženu i dete onda mislim da ti treba inverter. Inverter daje ujednačenu snagu i brzinu izduva bez hladnih udara.
Ps: nadam se da si se šalio da kineska klima greje daleko ispod -10?
@Bodin
Pre svega opiši prostoriju i izolaciju. Bergen je ok ali pošto tvtdiš da ti je klima za ženu i dete onda mislim da ti treba inverter.
Iskreno...moja je prošle zime grejala bez problema.
Odmah napiši koja i koju prostoriju, da znamo...
Iva 1 ili Iva 5? Ne znam zasto sam izbacio ivu 1 iz pregleda (ali sigurno sam imao razloga zašto nije ušla u ovih 9).Pisao sam više puta Vox IVA 12...
Iva 1 ili Iva 5? Ne znam zasto sam izbacio ivu 1 iz pregleda (ali sigurno sam imao razloga zašto nije ušla u ovih 9).
Ja sam ivu 5 ispustio iz, po meni najbolje 2 od 9, zbog SEER cooling(w/w): SEER 6.1 SCOP heating(w/w): SCOP 4.0, dok je kod Bergena SEER: 6,1 SCOP: 4,8.
Kako će meni više služiti za hladjenje prostorija (trenutno nam je odlično centralno grejanje), SCOP je na strani Bergena.
IVA 5 samo bez WiFi opcije.
Mislim da je bolje dokupiti(opet pisano o tome) IR spravicu kojom kontrolišeš sve IR uređaje u kući preko WiFi mreže.
Ovde se većina greje na japance...Ja sam na ovu naleteo na postavljenom linku, nisam znao da ima bez wifi opcije. A slažem se da je bolje kupiti IR i daljinski kontrolisati vise uredjaja.
Da li taj IR može na Bergena?
I dalje mi niko nije odgovorio da li je postavljeni Bergen najbolji izbor ili ne? Ukoliko nije, ko jeste?
Ovde se većina greje na japance...
Šalim se...meni je bio presudan finansijski faktor.
Ja se opekao o kineze, i sad mi ne pada na pamet da nekome preporučujem. Sreća pa sam uspeo da vratim tri Midea Mission 18 (nisu htele da vuku ispod 800W), inače ne znam šta bih radio. Nisu male pare. Zamenio sam sve tri za Fujitsu 12LMCE, i kultura rada je nebo i zemlja. Na Elitemadzone temi ima detaljno o mojoj avanturi sa Midea Mission, sa sve slikama skidanja jednih i stavljanja drugih. Ima zadovoljnih korisnika kineskih klima, ali ja stvarno nemam mooda da ih ikome preporučim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari