Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Realno mislim da će samsung da izgubi dobar deo kupaca zbog forsiranja edge tehnologije...ja prvi nemam nameru da pazarim s9/n9 ako opet svi budu sa zakrivljenim ekranima.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bas zato preskacem i s8+ i note 8 na koji sam se bio nameracio. Hebo ih zakrivljeni display. Treba se pitati, koliko je samsung izgubio kupaca zbog zakrivljenog displeja a koliko je zaradio prodajuci original displeje za zamenu jer ovi zakrivljeni daleko lakse pucaju.

Ontopic: idem danas da gledam mate 10 pro u VIP-u. Da li je neko slucajno koristio Note8 pa Mate 10 Pro, zanima me baterija. Vidim da se i ovi sa Note 8 hvale sa 6H SOT, a Mate 10 pro ima prilicno vecu bateriju, pa kako vam se pokazala?

Na ms forumu je jedan član prešao sa note 8 na Mate 10 pro, i kaže da mu je baterija dosta bolja na 10 pro. Pročitaj i sam tamo sve...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Meni Note 8 tera preko 7h SOT, pored stalno uključenih data i WiFi tako da ja zadovoljan. Baterija mi isto lepo gura od uveče do uveče skine max 60% uz malo jače korišćenje (muzika preko BT slušalice, data, WiFi, razgovor, poruke, Viber, malo EON / YT), iako ima i onih koji se žale da nije baš sjajno...

Situacija kod mene na 10 pro, dve sim koristim, sve popaljeno što može biti, lokacija, 5 Mail naloga, dva whatsapp, viber, telegram fb, pozivi itd itd.. Sve to na 4g uz SOT oko 6h...

Sa svim tim meni to zvuči kao naučna fantastika; ne kažem da nije tako, već da je huawei izgleda konačno optimizovao sistem i skin kako treba i svaka čast...postaju ozbiljan igrač!

Juče sam čačkao fon, simpatičan, u odnosu na p9 koji sam koristio veliki napredak

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Meni Note 8 tera preko 7h SOT, pored stalno uključenih data i WiFi tako da ja zadovoljan. Baterija mi isto lepo gura od uveče do uveče skine max 60% uz malo jače korišćenje (muzika preko BT slušalice, data, WiFi, razgovor, poruke, Viber, malo EON / YT), iako ima i onih koji se žale da nije baš sjajno...
Koliko je SOT samo na 4g sa dve sim kartice i da je sve popaljeno?
Meni je merilo SOT samo na 4g, jer WiFi SOT mi nije bitan ya verujem ni ostalima.

Ne znam, ovaj moj je single SIM, a i da je duo SIM ja koristim samo jednu karticu... Na 4G+ je od 06,30h do nekih 16,30-17h a posle toga do nekih 23,30-00h na WiFi.
Od onog što je uključeno kod tebe ne koristim WA i FB, ostalo je tu isto uključujući i isti broj mail naloga.

Poslednja izmena:
Verujem ja tebi druže, da ne misliš sad da provociram, vec eto cisto da i ostali znaju, kakvo je stanje baterije kod oba modela.

Sa svim tim meni to zvuči kao naučna fantastika; ne kažem da nije tako, već da je huawei izgleda konačno optimizovao sistem i skin kako treba i svaka čast...postaju ozbiljan igrač!

Komso, i sa Mate 9 je ista situacija kao sa 10 Pro, samo što je na Mate 9 lošija kamera. Sistem je davno još optimizovan kod Huawei. Bar ja vidim tu razliku, jer huawei konstantno koristim zadnje 3 godine. Jel mi veruješ da X2 još uvek odlično radi, ima mu više od 2 godine. Naravno, razlika postoji izmedju X2 i 10 pro u radu i svemu ostalom. Ali X2 nikad stucnuo nije. A o Mate 10 Pro i sistemu kako je optimizovan, ne treba reci da se troše, bez potrebe.

Ne znam, ovaj moj je single SIM, a i da je duo SIM ja koristim samo jednu karticu... Na 4G+ je od 06,30h do nekih 16,30-17h a posle toga do nekih 23,30-00h na WiFi.
Od onog što je uključeno kod tebe ne koristim WA i FB, ostalo je tu isto uključujući i isti broj mail naloga.
Cim budem 24h kući, stavicu SOT sa WiFi, iznenadices se, veruj mi

Meni je na p10 baterija bila prosek, ništa impresivno.

Misliš na p9?
Da si me poslušao i uzeo p9 plus, drugačije bi iskustvo imao, ali ok.

Brate, ovo nema trika...
Bez obzira sto ne koristis WA, FB a verovatno ni Instagram (svi ogromni zderaci baterije) opet je jako tesko dobiti ove rezultate.
Od 06:30 pa sve do 00:00 uz navedeno koriscenje ti izvuces 7h SOT ili sam mozda ja nesto pomesao?
Ovo mi iskreno deluje nemoguce. Voleo bih onda da vidim koliko Mate izvlaci u takvim uslovima. Kod N8 najvise zameram kapacitet baterije ali ako ovo moze da izvuce kao sto kazes, onda je baterija odlicna.

Moguce da je 7h SoTa koje Samsung prikazuje u settings, a to naravno nije ni priblizno pravom SoTu. Ja sam na obicni i7 imao bolju bateriju nego na S8+ a bitnije razlike od Noteove i nema.

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Brate, ovo nema trika...
Bez obzira sto ne koristis WA, FB a verovatno ni Instagram (svi ogromni zderaci baterije) opet je jako tesko dobiti ove rezultate.
Od 06:30 pa sve do 00:00 uz navedeno koriscenje ti izvuces 7h SOT ili sam mozda ja nesto pomesao?
Ovo mi iskreno deluje nemoguce. Voleo bih onda da vidim koliko Mate izvlaci u takvim uslovima. Kod N8 najvise zameram kapacitet baterije ali ako ovo moze da izvuce kao sto kazes, onda je baterija odlicna.
Pa nisam rekao da istovremeno imam 7h SOT i da mi ne pregura preko 60% potrošnje...

Preko 7h SOT sam imao par puta ali tada mi je baterija došla do oko 10%, kada ga normalno koristim i ne silujem te od uveče do uveče potrošim oko 50% naravno da ne ostvarim toliki SOT nego negde između 3 i 4h...

I to je SOT koji prikaže pod battery - da li je pravi ili ne, to već ne znam...

Aha, u redu, ja sam onda pogresno razumeo. Prosto mi je bilo neverovatno da uz takav nacin koriscenja izvuce 7h SOT-a. [emoji4]

Ma kakvi, ali to samo preko vikenda doguram do 10% i manje jer ga ne dopunjavam uveče - radnim danima ga uveče stavim na punjač iako je na pedesetak posto i za jedno sat i nešto više on dopuni do 100%, taman pred spavanje, ja ga tad skinem sa punjača i on je spreman da gura do sutra uveče.

Jednostavno, ne praktukujem da idem na posao a da mi nije ujutru (u slučaju N8 uveče) na 100%...

Spustite loptu i batalite off da ne bude poena.

Tema je toliko zatrovana, da i onaj ko želi da se informiše o ovom telefonu,ne može od velikog off koji nikom ne pomaže...

Da li ima neko vec ovaj Smart View Cover?
1f9a9bd1e4701ffe124958fa496989a6.jpg

Ocekujem ovde da procitam nesto o iskustvima korisnika ovog modela i to bi mi znacilo u donosenju odluke o kupovini.Procitao sam dosta hvalospeva o ovom telefonu ali to mi ne znaci dok ne cujem sta kazu oni koji ga koriste.

Poenta i suština, ako bilo ko sta napise da sve radi kako treba, naći će se neko da to demantuje a i nema telefon i nema nameru da ga kupi... Stoga, zato ova tema i trpi sav off... Ipak je to samo neki Huawei kinez još uvek...

I ako su kinezi to ne znaci da nece prestici sve ostale...

Izlistaj temu, pa vidi ko je sve korisnik, pa ga lepo na pp pitaj, mene nemoj, jer će biti da sam te ja nagovarao... 🙂
Ja cu ti rado ovde odgovoriti... 🙂

Izlistaj temu, pa vidi ko je sve korisnik, pa ga lepo na pp pitaj, mene nemoj, jer će biti da sam te ja nagovarao... 🙂
Ja cu ti rado ovde odgovoriti... 🙂

Zanima me jel stvarno toliko dobar kao sto ga hvale i koje su mu mane,po tvom misljenju?I sa kojim telefonima vrsis poredjenje?Hvala unapred 🙂

Iz svog iskustva, zadnje tri godine koristim samo Huawei, da jeste kompletan fin u odnosu na one koje sam ja imao, X1 7.0, X2 7.0, p9 plus, mate s, mate 9 i sad 10 pro.
Sa drugim brendovima ne mogu da poredim, ali, isto tako sam čitao iskustva a korisnika koji su prešli na 10 pro sa S8, note 8 iphone itd itd... Svo prezadovoljni...
Svi hvale rad telefona, dizajn, i kameru i fluidnost....

Poenta i suština, ako bilo ko sta napise da sve radi kako treba, naći će se neko da to demantuje a i nema telefon i nema nameru da ga kupi... Stoga, zato ova tema i trpi sav off... Ipak je to samo neki Huawei kinez još uvek...

Naravno da će se poneko naći, što uopšte nije loša stvar, naprotiv. Ima toga u svakoj temi, i više nego ovde. Ne mogu ni da zamislim kako bi izgledala tema gde svako piše samo hvalospeve... Naravno da nije razlog što je "Kinez" u pitanju, jer Kinez je i Xiaomi pa je svejedno jedan od najomiljenijih ovde. Kinez nije Samsung niti Apple, pa su svejedno najviše prozivani.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno