Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Koju aplikaciju za galeriju koristite? Ova samsungova kod mene non-stop trza kad slajdujem i zumiram slike. Ima li neka bolja alternativa?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Google photos, najviše zbog backupa i synca, nezamenljiva stvar

4k ne, njih ne podržava u unlimited opciji, mada ih ni ne snimam

Jel' se slike uploaduju u izvornoj kvaliteti ili ih srozava upload? Imam nekih video snimaka nebi ih nikad diglo na server da ukljucim sinhronizaciju.

Koju aplikaciju za galeriju koristite? Ova samsungova kod mene non-stop trza kad slajdujem i zumiram slike. Ima li neka bolja alternativa?

Kad krene da "trza " samo restart fon i radi opet ko nova.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Evo proradila je nakon restarta ali glupo da krene stekati sa 20 slika. Zbog čega se to dešava? Da je neki app ne zeza?

Nzm probao sam sve da je odbagujem bez restarta i neće mora restart. Doduše meni se desi 1x u mesec dana max pa ga tad i restart.
Možda kad dobijemo oreo će i taj bag nestati.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jel' se slike uploaduju u izvornoj kvaliteti ili ih srozava upload? Imam nekih video snimaka nebi ih nikad diglo na server da ukljucim sinhronizaciju.

Podesiš u podešavanjima da sinhronizuje original.
fc1d46a17a51a7ede65bf6298c0e24b3.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Stigao spigen neo hybrid.Odlican kejs!Ima velike ivice,malcic kvari onaj zakrivljen ekran jer povecava sirinu telefona ali lip je uzdignut i odlicna je zastita.Sada samo da stavim ultimateshield,ne znam da li da je skracujem po ivicama.

Ja sam na prethodnim telefonima godinama koristio Quickpic ali sada kada sam presao na S8+ odmah prvi dan je krenuo da zakucava i blokira. Ova modovana verzija ne zakucava? Igram se sada sa Piktures - fensi je, radi za sada posao....

Ne zakucava, ovo je novija verzija očišćena od cheetah gluposti. Radi lepo.

Imaš original kao dole na slici a imaš i neku njihovu kompresiju sa kojom je unlimited prostor a razliku nema šanse da primetiš.

Druže ljudi su pričali o soft restartu, a ne factory defoults ;)

Aaa, e pa nisam dobro shvatio, moja.greska. Jos se cudim sta to samsung preporucuje...pa ja soft radim svaki drugi dan i bez njih...

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Gdje da podesim autorestart uređaja dok spavam?

Kucaj samo restart u search... Ali imaj u vidu poslednje dve stavke sa slike

bb6196b0dc3c773576c689cd6192e7b6.jpg

Malo pre sam pokusao da se registrujem na samsung triglav prva pomoc.. medjutim.. nmg da registrujem imei.. tako mi pise.. proverao sam imei broj i sve pise da je ok na sajtovima za proveru imei.. jel jos ko se registrovao na ovaj triglav.. steta da mi propadne ako vec imam priliku da je iskoristim

Isti slucaj....Kanda nisu ocekivali ovoliki broj prijava pa je stranica postala `bagovita` :))))

kada me neko pozove na viber, WA, skype.. izadje mi samo mali "baner" sa imenom pozivaoca, nije kao obican poziv preko celog ekrana..pri tome moram da otkljucam telefon otiskom prsta da bi mogao da se javim na poziv.

mogu li nekako da namestim da mi se ti pozivi preko neta prikazuju kao i obicni pozivi?

Sent from Galaxy S8

kada me neko pozove na viber, WA, skype.. izadje mi samo mali "baner" sa imenom pozivaoca, nije kao obican poziv preko celog ekrana..pri tome moram da otkljucam telefon otiskom prsta da bi mogao da se javim na poziv.

mogu li nekako da namestim da mi se ti pozivi preko neta prikazuju kao i obicni pozivi?

Sent from Galaxy S8

Kupis iphone.. :)

- Sad salu na stranu, trebalo bi verovatno da promenis u opcijama za notifikacije u samom telefonu, ako se ne varam...

pa gledao sam ali nije mi jasno sta da podesim drugacije. ukljucena su obavestenja za te sve aplikacije..
na starom note 3 neo sa android 5.0 je to radilo normalno..

Sent from Galaxy S8

I kod mene isto kad me zove neko na wa/viber samo mali prozor i mora telefon da se otkljuca.

Poslednja izmena:
Sve je to probano i ni u jednoj opciji ne radi.

Nazad
Vrh Dno