Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Screenshot_20171223-150828.png
Nije Oreo, samo update, i dalje 7.1.2

Poslednja izmena:
E to ce biti jedina stvar kao dobra sto sam navikao na ovom Samsungu, da bude back sa desne strane. Uzimam telefon sledece nedelje verovatno.

Sent from my S6 Edge

Ja isto sledece nedelje, taman pred novu godinu :) Mene moj ceka, samo koleginici da legne plata i uzme moj S7e.

Je l' mogu da te pitam koji je razlog da sa s7e predjes na mi a1? :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nepredvidjeni troskovi u ovim praznicnim mesecima :)

Има ли негде да се скине само ОТА апдејт...да је инсталирам пешке?

Kaži lepo da je A1 bolja mašina, kao troškovi :DScreenshot_20171223-165025.png

To ce reci posle par nedelja na A1. :)

Moto Z via Tapatalk

Kamera i fp je jedino sto je problem, ali do septembra da izdrzim i bice dobro, sem ako ne nalete neke pare, pa se uzme nesto drugo :D

Pa FP na A1 je svetlosnu godinu ispred FP na S7e. Glupo je porediti ih... O polozaju, stvar ukusa...Meni logicnije da bude na ledjima i da bude aktivan FP.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja predjoh sa G6 na A1 :), i nije mi krivo sad, bojao sam se kamere, ali sa root-om i Gcam ispade dobro, jedino što je malo glomazan tel u odnosu na G6.

Muka me je naterala da ovaj period provedem na Samsungu, radujem se ponovnom susretu sa dobrim stock androidom. :)

Sent from my S6 Edge

Pa FP na A1 je svetlosnu godinu ispred FP na S7e. Glupo je porediti ih... O polozaju, stvar ukusa...Meni logicnije da bude na ledjima i da bude aktivan FP.

Jedino ako su ispravili malo brzinu, inače video sam da je dosta spor sad ne znam kako je na decembarskom. Imao iP7 i sad S7E, brzina je onako da kažem instant. Videćemo ovde.

Pa svaki Xiaomi ima senzor koji radi duplo bolje nego kod Samsunga koji ima FP u home button-u... Kod Samsung-a treba prvo namestiti prst kako treba, dok kod Xiaomi-ja od 100 otkljucavanja 98 su uspesnih. Otkljuca instant, nema lag-a...

На А1 је инстант откључавање, мање од секунде сигурно.

Pa realno svaki telefon danas ima gotovo instant FP otkljucavanje.. Mislim da su u tom segmentu Huawei i OP najbolji..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Па нема баш....ево нпр Ј5 2017 осетно спорије ради...

Pa svaki Xiaomi ima senzor koji radi duplo bolje nego kod Samsunga koji ima FP u home button-u... Kod Samsung-a treba prvo namestiti prst kako treba, dok kod Xiaomi-ja od 100 otkljucavanja 98 su uspesnih. Otkljuca instant, nema lag-a...

Nije lag nego delay iliti kašnjenje. Pregledao sam, pa da kažem jedno 20-ak recenzija i od 20-ak, na jedno 15 je spomenut kako je spor odnosno ima kašnjenje.

RN4 ima brži, baš sam gledao neko poredjenje, kao i poredjenje mislim sa Huawei Mate 10 lite i Honor 7x.

https://youtu.be/0_7kvZI3idc
Stavi na 3:22

https://youtu.be/j3df9Db9eQk
0:47

https://youtu.be/HXczJZdsqFc
0:59

https://youtu.be/wcQgumshzBg
3:06

*** možda sam ja ćorav.

Dvoumim se izmedju A1.-mi5x-mi5s-leeco le pro 3 [emoji3]
Znam nije malo,sta biste preporucili. Najbitnija mi dobra kamera i baterija,ili mozda neki 5ti fon do 250e?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Ja pitanje da li cu koristiti ovaj fingerprint, mozda ako se naviknem. A sto je bitno da otkljucava u sekundi preko otiska? Neka otkljuca za sekund i meni fino. Bitno da brzo radi teleon. :)

Sent from my S6 Edge

Gledas sve stare klipove, malo je bio sporiji sa septembarskim sofverom...
Kada kupis telefon i probas, pisi ovde...Batali te garave kojima ne valja nista... :D

Brzina ''prikaza slike'' nakon dodira FP-a na ekranu zavisi od brzine animacije.Ako pogasis sve animacije, slika se pojavi brze...Sam otisak reaguje veoma brzo.

Decembarski update je poprilicno ispeglao sotver na A1.

Kad vidiš šta sve dobiješ za okolo 200e, zaista se zapitaš vrede li ovi flagshipovi (duplo) više...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Fp senzor je po meni skroz ok. Ne stignem da namesti palac da bilo šta uradim na ekranu, a on je već upaljen, tako da mi u svakom slučaju ne treba brži fp. Sad da li 15 ili 20 milisekundi koga je briga..

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Sad sam citao recenziju za A1,vidim da on ima neki android one. Jel moze miui da se instalira,bas bi hteo da probam drugaciji os?
Vidim ima A1 za 225e/64gb-mobilni svet

Koliko mogu da vidim,to su skroz isti telefoni? Mislim da A1 ima bolju kameru,a cena je ista

Koliko mogu da vidim,to su skroz isti telefoni? Mislim da A1 ima bolju kameru,a cena je ista

Nisu isti! 5x ima miui, a A1 je cist android. To mu je i najveca prednost uz kvalitet Mi serije, a ako hoces miui mozes da uzmes i Redmi note 4 ili Mi MAX 2.

Poslednja izmena:
Nisu isti! 5x ima miui, a A1 je cist android. To mu je i najveca prednost uz kvalitet Mi serije, a ako hoces miui mozes da uzmes i Redmi note 4 ili Mi MAX 2.
Po tebi je bolji android od miui? Jesam li u pravu da A1 ima bolju kameru?

Po tebi je bolji android od miui? Jesam li u pravu da A1 ima bolju kameru?

Čist android je uvek bolji od svih skinova proizvođača.Od Xaomijevog Muia,od Samsungivog Tuchwiza.

Vrh Dno