E to ce biti jedina stvar kao dobra sto sam navikao na ovom Samsungu, da bude back sa desne strane. Uzimam telefon sledece nedelje verovatno.
Sent from my S6 Edge
Ajde ajde druže [emoji3][emoji3].Ponovo da imamo isti telefon!!!Ja isto sledece nedelje, taman pred novu godinuMene moj ceka, samo koleginici da legne plata i uzme moj S7e.
Jedino ako su ispravili malo brzinu, inače video sam da je dosta spor sad ne znam kako je na decembarskom. Imao iP7 i sad S7E, brzina je onako da kažem instant. Videćemo ovde.Pa FP na A1 je svetlosnu godinu ispred FP na S7e. Glupo je porediti ih... O polozaju, stvar ukusa...Meni logicnije da bude na ledjima i da bude aktivan FP.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije lag nego delay iliti kašnjenje. Pregledao sam, pa da kažem jedno 20-ak recenzija i od 20-ak, na jedno 15 je spomenut kako je spor odnosno ima kašnjenje.Pa svaki Xiaomi ima senzor koji radi duplo bolje nego kod Samsunga koji ima FP u home button-u... Kod Samsung-a treba prvo namestiti prst kako treba, dok kod Xiaomi-ja od 100 otkljucavanja 98 su uspesnih. Otkljuca instant, nema lag-a...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Koliko mogu da vidim,to su skroz isti telefoni? Mislim da A1 ima bolju kameru,a cena je ista
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Po tebi je bolji android od miui? Jesam li u pravu da A1 ima bolju kameru?Nisu isti! 5x ima miui, a A1 je cist android. To mu je i najveca prednost uz kvalitet Mi serije, a ako hoces miui mozes da uzmes i Redmi note 4 ili Mi MAX 2.
Čist android je uvek bolji od svih skinova proizvođača.Od Xaomijevog Muia,od Samsungivog Tuchwiza.Po tebi je bolji android od miui? Jesam li u pravu da A1 ima bolju kameru?
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari