Može li bilo koji telefon da se izbori sa lowlight,snegom i oblačno vremenom u isto vreme? Cccc..Nemere da se honor izbori sa lowlight i oblacnim vremenom na automatiku![]()
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Otkljucan je i dualSIMZna li neko da li je ovaj telefon u Telenoru otkljucan i ako nije gde bi mogao da se dekodira?
Pozdrav ljudi, treba mi vasa pomoc. Dvoumim se izmedju honora 9 i p10, znam da je p10 bolji, ali mi treba vase misljenje oko kamere. Zanima me da li je kamera na p10 toliko bolja da vredi dati vise para za taj telefon? Da li honor 9 pravi dobre nocne fotografije slikane blicom? Nadam se brzom odgovoru svih vas koji imate iskustva sa ova dva telefona, stvarno bi mi znacilo vase iskustvo. Hvala
Ako često praviš video snimke ili koristiš prednju kameru, uzmi P10. Nije velika razlika u fotkama, mada ni P10 nije mnogo skuplji.
Pa nije ti bilo ko kriv sto ti ispao telefon... Samo si kriv, a to telefon kakav je, da li je klizav itd itd i kriviti još servis i Huawei da su krivi, smešno...Nažalost moje iskustvo je jako loše. Niko vam kod kupovine ne skreće pažnju da je zbog poliranog stakla mobilni jako klizav i pri najmanjem nagibu obavezno pada. Slomio sam staklo već posle 15 dana iako je navodno GG3 u šta sumnjam jer mi je prethodni LG takođe toliko puta pao i nije bilo loma. Iako je puklo samo staklo popravka zahteva zamenu i displeja i ta usluga se kreće oko 5000 din. U jedinom zvaničnom servisu ta popravka je 21.000.dinara!!Na taj način servis vam odbija garanciju iako je sve ostalo ispravno jer niko nije lud da plati toliko! DAKLE NE KUPUJTE HONOR SA OVAKVIM SERVISOM!
P10 plus ima 3 meseca garancije na lomove i slicne stvari i tri godine standardne garancije.Hah, pa svi telefoni sa staklenim ledjima klizaju ko ludi, cuj ovo, trebao neko da skrene paznju da je fon klizav,svasta.Neznam ko ce da odobri garanciju na razbijenom fonu, znam da su neke vracali i zbog ogrebotina.
A sto je ironija p10 plus uopste nije staklast. Metalno mat kuciste pa i ne klizi toliko. Ko je da nazovemo malo nemaran ispustice telefon 30 puta za tri meseca [emoji41] A sad bez stakla i silikona telefon se ne nosi. Pa sad ako se i tako slomi i nek se slomi, tako mu sudjeno...I prodju tako 3 meseca, ulazis lagano u cetvrti drugi dan, paf, ispade p10 plus i sta dalje? Mislim da malo nisi realan al ajd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari