Šta je novo?

Huawei Honor 9

Nemere da se honor izbori sa lowlight i oblacnim vremenom na automatiku
884adbbe23e28200170439a79949591a.jpg

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Nemere da se honor izbori sa lowlight i oblacnim vremenom na automatiku
884adbbe23e28200170439a79949591a.jpg

Može li bilo koji telefon da se izbori sa lowlight,snegom i oblačno vremenom u isto vreme? Cccc..

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

@ svi
koliko izvlacite SOT ? Proneo se aber da je baterija slaba...

Oko 5 sati kod mene

Koliko je dobra ova monohromatska kamera na Honoru i P10

Ono sto je dobra stvar,izgleda da je update b150 doneo bolji kvalitet color fotki u 20 mpx

Poštovanje svima, mislim da je celokupan utisak za honor 9 i više nego pozitivan. Što se tiče kamere i slika ni jednu jedinu zamerku nisam našao, naprotiv fenomenalna je. Video snimci su mogli biti bolji.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Jedna sa bokeh efektom, i jedna noćna na auto modu
902f680bb36cb6d1c6cb922a0d35fb34.jpg
9006cfa573bd86bbc8dcfcbe54edfa04.jpg

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Pozdrav ljudi, treba mi vasa pomoc. Dvoumim se izmedju honora 9 i p10, znam da je p10 bolji, ali mi treba vase misljenje oko kamere. Zanima me da li je kamera na p10 toliko bolja da vredi dati vise para za taj telefon? Da li honor 9 pravi dobre nocne fotografije slikane blicom? Nadam se brzom odgovoru svih vas koji imate iskustva sa ova dva telefona, stvarno bi mi znacilo vase iskustvo. Hvala

Zna li neko da li je ovaj telefon u Telenoru otkljucan i ako nije gde bi mogao da se dekodira?

Potvrdjujem za telenor, simfree oba slota

Mislim da Huawei više i ne zaključava svoje telefone, koji god da je operater u pitanju.

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, treba mi vasa pomoc. Dvoumim se izmedju honora 9 i p10, znam da je p10 bolji, ali mi treba vase misljenje oko kamere. Zanima me da li je kamera na p10 toliko bolja da vredi dati vise para za taj telefon? Da li honor 9 pravi dobre nocne fotografije slikane blicom? Nadam se brzom odgovoru svih vas koji imate iskustva sa ova dva telefona, stvarno bi mi znacilo vase iskustvo. Hvala

Ako često praviš video snimke ili koristiš prednju kameru, uzmi P10. Nije velika razlika u fotkama, mada ni P10 nije mnogo skuplji.

Ako često praviš video snimke ili koristiš prednju kameru, uzmi P10. Nije velika razlika u fotkama, mada ni P10 nije mnogo skuplji.

Svestan sam da P10 pravi bolje fotografije, samo me zanima da li se isto tako moze reci i za Honor 9? Da li Honor ima jos neku manu sem opticke stabilizacije? Hvala ti na odgovoru.

Jel probao neko stakla sa alija sto kostaju malo jace od dolara?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uglavnom ivice popuste brzo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@sicda5
Nedostatak optičke stabilizacije, osim što utiče na video, utiče i na fotografisanje u noćnim uslovima. Generalno, kamera je ok, nije na nivou S7, iP7, kao što ni P10 nije na nivou S7, ali je blizu. Razlika u fotkama na P10 i H9 je minimalna, nisam dovoljno dugo koristio P10 da bih ti rekao više od toga.

Vidim na xda da u Ceskoj i Slovackoj poceli da pustaju neku test verziju orea, mozda to bude nesto skoro.

Nažalost moje iskustvo je jako loše. Niko vam kod kupovine ne skreće pažnju da je zbog poliranog stakla mobilni jako klizav i pri najmanjem nagibu obavezno pada. Slomio sam staklo već posle 15 dana iako je navodno GG3 u šta sumnjam jer mi je prethodni LG takođe toliko puta pao i nije bilo loma. Iako je puklo samo staklo popravka zahteva zamenu i displeja i ta usluga se kreće oko 5000 din. U jedinom zvaničnom servisu ta popravka je 21.000.dinara!!Na taj način servis vam odbija garanciju iako je sve ostalo ispravno jer niko nije lud da plati toliko! DAKLE NE KUPUJTE HONOR SA OVAKVIM SERVISOM!

To je tako oduvek, ne vidim cemu cudjenje. Mislim to se zna za odbijanje garancije ako se fizicki osteti uredjaj. Bio to Samsung, LG, Sony, HTC itd itd.

A šta ima neko drugi da ti skreće pažnju? Pa valjda si i sam video kakav je kada si ga prvi put uzeo u ruke. Ja kada sam uzeo H8 odmah sam primetio to koliko je lep, toliko je i zeznut za nošenje. Kako sam ga stavio pored sebe, na trosed, tako je poceo da kliza na najmanjem mogucem nagibu. I znao sam odmah da bez silikona nema nista...

Sent from my Honor 8

Nažalost moje iskustvo je jako loše. Niko vam kod kupovine ne skreće pažnju da je zbog poliranog stakla mobilni jako klizav i pri najmanjem nagibu obavezno pada. Slomio sam staklo već posle 15 dana iako je navodno GG3 u šta sumnjam jer mi je prethodni LG takođe toliko puta pao i nije bilo loma. Iako je puklo samo staklo popravka zahteva zamenu i displeja i ta usluga se kreće oko 5000 din. U jedinom zvaničnom servisu ta popravka je 21.000.dinara!!Na taj način servis vam odbija garanciju iako je sve ostalo ispravno jer niko nije lud da plati toliko! DAKLE NE KUPUJTE HONOR SA OVAKVIM SERVISOM!
Pa nije ti bilo ko kriv sto ti ispao telefon... Samo si kriv, a to telefon kakav je, da li je klizav itd itd i kriviti još servis i Huawei da su krivi, smešno...
Čuvaš telefon, i neces imati tih problema, ako se bilo šta od sebe pokvari, e tu onda vazi garancija itd itd...
Valjda si sve ovo znao i ore kupovine istog telefona?

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Hah, pa svi telefoni sa staklenim ledjima klizaju ko ludi, cuj ovo, trebao neko da skrene paznju da je fon klizav,svasta.Neznam ko ce da odobri garanciju na razbijenom fonu, znam da su neke vracali i zbog ogrebotina.

Pa i meni je posle mesec dana pukao ekran od pada,*** bedak, al nije mi Honor i Huawei kriv.

Sent from my Honor 8 Lite using Tapatalk

Hah, pa svi telefoni sa staklenim ledjima klizaju ko ludi, cuj ovo, trebao neko da skrene paznju da je fon klizav,svasta.Neznam ko ce da odobri garanciju na razbijenom fonu, znam da su neke vracali i zbog ogrebotina.

P10 plus ima 3 meseca garancije na lomove i slicne stvari i tri godine standardne garancije.
137b1b6419b3e6a6d0897036f28b5295.jpg

Poslato sa Huawei P10 plus VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
1fd1ca5ea86cdf40e2211c840edfe043.jpg

Poslednja izmena:
I prodju tako 3 meseca, ulazis lagano u cetvrti drugi dan, paf, ispade p10 plus i sta dalje? Mislim da malo nisi realan al ajd... Kada si uzimao honor nigde nisi imao garanciju na lom ekrana i 3 godine garancije, ne vidim cemu pljuvanje honora zato sto si razbio ekran a oni nece da ga dzabe menjaju.

Poslednja izmena:
I prodju tako 3 meseca, ulazis lagano u cetvrti drugi dan, paf, ispade p10 plus i sta dalje? Mislim da malo nisi realan al ajd...

A sto je ironija p10 plus uopste nije staklast. Metalno mat kuciste pa i ne klizi toliko. Ko je da nazovemo malo nemaran ispustice telefon 30 puta za tri meseca [emoji41] A sad bez stakla i silikona telefon se ne nosi. Pa sad ako se i tako slomi i nek se slomi, tako mu sudjeno...

Poslato sa Huawei P10 plus VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ja sam nemaran za medalju ali mi nije ispao nijednom, kada sam video koliko je klizav, bar silikona i bumpera ima koliko hoces. Jes da greota ovako lep fon drzati u silikonu ali bolje spreciti nego leciti...

Nazad
Vrh Dno