odkud nedeljni tajmer na lu12, ja ga nemam
Nek mi neko objasni onda
Ma nema, drugačiji je daljinski, ovaj nema to dugme
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Čuvena japanska kontrola kvaliteta, izvukli daljinac iz pogrešnog kinder jajeta...
Čuvena japanska kontrola kvaliteta, izvukli daljinac iz pogrešnog kinder jajeta...
Problem je što sam očekivao, ako ne može da postigne zadatu temperaturu, da će raditi na većoj snazi... jednostavno ne mogu da je nateram da radi na većoj snazi duze od 10 minuta čak i ako je u sobi 22, a podesim na 30.Tako radi klima, samo je ostavi da radi i sve prostorije će održati na sličnoj temperaturi kao gde je ona
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Onda sigurno nešto nije kako treba. I ja bih se zabrinuo. Najbolje zovi servis. Možda nema dovoljno freona, možda je termostat neispravan... Zovi i objasni im.Nisam je ugasio već skoro 20 dana, ali problem mi je što ne mogu da postignem u sobi u kojoj se nalazi temperaturu preko 22, 23 iako je podesim i na 26, 27 a pritom ne troši nikad preko 500, 600w. Kao što rekoh, očekivao sam da će uz veću potrošnju moći, ali ona ne želi više da troši.
Bukvalno radi kao da je već postigla zadatu temperaturu, iako nije ni blizu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pazi, ni meni ne prelazi 500-600w potrošnja nikad a bilo je povuci 1-2 stepena niže od zadate, doduše, nisam je stavljao na 30 nikadCek, klima spusta snagu iako nije postigla temp ni u prostoriji u kojoj se ona sama nalazi?
Ako dignes temp to bi trebalo da potegne muski, da se zaleti.
Tapatalk
Baš to i ne shvatam, nije mi problem ako stvarno ne može da postigne, ali ona smanji potrošnju kao da je obavila posao.Cek, klima spusta snagu iako nije postigla temp ni u prostoriji u kojoj se ona sama nalazi?
Ako dignes temp to bi trebalo da potegne muski, da se zaleti.
Tapatalk
Baš to i ne shvatam, nije mi problem ako stvarno ne može da postigne, ali ona smanji potrošnju kao da je obavila posao.
Zaleti se muški 5 do 10 minuta i opet vrati na 300 do 500w.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari