neko je na forumu rekao da je dobio HG8245 uredjaj od telekoma, a on ima GPON, prema ovoj tabeli:
http://e.huawei.com/en/products/fixed-network/access/ont/optical-terminal
Odma racunaj da je ovaj slabiji.Koji tacno HG8245? Ima dve varijante HG8245H i HG8245Q.
Ova Q varijanta ima mnogo bolji WiFi 2,4 i 5GHz
Nista meni nije jasno. Koliko vlakna dolazi do zgrade? Nije moguce da dodje 1 i da ima toliku agregaciju!?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jel ima neko informacija, Kraljevo, Cacak, Kragujevac, Krusevac, da li su u planu i kada?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Hvala. Ja ne videh po gradu nikakve radove.Rekoše mi u MTS poslovnici u banji da se trenutno radi u Kraljevu. Valjda su pod tim mislili na provlačenje kablova za sada. U banju bi trebalo da stigne optike negde tokom sledeće godine.
Deli se na 32 korisnika a ne na 64.Dolazi onoliko koliko treba. 1 vlakno (2.4DL/1.2UL) se deli na max 64 korisnika. Sto znaci da ukoliko svih 64 bude povezano i svi povuku maksimalnom brzinom dobice se oko 40/20Mbps po korisniku. U praksi je ovo nemoguce.![]()
@vendigo022
Kad sam zvao da pitam za Suboticu kad ce biti, kao da sam pitao za Donju Vuko**binu :lupko:
Zovi slobodno call centar i pitaj ih. Zivis u kuci ili u stanu? Koliko sam video po forumu, tamo gde uvode rade samo zgrade, kuce ce verovatno kad ovo zavrse tako da verovatno za 3 do 5 godina(a i ulaganje po korisniku za kuce je za par reda velicina vece po prikljucku nego za zgrade).
Rade se se kuce naravno ne samo zgrade.@vendigo022
Kad sam zvao da pitam za Suboticu kad ce biti, kao da sam pitao za Donju Vuko**binu :lupko:
Zovi slobodno call centar i pitaj ih. Zivis u kuci ili u stanu? Koliko sam video po forumu, tamo gde uvode rade samo zgrade, kuce ce verovatno kad ovo zavrse tako da verovatno za 3 do 5 godina(a i ulaganje po korisniku za kuce je za par reda velicina vece po prikljucku nego za zgrade).
Kako nema, imas na sajtu cene paketa?Sad su me zvali ovi sto izvode radove u mom kraju (Bezanijska kosa), kazu postavljaju optiku do zgrade, a ako bude 51% stanova uvode i u stanove. I to kazu da uvode odmah ovih dana ako ima dovoljan broj stanova... A sta telekom nudi, koja je ponuda nema nigde? Kako ja da cimam ljude u zgradi da potpisu da hoce mts ako ne znaju sta treba da potpisu?
Do sad sam bio na SBBu koji ima optiku do zgrade ali nema FTTH, pa ne mogu da uzmem optika pakete. Da mogu ne bih ni razmisljao o MTS optici
Ima li neka informaija za Sremsku Mitrovicu, kada?!! Zašto Vojvodinu (ne računajući Novi Sad) večito ostavljaju za kraj?!!.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari