Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Za početak da obriše fb i msg aplikacije i već ima da profitira samotako 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja ne znam ljudi šta vi koristite i radite kad vam tako jede bateriju, ja igram i igrice, koristim i fcb i mesenger ( njega ne u nekoj većoj mjeri ali je koristim), viber bukvalno po čitav dan od poruka do poziva, eto nešto previše ne slikam i ne snimam, gledam YouTube, slušam muziku što preko poweramp, radio i izgura mi lagano 7 sati, ja opet pitam šta vi radite pa vam tako jede bateriju? E da, kad sam kući koristim stalno WiFi, kad sam na poslu i vani tada koristim 4g.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Wifi radi od kako se probudim dok ne legnem isto mi se desi drain dok sam na poslu pojede dosta baterije a ne koristim ga iako je zakacen na wifi, inace sam imao pozive oko sat i 5 min, nisam znao da goliko jedu net 4g ne koristim toliko jer uglavnom imam wifi, punim ga kad stignem(kada padne na ispod 30%, nekad na 1 nekad na 2 dana) ali obaveznotaj drugi dan dopunim jer se vrlo brzo potrosi od app najvise fb msg, i to ne vise od 15 min..youtube isto ostalo nemam sta da istaknem toliko veliko koriscenje

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Na koliko ti je osvetljenje, okaci nam ss, posto nikoga nisam video da je dobio 7 sati 7 sati sota pogotovo sa takvim koriscenjem telefona

jedini bug sto imam je : wifi se sam uključuje, pa me smaraju notifikacije dok spavam.

Wtf!?...pa razbio bih telefon da imam problem te vrste 🙁

meni je ovo uključeno. nemam pojma čemu služi. možda je zbog ove opcije
93d4b4733cb4e639a7f9a01ad6522daf.jpg

To nema alsolutno nikakve veze sa problemom. Kod mene je identično podešeno (i to na poslednja 3 samsunga tako) i nikada mi se nije sam palio kada ga isključim.

To nema alsolutno nikakve veze sa problemom. Kod mene je identično podešeno (i to na poslednja 3 samsunga tako) i nikada mi se nije sam palio kada ga isključim.

Mozda mu neka aplilacika pali wifi? Neka proveri u podesavanjima od wifi-ja?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni se dešavalo da se po restartu uređaja sam pali wifi, i ako je bio isključen.

Ne znam da li samsung ima onaj kao "smart wi-fi" koji se kaci na wi-fi koji mu je poznat cim mu je u dometu.....ne vezano jel hoces/neces , ovo sto je always on during sleep mi je logicno da radi to sto pise....

To postoji od kad postoji Android maltene i znači da ne gasi wifi kada si nakačen i zaključaš ekran.

A gde ja da nađem tu opciju na s8, ja to nigde nisam video,ili bar mislim da nisam video..

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Settings connections wifi advanced

Pozdrav svima!
Odje jos jedan zadovoljni note 8 vlasnik 🙂
64gb black exynos

Posto vidim da je dosta ljudi zabrinuto za bateriju, prilazem ss sa mojim prosjecnim koriscenjem.

BT stalno upaljen za povezivanje sa lap topom i bt u autu.

Wifi i 4g naizmjenicno korisceni.

Perfomance mode High

Osvjetljenje na auto , malo napolje malo unutra.

Viber, messenger i pozivi preko cijelog dana

jj04k6.jpg

15d3y2c.jpg

s1p0zc.jpg

20u9xtt.jpg

maupuq.jpg

8yut1h.jpg

259edlj.jpg

fk36md.jpg

72vjsw.jpg

Ovo je realnije, prica o sotu 7,8 sati ne pije vodu osim ukoliko nije gledanje filma ili yt samo

Da, 7/8 h sot-a , iskreno..ne znam kako bih mogao izvesti..mozda sa optimized performance mode, yt sa slabim osvjetljenjem, wifi bez 4g, bez bt..mislim, generalno, bukvalno jedino da od telefona napravim uredjaj sa 30% manje mogucnosti hardverske sposobnosti..ako bi to radili, zasto bi onda iko kupovao uredjaj sa ovim hardverom/softverom..za 500€ se moze onda lagano uzeti takav uredjaj da bi toliki sot izvukao. Ja sam generalno zadovoljan..ne stedim ga ni najednom polju, niti mi pada na pamet, kupio sam ga da ga koristim a ne da gledam kako da mu izvucem bat na max. Baterija je 3300mAh, sta je tu je, dobra stvar je da je sistem poprilicno optimizovan i da na ovu rezoluciju i velicinu ekrana sa ovim koriscenjem koje sam prikazao se moze izvuci 5 sati sot-a do 10% bat ..i ako bas zatreba , smanjivanjem rezolucije moze se izvuci jos vise ako se ostane napolje duze ne planirano i to je to.

Cini mi se da je baterija jos malo bolja posle update-a,ne ide ispod 5h koliko god ga maltretirao.

Jeste li vi primijetili razliku u radu telefona kod optimizovanog performans moda i visokog performans moda, ja je iskreno ne vidim tokom upotrebe osim što pojača osvjetljenje ekrana, koji mod vi držite i koji mislite da je bolji?

Pa nema izmena nikakvih što je dosta glupo.. makar da na performanse pušta mob da se više greje i kasnije throttluje pa da određene igre mogu da se igraju duže od 3min na 60fps, kada vidim da mi 2d igrica posle 6min padne dosta puta na 20fps zgrozim se. :/

Poslednja izmena:
Koja to igrica i na koji fon posle 6min pane na 20 fps-a?

Hill climb 2 , ne znam da li ide na 20fps ali oči su me zabolele dok sam igrao. 🙂
S625 je u proseku vukao više fps ..

Poslednja izmena:
Ja igram Angry Birds Evolution i sve je bas glatko.
A Hill climb 2 igram zadnjih 20-ak minuta..nikakvih promjena ne primjecujem.

Poslednja izmena:
ne obracajte paznju..tip je spamer,,njemu je redmi note bolji od S8...to je izjavio,..samo baca koske.. Sve sto je napisao za frame drop gore, je laž

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Ma telefon je brutalan, nema priče, konačno ću duže da se zadržim na nekom telefonu

Ne znam kako ali meni izgura
694bf628e6721f581171d590195539ef.jpg
c6ec10e500e8aa4ba6c8edfea95ded8a.jpg

Nazad
Vrh Dno