D
Deleted member 46590
Guest
Ne smeta Stor enego teško da ima nečeg dobrog u njemu.
Nije to do Windowsa, meni se ranije jednom desilo. Ili se pregrijao laptop ili je izgubio "power supply", pad napona ili je i jedno i drugo sto je najgora kombinacija i sl.Odradio azuriranje danas, laptop mi se ugasio iz cista mira posle 30ak minuta i to bas instant shutdown, kao kad nestane struje, a baterija je puna i na punjacu je. Upalio sam ga, radi sve. Sta reci vise...
Ne smeta Stor enego teško da ima nečeg dobrog u njemu.
Stoji povezan na novom (mesec dana star) produznom kablu sa prenaponskom zastitom, temperatura je u tom momentu bila do 40 stepeni maks a laptop inace stoji na postolju i ima odlicno hladjenje, ovo je stanje u ovom momentu.
Pogledajte prilog 241728
Nije to do Windowsa, meni se ranije jednom desilo. Ili se pregrijao laptop ili je izgubio "power supply", pad napona ili je i jedno i drugo sto je najgora kombinacija i sl.
Meni ima sve ove aspp su iz Windows Storea kao Kalendar, Kamera, Fotografije, Kalkulator, dobar je i Viber, ima Skype itd
Sve u svemu, dosta sam zadovoljan Windows 10. Radi mi stabilno kao i 7-ica.
Iz AC kliknes i ugasis.![]()
Da li sad taj update zna da prepozna AMD graficku ili pravi i dalje haos i mora da se obrise update, cim vidim to Creators Update najezim se, znam sta sam sve pokusavao kad su izbacili prvi Creators Update i kad nije hteo da priminijedan drjaver za AMD draficku Asus R7 260x.Pa dobio si Fall Creators Update... Cestitamo![]()
Pa kupiš licencu ako nikada nije bio activiran.
Imam 2 problema za Win10 na laptopu na kom je dual sistem Ubuntu 17.10. Prvi je da sat ne mogu nikako da namestim i stalno kasni -1h. Servis se aktivan i podesen da se uvek startuje, restartovao ga pokrenuo azurira se sat, posle restarta vrati. Probao sam u podesavanju sata u internet time settings da izabereme drugu opciju odakle da sihnronizuje i bude odma sve ok ali posle restarta opet isto.
Drugi problem mi je sa Silicon Power flash memorijom 32Gb. Na desktop kompu lepo radi, na ubuntu radi ali na win10 na laptopu ne vidi ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari