Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima logike to za ciscenje naloga. Plus sto je red da se ljudi naplase i da se testiraju zivci. Sada se otresaju najslabiji. Danas nisam bio pored kompa da reagujem tako da bukvalno necu nista ni sada da uradim. Ocekujem jos jedan nalet gore, onda mi se svakako blizi tajming za izlazenje.
Sto se tice tih 25K... Ubedjen sam da idemo na tome posle Nove godine ali ajd, videcemo.

Tapatalk

Total sum of active USD Margin Funding 200 miliona za desetak dana vise.
https://www.bfxdata.com/swaphistory/usd
Moguce da sami sebi dodaju koliko im treba i guraju cenu gore da aktiviraju stop lose sorterima i pociste im naloge.
Ultra rizicno bilo sta raditi sada. Long veliki rizik od brzog pada a short nikako jer ako treba i ima matematike gurace ga i do 25.000$
Voleo bih upoznati coveka koji do sada nije prodao BTC a da ga je kostao manje od 1000$

Kupio za 20e po komadu pre nekoliko godina iz cisto ideoloskih razloga. Tada sam bio u fazi proucavanja istorije novca & centaralnih banaka.

Poslednja izmena:
Korekcija 50% fibbo.Sledeci ciklus 13200. (ako se nisam zeznuo)
,)

fibbo potpora.png

Btw.Trebamo jos videti kako ce se zatvoriti dnevni kandle

Jos ako si kupio dosta a nisi prodao do sada...alal ti patka :)

Nisam se pretrgo ali ima za dzeparac,) Ali to tako valjda ide.Kad sam nesto iz ubedjenja radio, bilo je ok. A onda kad sam trgovao , prodao sam 50 ETH po 8e:smash:

P.S. ovako sanjiv kupio Potcoin.Svidja mi se kako se odrzao u ovom masakru. Videcu sutra da li sam se zeznuo

Poslednja izmena:
Sad kad se BTC uznemirio mislim da je najbolje izac iz svega i pratiti BTC/$, u altove nazad kad se malo razbistri situacija, a ide i vikend dugo je BTC samo isao gore, sad bi mogao jos dole, a kad ide dole idu i altovi uz par izuzetaka kao sto je Dash, ali vecinom altovi prate btc kad je u dumpu.

Ono sto me zbunjuje , to su dva razlicita charta na MT4 i Tradingview-u. Npr na MT4 je na dnevnom chartu vec nize dno, dok na TV nije, a to daje kompletno drugaciju sliku.
dnevni.png
D1.png

Zna li neko odnos danas u toku dana btc-zec?Celu noc sam na poslu pratio i najvise sto je bilo je 0.035 na cex a ja stavio order na 0.04.Sad sam ustao i vidim da je prodato uspesbo po toj ceni pa me zanima da li je islo preko 0.04 i koliko?

Izgleda da trenutno najvise moze da se zaradi na DAS-u zbog velikih oscilacija.

@Saj dal je moguce da LTC ne moze da zadrzi ni 100 dok je DSH otiso na 700

Lupim tri ordera za btc i ovaj zadnji ubode dno ko da sam ga naručio. :)
Nadam se de će sada na gore.
ff6b54b994e2644c8fce0399732b8636.jpg

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

@La.Prestige

Droga je to... :wave:

To!!!! La se vratio, genijalcina. Jos čekamo Thuderdome-a :)

Vratice se kad svi "Kurir, Blic" "trgovci" prekinu sa spamovanjem, a mozda ni tada
Ili predlog za moderatore, cim neko napise "izgubio sam prateci tvoje trejdove" automatski trajni ban

Poslednja izmena:
Slazem se, nebitno da li napise ovde ili na PM, samo pokazati moderatoru i to je to

moguce...mada...

Nov-2013-Gox.png

Sto bi jedan moj drugar koji je krenuo u kripto u poslednjih godinu dana rekao: " 2k-3k-5k-11k, sta je sledece ljudi??" , ja sam mu odgovorio 3-5k, sve u svemu ja cu da shortujem BTC pa sta bude, necu mnogo da se kladim na to , a ako prodje 13k lako se posle ubacim ponovo u bullrun...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno