Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ја немам тетку и родбину сличних интересовања па сам из друге приче. Мада све више видим и многе маторце како разговарају мобилним. Ако неко разговара 1000 минута фиксним (само према другој фиксној) а сигурно позове и неки мобилни, онда се више исплате НЕО тарифе.
Da ali ima i na mobilnom 600/600 i mislim 1GB neta.
Naravno potrosi samo nekih 30-50 min na mobilnom ostatak fixni kao sto rekoh.

Kopirao sam sa mts sajta:

“I ukoliko ste iskoristili prvu povoljnost - ukupno 50% popusta na naknadu, a tokom ugovora želite da kupite i mobilni uređaj po ceni već od 1 dinar, to možete da uradite u svakom trenutku, uz novi ugovor za istu ili veću tarifu (ovo podrazumeva novi ugovor na 24 meseca za Box paket).”

Da li ovo znaci da mogu da potpisem ugovor uz popust na 50% na postpaid i onda posle toga potpisem nov ugovor da bih uzeo telefon... a cena postpaida ostane ista?

Kopirao sam sa mts sajta:

“I ukoliko ste iskoristili prvu povoljnost - ukupno 50% popusta na naknadu, a tokom ugovora želite da kupite i mobilni uređaj po ceni već od 1 dinar, to možete da uradite u svakom trenutku, uz novi ugovor za istu ili veću tarifu (ovo podrazumeva novi ugovor na 24 meseca za Box paket).”

Da li ovo znaci da mogu da potpisem ugovor uz popust na 50% na postpaid i onda posle toga potpisem nov ugovor da bih uzeo telefon... a cena postpaida ostane ista?

Lepo ti piše rečenica ispod rečenica iznad da ako uzmeš mobilni telefon da imaš samo 10% popusta koji idu uz vezivanje uz box paket.

Imam Box 4 sa 10/1 internet paketom. Download, po rezultatima sa speedtest-a je uvek oko 4.5, upload je na 0.20, što je kriminalno. Je l' neko prijavljivao ovakve probleme Telekomu i kakav je odgovor dobio?

Kapiram ja priču "do 10/1", ali ovo je daleko ispod očekivanog.

Poslednja izmena:
Kod mojih 6 ne prelazi, prijavili više puta, dolazili pokušavali da unaprede, i ništa, na kraju rekli to vam je što vam je. Nekad bilo, kada smo uveli pre 5-6god. 10

A kakvi su podaci iz modema ?

Zovi ih, može samo biti bolje.

Ako ne mogu da poprave a cimas ih malo vise, dopuste cesto da otkazes ugovor bez penala, ali to je to.
Ako mislis da srede - uglavnom ne moze nista bolje.

uređaj kaže upstream 556 kbit/s, downstream 8702 kbit/s

videću da ih cimnem

naravno da sve ispod 7mbps treba da se prijavi.. osim ako nisi predaleko pa ne moze vise.

Sent from mTalk

Imam Box 4 sa 10/1 internet paketom. Download, po rezultatima sa speedtest-a je uvek oko 4.5, upload je na 0.20, što je kriminalno. Je l' neko prijavljivao ovakve probleme Telekomu i kakav je odgovor dobio?

Kapiram ja priču "do 10/1", ali ovo je daleko ispod očekivanog.

Posle silnih prijava i pokušaja da se reši problem napustio Telekom. Sada sam kod Oriona i za godinu dana nijedna primedba. Internet 10/2, TV nemože bolji i fiksni dobar.
To sve za manje pare.

Isto ADSL?

Na drugom mestu koristim Verat, tj. Beotel 10/1, radi odlično, pa ću da se prebacim na to i ovde ako ne srede.

Na kakvom si netu kod Oriona, DSL ili WiFi?

Skroz je nerealno da moze DSL bolje kod drugog providera, u stvari uvek je gore, jer Telekom i dalje radi infrastrukturu (i svu podrsku oko nje), dok provider samo nudi link (koji nije bolji od MTSovog).

Da pohvalim Telekom - pozvali me danas, rekli da je sređeno odmah. Speedtest sada kaže dl 8.85, up 0.75.

Lepo.

• Like
Reagovanja: M J
Posle silnih prijava i pokušaja da se reši problem napustio Telekom. Sada sam kod Oriona i za godinu dana nijedna primedba. Internet 10/2, TV nemože bolji i fiksni dobar.
To sve za manje pare.
Meni fiksni Orion radio očajno pa sam raskinuo odmah.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sad vise ne daju nista za stare korisnike, izgleda ce uskoro da prodaju kinezima...stisli su se mnogo

2 MESECA PO 1 DINAR, ukoliko niste korisnik mts interneta

To je za Box2, dok za obican net vazi i za stare (uzeli moji proslog mesec, 5 po dinar za VDSL50). A vise se isplati VDSL50+fixni odvojeno sa tih 5 meseci po dinar, nego Box 2 sa 2 meseca po dinar.. nema smisla.

To je za Box2, dok za obican net vazi i za stare (uzeli moji proslog mesec, 5 po dinar za VDSL50). A vise se isplati VDSL50+fixni odvojeno sa tih 5 meseci po dinar, nego Box 2 sa 2 meseca po dinar.. nema smisla.

To samo u Srbiji može tako da funkcioniše, da se reklamira kao ušteda a da na nivou 24 meseca Box2 košta nekih 6k dinara više. LOL A na papiru kao manji mesečni račun. Baš sam pre neki dan računao to, jer kao razmatrah da po prvi put se vežu u Box fixni i net sad kad konačno može kršten net u sklopu Box-a, zbog keve i jašenja na fixnog. Ali ništa od te ljubavi, svakako već ima 1 fixnu liniju koja je u sklopu Box-a pa nek jaši :d

Meni je istekao ugovor za 50/2 net pre 5 dana... nemam pojma šta je najpametnije činiti... Novi ugovor odmah (i to da ih smaram da mi daju ugovor na 12 meseci, bez 5 meseci za 1 din ali sa cenom od 1799 din) ili čekati "malo" (ali čekati koliko malo, do NG, posle NG, čekati da li će mooooožda da podignu upload na VDSL)... ili nastaviti bez ugovora po ceni od 2000 din mesečno...

Poslednja izmena:
Zovu me iz mts a ,da produzim box 4 ,jer je istekao pre par dana ,na moje pitanje da je box 4 ukinut ,dobih odgovor da ga mogu produziti za 3500 mesecno.Moram sutra svratiti do njih da vidim sta mi je ciniti jer sam pikirao mate 10 lite ,uzeti preko boxa.Mislio sam otici od njih al mi zao vdsla ,koji perfektno radi ,a i greskom su mi odvrnuli na 80mb pa je jos jedan razlog za ostanak.

Poslednja izmena:
Box 4 vise ne postoji, niti vise mozes uzeti telefon uz box. Uzimas telefon uz mobilnu liniju iskljucivo, ali kad uzmes telefon uz mobilnu liniju i vezes uz box dobijes dodatni popust na mobilnu liniju 10%. Probaj izboxujes 2-3 pretplate po 1 dinar koje daju, kako kome se zalomi popust. Od tarife Miks XL dobijas 100gb celu ugovornu obavezu ako ti nesto znaci.

Poslednja izmena:
I meni je istekao ugovor za BOX 4 pre mesec dana. Zvali me da produzim iz call centra. Nisu mi ponudili nista vise no do standardne ponude. Odbio sam ih..Razlog zbog kojih sam ih odbio, kao neko koga prvenstveno zanima sport i sportski prenosi je taj sto po svedu sudeci Arena sport ostaje bez nekih prenosa koji prelaze na Sport Klub. Ne bih da sirim dezinformacije, pocele su spekulacije, ne postoji nikakava zvanicna potvrda za to, ali se to moze ocekivati u prvoj polovini naredne godine. Dok ne stigne zvanicna potvrda necu nista potpisivati..par meseci gore-dole.

Ono sto je zvanicno potvrdjeno je to da je Sport Klub dobio prava na fudbalske kvalifikacije za Euro 2020, neko novo takmicenje Liga Nacija i kao slag samo evropsko prvenstvo Euro 2020. Sto znaci da ni RTS to nece prenositi..mozda im Sport Klub ustupi nesto ali tesko..

Puno toga je na trzistu od tv prava..liga sampiona, liga evrope, spanci, italijani..kad se sve to raspodeli tada cu i ja doneti kom carstvu cu se opredeliti

Poslednja izmena:
Zovu me iz mts a ,da produzim box 4 ,jer je istekao pre par dana ,na moje pitanje da je box 4 ukinut ,dobih odgovor da ga mogu produziti za 3500 mesecno.Moram sutra svratiti do njih da vidim sta mi je ciniti jer sam pikirao mate 10 lite ,uzeti preko boxa.Mislio sam otici od njih al mi zao vdsla ,koji perfektno radi ,a i greskom su mi odvrnuli na 80mb pa je jos jedan razlog za ostanak.
Pa ostavi kako jeste, ostace ti taj VDSL, a mislim da placas samo +100din vise mesecno, jer si ti pod ugovorom od pre 2 godine, a ne ovim sadasnjim. Osim ako ti treba druga mobilna tarifa (sada vise nema Box mobilne tarife, vec Miks i Super, osim MIks S identicne obicnim mobilnim tarifama) ili +100GB.
Mate 10 Lite se ne isplati uzeti. Covek upravo prodaje za 300e iz MTS/Telenora na Bench oglasima (ne secam se koja mreza), telefon ne bih rekao ni da vredi ista vise od toga, a uz Box/mobilni kod operatera izadje 400e.
Kes kredit manje izadje danas ;)

Za sport se meni cini kao da je namerna podela trzista, da sta god izaberes ne mozes imati sve sto zelis da gledas :( Sreca da me sport zanima koliko i proizvodnja spargli u Zimbabveu :)

Poslednja izmena:
@elcid

Nemoj da siris dezinformacije, samo nam kazi da znamo. :)
Sto se tice tv programa telekom je totalno zaostao. Nema sta da pogledas ako ne platis neki dodatni tv paket. Poceli su sve zivo da naplacuju kao da nude exluzivan sadrzaj. Vece benefite dobijau novi korisnici box-a nego dugogodisnji korisnici. Sasvim je bezobrazno da nude 2 pretplate po jedan dinar sto mu dodje oko 3400 dinara za box 2, a sbb nudi popust na najaci box 2 cak 33000 dinara novim korisnicima. Nego ima ljudi koji placaju i navikli da nemaju sta da gledaju. A definitivno mi finasiramo telenor i vipove korisnike koji prenesu platu u mts banku i dobiju 5000 dinara poklona extra. :)

Mts je u svakom pogledu tata za sve operatere, počev od cene, ponude, pa do podrške.
Non-stop se ovde pljuju po navici, zato što su državna firma, a po svemu su dosta bolji od konkurencije.

Necu da sirim dezinformacije zato sto mi to nije namera, ali cinjenica je da za skoro sve fudbalske lige se potpisuju novi ugovori koji stupaju na snagu od sledece sezone..italijani, spanci, liga sampiona, liga evrope. Ono sto je vec potpisano su, kao sto sam naveo su kvalifikacije za euro 2020, liga nacija i euro 2020 koji ide na Sport Klub

http://www.mozzartsport.com/vesti/z...-liga-nacija-i-euro-2020-na-sportklubu/186307

Ono sto su nagadjanja, tracevi, speculacije je vezano za italijane. Naime Seria A je potpisala nov ugovor za tv prava i to po prvi put sa IMG, a IMG je vlasnik SBB-a.

http://www.espnfc.com/italian-serie...es-international-tv-revenue-with-new-img-deal

Ponavljam, nista nije potpisano, ne sirim dezinformacije, vec samo obrazlazem moju odluku da vredi malo sacekati dok se te stvari razrese i bude poznato kome sta ide.

Pa ostavi kako jeste, ostace ti taj VDSL, a mislim da placas samo +100din vise mesecno, jer si ti pod ugovorom od pre 2 godine, a ne ovim sadasnjim. Osim ako ti treba druga mobilna tarifa (sada vise nema Box mobilne tarife, vec Miks i Super, osim MIks S identicne obicnim mobilnim tarifama) ili +100GB.
Mate 10 Lite se ne isplati uzeti. Covek upravo prodaje za 300e iz MTS/Telenora na Bench oglasima (ne secam se koja mreza), telefon ne bih rekao ni da vredi ista vise od toga, a uz Box/mobilni kod operatera izadje 400e.
Kes kredit manje izadje danas ;)

Za sport se meni cini kao da je namerna podela trzista, da sta god izaberes ne mozes imati sve sto zelis da gledas :( Sreca da me sport zanima koliko i proizvodnja spargli u Zimbabveu :)

Hvala druze na informacijama,tacno je mogu potpisati pod uslovima i kada sam uzimao od pre 2g za 3500,i tacno je da moram dodati tarifu uz uzeti mobilni uredjaj.Iskreno samo zbog basketa sam hteo preci na sbb,ali vidim supruga i klinci ,su zadovoljni trenutnom ponudom na iptv ,a i ja perfektnim vdslom ,pa resio sam neka ostane ,za moje potrebe tu je net,sutra cu otici i potpisati .

Mislim da su te zeznuli da mozes potpisati pod istim uslovima. Ne namerno, vec su tako .... nezainteresovani da saslusaju.

@jova12: Pa osim ako nisi lično vezan za Arena kanale (šta znam pojedinci religiozno prate fudbal :d ) uzmi u razmatranje mogućnost da izbaciš IPTV iz trenutne kombinacije (= da uzmeš Box paket bez IPTV) i da uzmeš D3i kod SBB-a. Ja sam tako ukombinovao VDSL + D3i.

Uz naravno bitnu napomenu da će D3i da "troši" deo VDSL brzine i da bi morao da povedeš računa da osiguraš da uvek ostane dovoljno lufta za D3i risiver, pošto nema rezervisan "bandwidth"-a niti većeg prioriteta saobraćaja vezanog za TV kanale, za razliku od IPTV gde oboje postoji i ne misliš o tome.

Nazad
Vrh Dno