Evo, jedno moje iskustvo, pa ko hoce, ima strpljenja i bar 20-30tak BTC-a /odrađeno lično, sa NAMO shit coinom na cryptopiji pre 2 dana/
Ovo, sto ću vam preneti ovde se moze provjeriti. Tajming volumen i drgo. jer je taj dan bio volumen 29BTC-a sto nije za mesec, ukupno do tad.
Kupovali smo NAMO coin ceo prošli mesec po 1/jedan/ satoshi, i nakupovali ukupno za oko 5BTC-a. Sitne ordere i ceštoo postavljali, da se ne primjeti, nego kako se smanji ukupna ponuda za kupovinu, mi samo dodamo toliko da bude opet oko 1BTC. Kada bi smo kupili, odmah postavljali na 5satoshija sell order. Nakon mjesec dana se formirala ukupna cifra od 7BTC-a na toj ceni, od cega je bilo naših 5 BTC-a. izmedju 1 i 5 tj: na 2,3i4 je bilo oko 2,5BTC-a. Pre dva dana smo kupovali po malo u više od 50 navrata. Kupili sve do 5 i ostavili 20BTC-a
na 4. Nakon pauze od bar 10-tak min /što se meni činilo kao godina/ počela je prodaja na 5. Naših 5 BTC-a vrednost NAMO se prodalo u narednih 5min... povukli smo zid i prodali po trzišnoj, i ono oko 2,5 BTC-a sto smo morali kupiti .. tako da je cena dosla ponovo na 1.... i danas je na 1 buy order i opet oko 1BTC .
Rizik je bio, naravno veliki, da se neko ko je imao NAMO u vrednosti od 20-tak BTC-a istovario na 4. Ne znam da li smo imali sreće ili je to tako, ali da jeste ja sad nebi ovde pisao /bruku/ sigurno.

a započinjemo novi ciklus sa drugim shitom odmah.
Na CRYPTOPIji ih imate takvih više od 20. Ima i više ne nekim berzama.
Ako nemate toliko BTC-a ..mozete se udružiti, i mi smo to uradili, rizik podjelili a naravno, podjelili i extra dobit
Doticat me nece, ni hvala ni pljuvanje, zato to ne cinite.
Nismo deca, da ne znamo da na berzi svako moze da radi sta hoće, isključivo na ličnu odgovornost.