Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
slazem se. meni je sad malo frka 80% mi u eth i zec-u, a oni jedini u crvenom :D da li panicno reagovati ili cekati? izvukao bih pre nove godine da bih uzeo jos jedan rig. a ltc tam ga prodam on skoci. tako vec 4 meseca.

Ako smem da ti kazem, probaj da te panika ne nadvlada.Ona je los saveznik u trgovanju na berzi. ETH nije u tako losem stanju.(ne znam kad si usao.Ako si usao na vrhu onda si bas los momenat izabrao)Zapravo ETH se nalazi vec nekoliko nedelja u trading range.Izmedju 0.039 i 0.060. Ono sto daje blagi optimizam to je da su zadnje dve nedelje imale visa dna i zadnja nedelja i visi vrh.Ja sam cu izaci ako padne ispod 0.046.
ETH.png

P.S. Bilo bi dobro da unapred odredis gde ces da izadjes.Time ne bi imao razloga za paniku, vec unapred smisljen plan

Poslednja izmena:
Ne znam da li se ovo cesto desava? Danas na better-u cena EMC2 50 % visa od Polonex-a. Ja rekoh dobra ideja.Da kupujem na polonexu a prodam na Krakenu. Kad sipak.Evo i dalje mi stoji pending depozit na Better-u. 290 od 999 komfirmacije. Ima izgleda da se nacekam do ujutru
Ono sto je dobro, je to sto sam ga uzeo po 0.000015 a on evo ponovo divlja 0.0...60

EMC2.png

Ako smem da ti kazem, probaj da te panika ne nadvlada.Ona je los saveznik u trgovanju na berzi. ETH nije u tako losem stanju.(ne znam kad si usao.Ako si usao na vrhu onda si bas los momenat izabrao)Zapravo ETH se nalazi vec nekoliko nedelja u trading range.Izmedju 0.039 i 0.060. Ono sto daje blagi optimizam to je da su zadnje dve nedelje imale visa dna i zadnja nedelja i visi vrh.Ja sam cu izaci ako padne ispod 0.046.
Pogledajte prilog 241427

P.S. Bilo bi dobro da unapred odredis gde ces da izadjes.Time ne bi imao razloga za paniku, vec unapred smisljen plan

usao sam kad je bio 330$, i posle sam jos i prebacio u nekom trenutku kad je bio zec --> eth 0.92, tako da sam u svakom slucaju odlicno prosao :D prvi put :D

meni samo nije jasno zasto svi ljudi zapeli za bitcoin ethereum ltc i ostale velike coinove kad na tome nema toliko velike zarade...
samo jedan primer, powerledger...za 3 nedelje x10 skoro...na manjim nepoznatim coinovima koji imaju dobar proizvod se uzima dobra lova...samo treba pratiti i pogoditi...

..samo treba pratiti i pogoditi...

a, naročito; pogoditi
Oprezno sa tim jer se moze obrnuti za sec, i vratiti, ne na pocetnu cenu, nego u 10x nize he he

neki shitcoinovi kao ethereum dark il chaincoin il sta god moze da se obrne za sekund al dobre platforme tesko.
ali da, treba biti oprezan naravno...

Mislim da Bitcoin dosta njih koji ga imaju u zalihama cekaju 10000 i tad ce ga prodati i cena ce pasti ali ako ode preko 11000 onda ga nista nezaustavi.

ima i drugih noname koji nabiju i x30 a onda /50 i nestanu :)

niko nije mogao da pedvidi da ce otici toliko naravno al powerledger na primer ko je pratio mogao je da predpostavi da ce da ode dosta jer je dobar projekat sa svrhom koji je podrzan od strane dosta mocnih ljudi...i on nije jedini mada su sve redji dobri projekti koji mogu nesto da promene i doprinesu...nadamo se da ce se to promeniti u buducnosti...

Evo, jedno moje iskustvo, pa ko hoce, ima strpljenja i bar 20-30tak BTC-a /odrađeno lično, sa NAMO shit coinom na cryptopiji pre 2 dana/
Ovo, sto ću vam preneti ovde se moze provjeriti. Tajming volumen i drgo. jer je taj dan bio volumen 29BTC-a sto nije za mesec, ukupno do tad.
Kupovali smo NAMO coin ceo prošli mesec po 1/jedan/ satoshi, i nakupovali ukupno za oko 5BTC-a. Sitne ordere i ceštoo postavljali, da se ne primjeti, nego kako se smanji ukupna ponuda za kupovinu, mi samo dodamo toliko da bude opet oko 1BTC. Kada bi smo kupili, odmah postavljali na 5satoshija sell order. Nakon mjesec dana se formirala ukupna cifra od 7BTC-a na toj ceni, od cega je bilo naših 5 BTC-a. izmedju 1 i 5 tj: na 2,3i4 je bilo oko 2,5BTC-a. Pre dva dana smo kupovali po malo u više od 50 navrata. Kupili sve do 5 i ostavili 20BTC-a
na 4. Nakon pauze od bar 10-tak min /što se meni činilo kao godina/ počela je prodaja na 5. Naših 5 BTC-a vrednost NAMO se prodalo u narednih 5min... povukli smo zid i prodali po trzišnoj, i ono oko 2,5 BTC-a sto smo morali kupiti .. tako da je cena dosla ponovo na 1.... i danas je na 1 buy order i opet oko 1BTC .

Rizik je bio, naravno veliki, da se neko ko je imao NAMO u vrednosti od 20-tak BTC-a istovario na 4. Ne znam da li smo imali sreće ili je to tako, ali da jeste ja sad nebi ovde pisao /bruku/ sigurno. ;) a započinjemo novi ciklus sa drugim shitom odmah.
Na CRYPTOPIji ih imate takvih više od 20. Ima i više ne nekim berzama.

Ako nemate toliko BTC-a ..mozete se udružiti, i mi smo to uradili, rizik podjelili a naravno, podjelili i extra dobit

Doticat me nece, ni hvala ni pljuvanje, zato to ne cinite.
Nismo deca, da ne znamo da na berzi svako moze da radi sta hoće, isključivo na ličnu odgovornost.

meni samo nije jasno zasto svi ljudi zapeli za bitcoin ethereum ltc i ostale velike coinove kad na tome nema toliko velike zarade...
samo jedan primer, powerledger...za 3 nedelje x10 skoro...na manjim nepoznatim coinovima koji imaju dobar proizvod se uzima dobra lova...samo treba pratiti i pogoditi...

Eto ja te posluso pa pazario kucu danas. 0.00...............20
Racunam, najvise pao na bittrexu,danas pa ce najvise i da raste nekog lepog dana;)
DOGE.png

To je neki pump and dump coin ocigledno isto kao i onaj namo al sve je moguce uz manipulaciju...
Ja sam ipak pricao o nekim ozbiljnim coinovima koji imaju upotrebu i kao takvi najcesce im poraste cena brzo...
Pomenuo sam powerledger jer je on sad bio aktuelan par nedelja i on kao kompanija pravi revoluciju u elektro distribuciji i CEO je gradonacelnica pertha i ceo projekat je podrzao richard branson...al naravno ima jos tako dobrih projekata i bice u buducnosti sve vise...

To je neki pump and dump coin ocigledno isto kao i onaj namo al sve je moguce uz manipulaciju...
Ja sam ipak pricao o nekim ozbiljnim coinovima koji imaju upotrebu i kao takvi najcesce im poraste cena brzo...
Pomenuo sam powerledger jer je on sad bio aktuelan par nedelja i on kao kompanija pravi revoluciju u elektro distribuciji i CEO je gradonacelnica pertha i ceo projekat je podrzao richard branson...al naravno ima jos tako dobrih projekata i bice u buducnosti sve vise...

Gde citas o tome koji je koin koliko zanimljiv, ima ih dosta koji su prevara.

Mona coin.
Deluje mi kao zanimljiv novcic. Namenjen prvenstveno za japansko trziste. Na bankomatima u japanu mozete da menjate samo BTC u JEN i MONA u JEN. Ne mozete druge crypto valute.

https://steemit.com/monacoin/@mrcoolguy/why-i-m-invested-in-mona-june-12-2017

Nema ga na svim poznatijim menjacnicama a trenutna vrednost je oko 7$.

Imam neku drugaricu u japanu videcu da je pitam da se raspita tamo sta kazu braca japanci pa cu napisati ovde.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Pozdrav svim criptomanijacima!

Jos pre neku godinu dok je malo ko i cuo za kriptovalute, dok sam nesto trazio po forumu bacih oko na ovaj podforum. Prva misao mi je bila al ce ovi prvaci da se obogate za koju godinu, a ja cu popusiti kao i za google akcije ,kad sam imao priliku da udjem u neki posao jos tamo u vreme ranog dial apa i pentiuma 2.
U medjuvremenu neke okolnosti su me sprecile da bavim ovom temom.

Sad sam se probudio spreman za akciju, poceo sam da citam od pocetka danas.
Moze li mali speed up, interesuje me da li postoji mogucnost da se kupi recimo deseti deo jednog bitcoina i kako i gde to da uradim?

Ima li na srpskom neki tekst step by step za totalne nubove?

Hvala!

LTC uskoro napada 100$. Mozda nocas ali najverovatnije sutra ili prekosutra. Kad predje 100 kinti moze da skoci i malo jace u danu.

Tapatalk

Da bas priliči ovoj situaciji. Jedno što konj preskoči ipak i daleko odskoči preko, a dali ce ovaj naš... pitanje je ?
:)

Ocekujem oko 130 u sledecih 15 dana i to je to za ovu godinu, posle damp pred praznike. Posle Nove cemo videti. Ocekujem da sve nastavi da raste ali otom potom.

Edit: upravo krece novi udar. Skacu i btc i ltc uporedo. Ako se ltc proda na poloniex-u i btc zameni po ceni na cex-u ispada da je cena nesto preko 100$. Cekam zvanicno i ostale menjacnice. Bitno je da ne staju ;)
Kina je na 99$ ;)

Poslednja izmena:
Sto se btc tice opusteno moze da se uradi arbitraza polo/cex razlika je 400$

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Nesto se mislim..ako dodje do intervencije na S.Koreju i ne daj boze bombardovanja Seula, vratice se BTC na 100$.

Mozda je to prilika za nas nubove :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno