To mozes da pricas nekom ko menja telefone non stop, a ne meni koji je koristio sve Samsung i samo Samsung premijum telefone, nikad ni jedan drugi premijum telefon drugog proizvodjaca nisam koristio, uspeo sam 7 dana da izdrzim na IPhonu i prodao ga jer mi ne odgovara njihov zatvoren sistem.
Odlicno poznajem svaki svoj samsung telefon i koliko izvlaci baterija sa mojim koriscenjem a pritom ne gledam klipove na YT niti igram igrice, nema cak ni instagram na njemu, ugasio nepotrebne programe, u ovaj njihov premijum telefon je instaliran Viber, Face, par app novina, i on je do pre update izvlacio 4h SOT a posle update 3h SOT i ti meni sada prosipas pricu da mi nije Samsung kriv, sad uzmes iskopiras to sto si napisao i posaljes im i trazis da ti posalju smoki i gratis sokic na slamcicu. Po čelu te mazu cokoladom nije ono sto se ne maze, zasto bi verovao svojim ocima jer ako oni kazu da nije tako onda nije jer je to Samsung, ko jos veruje svojim ocima.
Evo meni bas nesto vristi medjunozje da verujem tebi i ovima iz Samsunga da nije do njih vec ja ne vidim lepo.
A da vracam i menjam softvere ne pada mi vise na pamet to sam radio kad sam bio dokon a sta mislis koliko ljudi to ne zna da radi i sta treba da trpe necije jajarisanje, plate 500+ evra za telefon i posle im svedu na nivo kineza od 150 evra