Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

A gde ovo napisa covece, listam temu juce i danas, razmisljam da prodam onor9 i uzmem s7 edge il da doplatim za osmicu i ladno me ubi u pojam sa ovim postom[emoji23]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Nikako, da mi je ova pamet bila pre 20 dana, sigurno bih uzeo devetku. Nego ja hoću da promenim, hoću nešto kvalitetno na duže staze, nešto provereno.. Nikad veći fejl..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Izlupaste se za bateriju, svaka cast..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Izlupaste se za bateriju, svaka cast..

Okači rezultate i screen iz Accubatery za health pa da diskutujemo na temu.
Meni prvi dan bolje drži na Alexndr romu, videćemo dalje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni posle godinu dana koriscenja kaze za bateriju health 87% (doduse, jedno punjenje, javljam posle par punjenja), nikad nisam koristio bezicno niti fast charge, puni se jednom dnevno od 5, ili 15% do 100%, nema root, samo package disabler pro, najnoviji zvanicni update, SOT izmedju 6 i 6ipo sati, WiFi.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
nego, koliko ova accubattery app troši bateriju? imam utisak da ona više uništava bateriju od svega drugog...

nego, koliko ova accubattery app troši bateriju? imam utisak da ona više uništava bateriju od svega drugog...
Nema je nikad u listi potrošača.

Ubacio poslednji update, sve ok jos mi se cini da mi tel radi tecnije... Videcemo, za sada nikakve lude potrosnje oko baterije

Jel se desava nekom na oktobarskom update - u da ima lag- kad zove nekog da malo kasni sa izbacivanjem imena na dial screen?

Sent from S⅞

Kod mene sve ok kao pre

E jedno pitanjce.. U WA grupi koja je utisana, nikako ne uspevam da ukljucim da kada stigne poruka, pocne da blinka samo lampica. Ima li resenja? Na prethodnom telefonu je radilo bez problema.

Probao sam custom obavestenja, menjao boje itd.. Nista ne pomaze.

To mozes da pricas nekom ko menja telefone non stop, a ne meni koji je koristio sve Samsung i samo Samsung premijum telefone, nikad ni jedan drugi premijum telefon drugog proizvodjaca nisam koristio, uspeo sam 7 dana da izdrzim na IPhonu i prodao ga jer mi ne odgovara njihov zatvoren sistem.
Odlicno poznajem svaki svoj samsung telefon i koliko izvlaci baterija sa mojim koriscenjem a pritom ne gledam klipove na YT niti igram igrice, nema cak ni instagram na njemu, ugasio nepotrebne programe, u ovaj njihov premijum telefon je instaliran Viber, Face, par app novina, i on je do pre update izvlacio 4h SOT a posle update 3h SOT i ti meni sada prosipas pricu da mi nije Samsung kriv, sad uzmes iskopiras to sto si napisao i posaljes im i trazis da ti posalju smoki i gratis sokic na slamcicu. Po čelu te mazu cokoladom nije ono sto se ne maze, zasto bi verovao svojim ocima jer ako oni kazu da nije tako onda nije jer je to Samsung, ko jos veruje svojim ocima.
Evo meni bas nesto vristi medjunozje da verujem tebi i ovima iz Samsunga da nije do njih vec ja ne vidim lepo.
A da vracam i menjam softvere ne pada mi vise na pamet to sam radio kad sam bio dokon a sta mislis koliko ljudi to ne zna da radi i sta treba da trpe necije jajarisanje, plate 500+ evra za telefon i posle im svedu na nivo kineza od 150 evra
Smiri se, razbolces se. 13 meseci star telefon sa svim apdejtima i sve aplikacije azurirane ss kao dokaz zbog kojeg ne verujem da unistavaju bateriju sa apdejtima, imam aplikaciju koja forsira 4g mrezu 100% vremena je na 4g
02dc22bc9187e82b59302889917d25fb.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ako zelis stavicu ss sa 10% baterije

Poslednja izmena:
Ja sam taj lag uvek imao sa stock dialerom pa s se prebacio na Google Phone aplikacijom. Propevao mi telefon!

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Baterija sa Alexndr 4.3 romom daleko bolja posle 2.3 dana. Mogu da mislim kako bi tek držala da je health oko 100%.
Okačiću uskoro screenove. Onaj Australia rom je smeće.

Sačekaj 10-15 dana, ne rekoh ti bez razloga ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stock
8771c054c0e5e4240618ad2d52c90a7a.jpg
0cd35db78eb7974f1e7f432f8a0ed988.jpg
fb9455b93aa83037f54763fcde00cc26.jpg

Sent from dark edge

Ja sam izvlačio i do 5h sot do 50% kada se pojavio s7...posle znaš već istoriju :(

Aha...izvinjavam se...toliko nije mogao da stoji i kad ga ne diram :d

Samo kad koristim navigaciju, odnosno postavljam nesto na net (flickr, instagram itd)

Zato i nema drain-a. Mislim da je oko 0.5%/h kada spava. Ukljuceni wifi,4G, 2 mail naloga, whatsapp, viber, telegram, instagram...

Uključiš li lokacije doći ćeš na naš nivo tako da rezultati nisu uporedivi dok svi ne podesimo isto telefon.

Ja nisam primetio neku razliku sa lokacijama i bez. Možda 1% više za gps ako su on i to je to

Neka hvala [emoji60]

Sent from dark edge

Meni je baterija na svim telefonima trajala i do 50% krace kad je upaljen GPS.

Vrh Dno