Kako pola sata kad piše sat i po da je procesor radio?Koristim Duo za video pozive. U ovom slučaju oko pola sata. Ali opet brzo padaju procenti.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kako 2600 kad Edge ima 3600 bateriju?Pa dobro imaš faktički 2600mah na toliki ekranne vidim čemu čuđenje
![]()
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Izgubila mi je baterija za 8 mjeseci 1000maha.Kako 2600 kad Edge ima 3600 bateriju?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kontam sa ovakvim korišćenjem duo, da se baterija zagreje, što znači štetu po bateriju, pa onda pošto duo ljusti bateriju, moraš i po dva puta da punis na dan, uz svo grejanje na punjacu i korišćenje duo aplikacije, nije ni čudo što ti je opala baterija tako brzo. Ne verujem bi neki drugi telefon imao bolju/lošiju degradaciju.Mozda je on radio u pozadini sat ipo ali sam ga koristio pola sata za video pozive.
Dobro kažeš @loznice, realno mi je baterija sada 2600maha. Samo je prebrzo izgubio taj kapacitet.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nekad znam da imam i po sat ipo video poziva. Ljeti se znala zagrijati fino baterija. Pa ugl 1x moram da ga pripunim da mi izgura dan.Kontam sa ovakvim korišćenjem duo, da se baterija zagreje, što znači štetu po bateriju, pa onda pošto duo ljusti bateriju, moraš i po dva puta da punis na dan, uz svo grejanje na punjacu i korišćenje duo aplikacije, nije ni čudo što ti je opala baterija tako brzo. Ne verujem bi neki drugi telefon imao bolju/lošiju degradaciju.
Sent from dark edge
Brt, ja cim sam ga kupio ali bukvalno prvo sam ugasio fast charge..Strašno kakvo smeće od baterija prave! Dal je realno da im to prolazi još od S3?
Dajte jos neke screenove battery health iz Accubatery posle godinu dana.
Mi smo ludaci što kupujemo Šljamsung!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Možeš da probaš da menjaš kabl ali ja sam primetio da ako ga koristim dok se puni, on smanji brzinu punjenja i stigne na tih 6 sati, ali ja kada završim sa radom na njemu, samo izvadim kabl i ponovo ga uključim i vrati se odmah na 2,5 sata punjenja.Mene trajanje baterije ne muči ali me muči punjenje jer od oko 20 do 100 % na sporom punjenju njemu nekad treba 6 sati, kad se zaglupi ja ga restartujem I nekad se onda napuni za oko 2,5 sata a nekad se opet zaglupi jel imate neki savet pre nego ga odnesem u servis jer je pod garancijom od 24 meseca, uzet preko Vipa, star 6 meseci.
Preko Tetrapaka sa S7 poslato
Ja sam merio USB voltage metrom i dobio sam identične rezultate kao i u Accubatery. Baterija mi je na 77%, a telefon Jr max 3 meseca u upotrebi. Stajanje isto ubija bateriju. Meni na Makita alatima baterije rade solidno i posle 10 godina, možda su 2,3 crkle od jedno 20kom. Hilti ima još bolje baterije.Neverovatno je da je degradacija tolika, pa da si igrao igrice non stop na njemu i punio ga po dvaput dnevno ne bi toliko otislo(30% za 8 meseci). Nisam siguran da je taj program toliko precizan. Mozda ako neko ima onaj usb adapter koji meri "mah" pa da izmeri koliko prodje mah od 0 do 100% punjenja. Za godinu dana normalno je 10-tak% degradacije, ipak su ovo flagshipovi...
Realno je tako. Igricu možda odigram dva puta mjesecno. Prije mi je tel izvlačio oko 7h Sot, sada bgm teško 5h. Do sada sam sa tel prezadovoljan, ali ovo je iskreno sramotno da tako baterija gubi kapacitet.Neverovatno je da je degradacija tolika, pa da si igrao igrice non stop na njemu i punio ga po dvaput dnevno ne bi toliko otislo(30% za 8 meseci). Nisam siguran da je taj program toliko precizan. Mozda ako neko ima onaj usb adapter koji meri "mah" pa da izmeri koliko prodje mah od 0 do 100% punjenja. Za godinu dana normalno je 10-tak% degradacije, ipak su ovo flagshipovi...
Pa pazi, čak ni to. Zavisi kome šta više odgovara, pošto mi je još u kući, često mogu da uporedim sa Onorom. Kvalitet prikaza vrlo sličan, nekome više odgovara amoled nekome ne. Izlizana priča. Prezasićene ili realne boje. Što se kamere tiče, Samsung pravi bolji snimak, fotografiju ne.Klasični samsung vade ga " samo " ekran i kamera . Mada za slike mi je Nexus 5x bio bolji od s8.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari