Btw, da li vam TuneIn ima Stay Awake, ako radi dok je screen off?
Ti si vise SoT imao, koliko se secam.
Ali i dvojica naspram cele stranice ostalih, problem je u updateu..
Zar nisi ti imao skoro 10h SoT sa full charge?Za 12 sati 27% otišlo, skoro 2 sata ekrana i sat vremena razgovora. Ja ne vidim tu ništa loše [emoji4]
Ne. Nemaju svi iste verzije, podverzije (SEE vs. HOL), nemaju svi iste verzije Google servisa... a ti si stavio skroz novog (full wipe) HOL, ja sam ALEXNDR HOL full wipe, ovde je vecina na nasim SEE izgleda i updateovala, a ne full wipe. Ne znam za Vojkana ali cini mi se da je i on na HOL, ali updated?Da je problem u update-u imali bi svi zar ne? Ne može neko da ima problem, a neko da nema.
Nije to lose, ali ti si na Edge, treba vise od mene da izvuces sa starom baterijomUglavnom meni na 2 dana 30-40 sati uptime bude oko 5 sati ekrana i sat dva priče, kada ga sabijem u jedan dan bude oko 7-8 sati ekrana i priče bar sat vremena.
pošto mi alfa rekao da od sad kačim screenshotove
S7
Pa ovo i nije neki rezultat, jer ispod 50% spada brzo i nije isto kao i prvih 50%. Tako da ti ovde možda imaš još jedno sat+ baterije.
Đilkošu je nov telefon, on nije parametar, i ja sam imao slične rezultate prvih mesec dva, sad kao i Vojkan 4, 4 ipo i proseku, ali svaki dan punjenje, nema trika da razvučem na 2 dana nevezano za sot.
Inače dok ovako ne bude držalo ništa ne priznajem![]()
![]()
Sent from my SM-T813 using Tapatalk
Ne znam za Vojkana ali cini mi se da je i on na HOL, ali updated?
Ne verujem da iz samsunga unistavaju starije modele, da bi naterali ljude da kupuju novije. Ti i svi koji tako misle, vratite telefon na marshmallow i ugasite apdejt i prevarili ste ceo tim it strucnjaka iz samsunga koji nisu razmisljali o tome da vi mozete da se vratite na stari softver, ili jednostavno kupujte kineze od 150€Normalno je da pomislis da kad izbace update da su jos bolje sredili sistem, optimizacija, fludnost...kad vec uzimaju 500 + evra za telefon, naravno da ocekujes da to njihovo njesra zvano premijum telefon opravda tu cenu.
Al ovde ocigledno ima pojedinaca koje uopste ne razumem, pravdaju kompanije kao da im placaju za to, meni to vise izgleda kao da ih mazu po čelu onim sto se ne maze, oni kazu ma oni nas mazu cokoladom.
Nisam dao 500+ evra za telefon da bih sve pogasio u njemu i da bi imao fluidan telefon, i da bi mi baterija izgurala dan, to mogu i sa kinezom od 150 evra.
Ovi iz Samsunga su postali najvece jajare na trzistu telefona, unisti updatem telefone da bi naterao korisnike da kupe novije modele.
Neko je napisao nije samo do njihovog update, da jeste do njihovog je jucerasnjeg update, dan pre njega nije bilo drugih, sinoc samo njihov i od tada baterija nikad gora.
Pa prevarili smo mi u nama slicni koji to znaju da urade a cenim da nas je 1% sve ukupno.Ne verujem da iz samsunga unistavaju starije modele, da bi naterali ljude da kupuju novije. Ti i svi koji tako misle, vratite telefon na marshmallow i ugasite apdejt i prevarili ste ceo tim it strucnjaka iz samsunga koji nisu razmisljali o tome da vi mozete da se vratite na stari softver, ili jednostavno kupujte kineze od 150€
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To mozes da pricas nekom ko menja telefone non stop, a ne meni koji je koristio sve Samsung i samo Samsung premijum telefone, nikad ni jedan drugi premijum telefon drugog proizvodjaca nisam koristio, uspeo sam 7 dana da izdrzim na IPhonu i prodao ga jer mi ne odgovara njihov zatvoren sistem.Ne verujem da iz samsunga unistavaju starije modele, da bi naterali ljude da kupuju novije. Ti i svi koji tako misle, vratite telefon na marshmallow i ugasite apdejt i prevarili ste ceo tim it strucnjaka iz samsunga koji nisu razmisljali o tome da vi mozete da se vratite na stari softver, ili jednostavno kupujte kineze od 150€
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Daj drugima da izguglaju za tebe: http://bit.ly/2mha5gw@Dakii calm down
A sta je to "SOT"?
Sent from...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari