Da li update ide preko aplikacije?Oličan xiaomi.eu miui 9 weekly rom. Svakog petka novi update i svaki put bolje klizi:smoke:
Jel ce izlaziti stable uopste?
Jel kad se flesne stable xiaomi.eu miuiu 9 ima posle ota? Na miui 8 nije bilo nicega.
Može preporuka za neki custom ROM za nougat bootloader?
Kolegica se žali da joj telefon u zadnje vrijeme šteka nenormalno. Trentno koristi zadnji xiaomi.eu stable...
edit: probaćemo official LS
Kamera vjerovatno neće biti na nivou MIUI-a. Radi li ona portovana Google camera sa HDR+ na ovom modelu?
Hvala, potražiću.
Treba li nešto specijalno podešavati da bi radila?
Sent from my Redmi Note 4
Ne mogu editovati prethodni post, samo sam još htio pitati za prelazak sa MIUI na LOS trebam li wipe /system u TWRP-u ili je dovoljno factory reset (data, cache i dalvik)?
Kvalitet tih zamenskih baterija nije na nivou originalnih. Uvek je kockanje sa njima. Meni zamenska radi odlično a kolegi sa foruma kome sam je preporučio se pao loš primerak. Tako da gledaj/čitaj ocene, broj narudžbina itd, prekrsti se i naruči bilo koju za koju proceniš da je ok.Preporuka za neku bateriju ,koja se vama dobro pakazala ,11.11. je dan snizenja da iskoristimo to.
Znaci da se pazi da se ne uzme falsh neki,sve preporuke su dobrodosle...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ima ih ovamo od 5eura pa i do 17eura..Sta mislis da kupim jeftiniju (tu10eura) a dosta prodavanu?Kvalitet tih zamenskih baterija nije na nivou originalnih. Uvek je kockanje sa njima. Meni zamenska radi odlično a kolegi sa foruma kome sam je preporučio se pao loš primerak. Tako da gledaj/čitaj ocene, broj narudžbina itd, prekrsti se i naruči bilo koju za koju proceniš da je ok.
Btw imaš i na kp baterije za mi4c.
Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk
Ako ima dobre ocene uzmi tu "dosta prodavanu" ☺Ima ih ovamo od 5eura pa i do 17eura..Sta mislis da kupim jeftiniju (tu10eura) a dosta prodavanu?
Ili mozda ovu skuplju
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Utisci? Kamera?I konačno MIUI 9 stable! :cigar: :banana: :guitar:
Ima li kakav link za download i neko uputstvo za nas manje upucene? Vuce me da probam iako mi sve radi savrseno na 8.2.1.0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari