Grade novi brend od tih rogova. Na prošlim generacijama je home button bio detalj kojim se iP razlikovao od ostalih uređaja, a sada će to biti ovaj "notch".Meni su rogovi skroz ok, navikao sam se posle 2h korišćenja. Sad su mi i simpatični u neku ruku, izgleda da je to novi “potpis” eplovih telefona, kao što je do bio simetrija gornjeg i donjeg dela ekrana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što onda nisu ukinuli bezele sa strana i dolje. Tamo nema senzora. Iritantniji je ovaj bezel od 5mm oko cijelog telefona od notch-a.Ne grade nov brend vec nisu znali gde da gurnu te senzore a da telefon bude bezeless,ukratko. I to sad hoce da prodaju kao svoj zaštitni znak a izgleda skroz nesimetricno i retardirano. I uspevaju,cak vidim postoje i aplikacije da stavis sam taj notch na "ne X"telefone,toliko o jačini brenda i ljudskoj gluposti.
Nisam mislio da su ciljano stavili notch da bi gradili brend od toga, ali su iskoristili to što su morali da ga stave pa ga sad forsiraju.Ne grade nov brend vec nisu znali gde da gurnu te senzore a da telefon bude bezeless,ukratko. I to sad hoce da prodaju kao svoj zaštitni znak a izgleda skroz nesimetricno i retardirano. I uspevaju,cak vidim postoje i aplikacije da stavis sam taj notch na "ne X"telefone,toliko o jačini brenda i ljudskoj gluposti.
Što onda nisu ukinuli bezele sa strana i dolje. Tamo nema senzora. Iritantniji je ovaj bezel od 5mm oko cijelog telefona od notch-a.
Nemam neželjenih dodira na S8.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ispadne da ima manji ekran od IP8+, jedino je veci kad se rasiri ali tada odsece deo videa.
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Ne grade nov brend vec nisu znali gde da gurnu te senzore a da telefon bude bezeless,ukratko. I to sad hoce da prodaju kao svoj zaštitni znak a izgleda skroz nesimetricno i retardirano. I uspevaju,cak vidim postoje i aplikacije da stavis sam taj notch na "ne X"telefone,toliko o jačini brenda i ljudskoj gluposti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari