Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Kakve su one AKG sluske sto dolaze uz S8,koliko kostaju?

Pa to je beznacajno ako je tako.

@dovla83 da nažalost...najgore što nikako da nađem rešenje za ovo bez da menjam aplikaciju (napomena da sve ostalo na tel savršeno brzo radi). Probao sam da radim optimizaciju, čistio sa sdmaid pro, clear cache i data i nikakvog pomaka :(

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja sam izdržao sa 1800+ h uptime al sam morao da
ga restartujem na kraju zbog nav bar. Držim ga hidden i nije hteo da se pojavljuje više, tj pojavi se normalno svaki 5 put... kad zaglupi pojavi se tek kad uradim lock unlock screen...

Strašno, tačno nas teraju da bar jednom mesečno restartujemo telefon :(

A zasto je problem da se telefon restartuje jednom u par dana? Da li time radimo nesto lose po telefon?

nisam nikad imao toliki uptime jer mi se telefon po nekad isprazni skroz pre nego sto stignem do punjaca.. trenutno sam na 244h

Sent from Galaxy S8

Juce mi stigao samsung s8 plus pa sam u fazi podesavanja telefona.da li da ugasim automatski update software ili ne?
Jeste imali slucaj da vam posle update telefon radi slabije ili se baterija brze prazni?

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Koji update imas trenutno na telefonu?

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
Ovaj
d7eb32b33512f0e37dd1fe3d544e20b2.jpg

S8

Meni od veceras pobrljavio S8,tj Youtube aplikacija.Izgubilo mi se ono dugme kojim moze video da se rasiri preko celog ekrana.Cistio sam kes,restarovao telefon,ali ne vredi.Ima li neko ideju sta da mu radim,samo da ga ne formatiram [emoji3]?

Samsung Galaxy S8 SM-G950F

Meni od veceras pobrljavio S8,tj Youtube aplikacija.Izgubilo mi se ono dugme kojim moze video da se rasiri preko celog ekrana.Cistio sam kes,restarovao telefon,ali ne vredi.Ima li neko ideju sta da mu radim,samo da ga ne formatiram [emoji3]?

Probaj clear data za youtube app
Čini mi se da je proday pisao da je to rešio vraćanjem stare verzije yt al mora da radi i na novoj

Verovatno je Google nešto cackao ispod haube .. mada ja i dalje imam to dugme na youtube.

Ista stvar.
I ja imam s8+ i od nocas nece takodje. Radio sve to,vracao na prethodnu verziju,deinstalirao pa instalirao yt,keš brisao,sve sve..Opet nece...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

To je više za one koji gase mob noću i sl. Samsung stvarno ima ovo [emoji16]

Screenshot_20171115-020501.png

Nakon duge muke i buljenja u monitor, jedva sam rijesio stvar.

Kako ne znam preko Odina nista, zamolim nekog lika sa foruma, ne ovog, da mi to odradi, i odemo na sammobile.com, skinem firmware... i on udje preko teamviewer-a kao veliki strucnjak i ubaci mi firmware, prvo od juna, pa jula... i kad sta se desi --totalno mi se poremeti settings menu i dupliraju mi se stavke, te reko' ajde drugi firmware... i tako ih ja vise njih promijenim jer sam mislio da je do toga. Kad ono, ne.
4h sam ispred kompa trazio zasto je to tako... i dodjem na informaciju da u Odin osim AP, treba ubaciti i CSC. I ja tu ubacim CSC i telefon se vratio na staro, nema vise duplikata stavki u settings meniju i korejskih provajdera i njihovih stavki i sl.

Kad sam sve to odradio, upalio mi se telefon na njemackom, iako sam ja skinuo firmware za Montenegro. No, nije ni bitno.
Build number i baseband version mi nisu isti, ali nema veze. Kako mi nisu ostali isti, ne znam, posto sam i AP i CSC iz istog foldera ubacio u tel... Za sad sve stabilno radi, jos da testiram tu bateriju, mada mislim da ne bi trebalo da ima problema jer mi je AQH3 jedan od ta dva... daleko mi tel da pogledam sad. :)
Jos jedna nebitna razlika je da sad kad upalim 4G, ne stoji mi 4G nego LTE... eto, mala izmjena. :)

Toliko muke oko posla od 5 min, ali dobro... kad se covjek ne razumije, kao ja. Sad mi je to malo jasnije. :)

Hvala svim ljudima koji su mi pomogli.

@Dusan. Ne razumem, stavljao si novi firmware a ubacivao si samo ap i csc? Pa već 2 godine je drugačija verzija odina, gde je potrebno sva 4 polja da se unesu da bi to radilo kako treba?!

Nego da pitam, jel još nekom na youtube nestala mogućnost da razvuče sliku preko ekrana?...mislim na ono novo dugme gore desno?

Poslednja izmena:
Niko baš, jedino ti [emoji4]

Radio sam,nece.Probao neku verziju od pre mesec dana,opet nece.Na Eon aplikaciji radi normalno.

Ako gledš hdr video nemaš to opciju.
P.s. nemam ni ja više to dugme na yt app ni na jednom video-u ?!

Ista stvar.
I ja imam s8+ i od nocas nece takodje. Radio sve to,vracao na prethodnu verziju,deinstalirao pa instalirao yt,keš brisao,sve sve..Opet nece...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Sent from dark edge

Nazad
Vrh Dno