Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Evo
8d60ab37fb1d402a6e05392b243f45de.jpg
94a9250a7aba1dadd48e11c3bf8b0352.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

imaš najnoviji build, bar ne vidim ništa novije na SM [emoji16]

Posto se skoro pisalo da ce samsung ubaciti portret mod na s8, na koji nacin oni to mogu da urade nije mi bas jasno? Video sam na yt snimak oreo beta, vidim da ima opcija na kameri kao fullscreen ali meni to deluje kao precica od 18.5:9

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Malopre mi se pojavila neka greska preko celog ekrana... nesto kao warning, custom OS can cause problems bla bla... volume je bio download custom OS, volume down restart telefona sto sam i uradio i sad deluje sve normalno. U sustini izgledalo je kao BSOD za telefon.

Zna li neko sta je u pitanju?

Da, identican screen. Sta je to? Pojavilo se samo od sebe dok je telefon bio na stolu, nakon restarta nema nista

Poslednja izmena:
Interesuje me da li postoji neka tamna tema na kojoj su i notifikacije tamne?!...koju god cenu (dark) temu
da stavim, notif uvek bele :(
4d9e9706915c733a501ba1fdde639128.jpg

@Dusan. Druže previše puta sam ponavljao, stvarno više nemam snage...pretraži poslednjih par strana s7/s7 edge teme mada mislim da je i u ovoj s8 temi pisano već.

Još jedan info...samsungova galerija posle 800 sati wake-up dobija dodatni nivo laga kada se otvara slika :(

Poslednja izmena:
Proday

Definitivno je i kod note8 lag u fabrickoj galeriji primetno veci posle takodje 800h up time, koliko se secam tako je bilo i na s6, s7edge,s8+, evo sad i na note8

@dovla83 da nažalost...najgore što nikako da nađem rešenje za ovo bez da menjam aplikaciju (napomena da sve ostalo na tel savršeno brzo radi). Probao sam da radim optimizaciju, čistio sa sdmaid pro, clear cache i data i nikakvog pomaka :(

Ovako nesto??
b04f574e6944da4dbee692779ec4c3d3.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ac853bc997db0e7c7d25338f24b51897.jpg

Poslednja izmena:
@ProMaster pa ne, vidiš da je i kod tebe belo to gde piše tapatalk ;)

Ne moze boja notifikacija da se customizuje, uvek je bela nezavisno od teme. Bas sam pre neki dan citao thread na androidauthorityu gde su ljudi pizdeli zbog toga.

Greota...to i ono belilo kad zadržim neko dugme na tastaturi me ubijaju!!

Planirao sam Note 8 i našao S8 plus 6/128gb. Leži u ruci odlično, dok se za Note to ne može reći.

Sent from my SM-G9550 using Tapatalk
Sinoc bas u trznom centru sam cackao i note i s8+ nekako mi note bas ogroman. Reci mi kako si zadovoljan sa svojim s8? :)

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Sinoc bas u trznom centru sam cackao i note i s8+ nekako mi note bas ogroman. Reci mi kako si zadovoljan sa svojim s8? :)

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Bolji mob nisam imao, oduševljen. :)

Sent from my SM-G9550 using Tapatalk

https://forum.telenor.rs/thread/2611

"Samsung nam je i javio da update svi operateri dobijaju u isto vreme..."

Kako da ne :d
oni u telenoru su uvek u fazunu:

restartujte telefon
nije do nas
probajte karticu u drugom uredjaju
dostupnost usluge moze da varira..
obavesticemo vas kad "to" bude dostupno..

bilo da se radi o mrezi ili o uredjaju koji je kupljen kod njih.. kad ih pitam kada ce neki telefon ili konkretna usluga biti dostupna kod njih, uvek su u fazonu pratite nas sajt, obavesticemo vas kad bude... pa to znam i sam..

Sent from Galaxy S8

Sve su to telefoni pravljeni za dve ruke...čast izuzecima!

Ranije je i sam samsung imao neku aplikaciju toga tipa (zaboravih ime), ali me to nikad nije privlačilo. Super mi je ovako sve defoult, samo reko da pitam za to belilo, al ako ne može, ok mi i to ;)

Good Lock: Customize the Way You Use Your Galaxy Smartphone – Samsung Global Newsroom
https://news.samsung.com/global/good-lock-customize-the-way-you-use-your-galaxy-smartphone

Good lock? Jel ta?

Sent from dark edge

Ako gledas puno klipova na netu (YT, Twitch i slicno) onda S8+. Koristio sam Zenfone Selfie pre S8 (5.5 dijagonala uz 16:9 odnos) koji je bas glomazan i jedina stvar koja je na njemu bila ugodnija su video klipovi zbog sireg ekrana. 18.5:9 na 5.8 inca kod S8 je preusko za ugodno gledanje. Inace je ekran odlican i telefon je savrseno kompaktan za dijagonalu (staje lako u dzep i lako se rukuje jednom rukom), ali trebace ti bas dosta vremena da se naviknes na novi odnos stranica.

Kakav vam je battery health posle nekog vremena iz Accubatery app?
Dal su sredili sramno loše baterije još od S3?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Good Lock: Customize the Way You Use Your Galaxy Smartphone – Samsung Global Newsroom
https://news.samsung.com/global/good-lock-customize-the-way-you-use-your-galaxy-smartphone

Good lock? Jel ta?

Sent from dark edge
Eee ta, ta. Znam da je neki lock al nisam mogao good da se setim :)
Kakav vam je battery health posle nekog vremena iz Accubatery app?
Dal su sredili sramno loše baterije još od S3?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kod s7 mi je bila na nekih 85% posle 15ak meseci, sada na s8 95% posle pola godine...isto sa accuB mereno.

Nazad
Vrh Dno