kidu_moc
Slavan
- Učlanjen(a)
 - 11.06.2008

- Poena
 - 345

Moja oprema  

- CPU & Cooler
 - AMD Ryzen 7 9800X3D / Thermalright Phantom Spirit 120 SE

- Matična ploča
 - ASRock B850-A Pro

- RAM
 - Kingston DDR5 6000MHz CL30

- GPU
 - Sapphire Pulse RX 9070 XT

- Storage
 - Kingston A2000 512GB + Samsung ssd 980 1TB + ... Svašta

- Zvuk
 - MS Icarus C900

- PSU
 - Asus Prime 750w Bronze

- Kućište
 - Gigabyte C500 Panoramic Stealth

- Monitor
 - DELL G2724D 165Hz + DELL S2340L

- Miš & tastatura
 - Cooler Master CK351 + Kysona M600 / Razer Viper Mini

- Laptop
 - HP 15s 12GB Ram, Ryzen 4500U, 512GB SSD

- Tablet
 - Amazon Fire Tab 10HD

- Mobilni telefon
 - S25 Ultra

- Pristup internetu
 - Kablovski internet

@spaxon
Da li znas mozda sta bi moglo da pravi problem sa dolbyem i deezerom ? Bukvalno sam malopre video tvoj post, flashovao dolby i deep buffer remover preko magiska, reboot i nakon boota sve ok, pustim muziku, dolby aktivan, funkcionise sve...nakacim sluske, prestane da radi dolby, aktivna je app ali nista se ne desava, eq stacionaran, nema efekta, i to ni na sluskama ni na speakeru. Probao sve, gasenje app, cak i reflash oba, i dolby i deep buffer ponovo, reboot ali sad ne radi uopste haha
radi samo kada se pusti nesto kroz default player.
Mokee je u pitanju, zadnji update od pre 5 dana, stock kernel. U stvari, nista osim magiska i sada ovoga nije cackano
 Nemam predstavu sta bi moglo da bude da radi i nakon prikljucenja sluski prestane da radi i na sluskama i na zvucniku 

Da li znas mozda sta bi moglo da pravi problem sa dolbyem i deezerom ? Bukvalno sam malopre video tvoj post, flashovao dolby i deep buffer remover preko magiska, reboot i nakon boota sve ok, pustim muziku, dolby aktivan, funkcionise sve...nakacim sluske, prestane da radi dolby, aktivna je app ali nista se ne desava, eq stacionaran, nema efekta, i to ni na sluskama ni na speakeru. Probao sve, gasenje app, cak i reflash oba, i dolby i deep buffer ponovo, reboot ali sad ne radi uopste haha
radi samo kada se pusti nesto kroz default player.
Mokee je u pitanju, zadnji update od pre 5 dana, stock kernel. U stvari, nista osim magiska i sada ovoga nije cackano