Ali i to "manje osvetljenje" izbi oci od bljestanja, dodje mi nekada da ga jos smanjim [emoji6] Na malo jace od pola slajder i auto brajtnes, mislim da je mazohizam za oci jos malo ga pomeriti u desno... Verujem i pretpostavljam da vecina drzi priblizno ovako kao ja... ali mozda i gresim, ko ce ga znati (100 ljudi, 100 ćudi).Kod ovog telefona je osvetljenje najbitnije.Ne koriste svi isto podeseno osvetljenje.Ekran je najveci potrosac i zato manje osvetljenje=veci SOT.
Ljudi koji izvlace 10+h drze osvetljenje oko 10-ak %.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hvala, našao sam jedino za običan rn4 1300 dinara, nažalost nisu isti.Vidi ovde:
http://www.msmobile.rs/artikal/SD4886
http://www.msmobile.rs/artikal/SD4363
Oni su veleprodaja, ali vecina servisa/prodavnica sarađuje sa njima, pa vidi da li mogu da poruče ako ti odgovara, ne znam da li je isti za rmn4 i 4x
Desava se i meni ovo na 9, iz nekog razloga sam prebaci s vremena na vreme na daily wallpapers umesto default. Mozda je tema nekompatibilna 100% sa devetkom, nemam pojma sta se desava.Jel i vama ne mjenja pozadine zakljucanog zaslona na miui 9.0.3.0..??
Ksd uradis sve to, neces verovati razliciJa cu ti odgovoriti za kameru... Dok ne otkljucas bootloader, ne root-ujes telefon i ne ubacis gcam neces videti nikakvu razliku sta god pokusavao...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Nisam se bavio otkljucavanjem bootloader-a i rootovanjem od htc hd2, ima sve na miui forumu(uputstvo)?Ja cu ti odgovoriti za kameru... Dok ne otkljucas bootloader, ne root-ujes telefon i ne ubacis gcam neces videti nikakvu razliku sta god pokusavao...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Da mislio sam na ota.Pricas o OTA updajtu? Ako da onda ne moras ali je uvek bolje uraditi bekap
Da li se velikim updejtom od 1.3 gb brisu data podaci ili samo pregazi preko postojeci tj da li moram da bekapujem podatke pre apdejta.
Ili da opet cekam da mi izadje onih 266 mb?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Iskuliraste vi mene al ajde, dojmovi custom romova i razlika spram miui-a..??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari