Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Flesnuo i ja Elite v5.1, za sada radi sve kako treba. Otg slabo koristim tako da nisam to isprobavao jos.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 Elite v5.1

Ne znam da li umisljam, sa ovim B363 mi vise ne izbacuje Tapatalk iz rama, obicno ga izbaci kroz nekih 10 min ne koriscenja telefona, sad vec dva dana po dva puta mi prenocio i otvara mi ga gde sam bio, tipa na Unread..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Jeli još nekome FF neće više da prikaze azuriranja kada udem samo prazno bude
Od zadnjeg azuriranja FF se to desava
502e3ba8a1e3dae0801736c7329b9968.jpg

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Deezer ima ozbiljan bag sa B363, ne rade kontrole na lockscreenu, sto mi treba bukvalno svaki dan.. update-ovao i Deezer, ne vredi..

Pokusao sam sada da otkljucam bootloader, ali ne mogu da dobijem kod od ovog sr.....
Sta ste radili kada ste dobijali ovakvu poruku ?
Pratio sam korake iz prvog posta u temi, ali ne daju rezultate...

"The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days."

Šta donosi taj B387?

Jeli još nekome FF neće više da prikaze azuriranja kada udem samo prazno bude
Od zadnjeg azuriranja FF se to desava

Isto je i kod mene, stoji samo logo ali ništa ne piše...bitno da su ubacili pop-up reklame preko cele strane, bilmezi. Baš me pa briga, B383 mi radi lepo, može mi se da čekam oficijelni OTA...

Poslednja izmena:
Šta donosi taj B387?

Isto je i kod mene, stoji samo logo ali ništa ne piše...bitno da su ubacili pop-up reklame preko cele strane, bilmezi. Baš me pa briga, B383 mi radi lepo, može mi se da čekam oficijelni OTA...
Treba deinstalirati pa opet instalirati FF i onda tek sve prikazuje kako treba

Isto je bilo i kod mene.
Treba samo instalirati novi update,koji je izasao juce,i sve radi normalno.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Potvrđujem, odradio sam tako i sad je sve ok. Evo changelog-a za B387:

Screenshot_20171105-194111.png

Ništa posebno, izgleda, samo security patch? U svakom slučaju, neću sad da se bakćem, sačekaću oficijelni OTA, koji god bude bio.

Evo za vikend još jedna moja tema MIUI 9,pozadina i ikone izvađene iz MIUIU 9 ROM-a,slova ugavnom bela radi bolje preglednosti.
preview_home_0.jpgpreview_settings_0.jpgpreview_unlock_0.jpgpreview_widget_0.jpg

Jesam li ja ovo dobro razumeo da stižu još dva roma od Mirze?

@robi64

Daj neku tamniju temu [emoji4]

Perfektna tema, cim ustanem ujutru uzecu je. Hvala puno!

Zanimljivo da mi na Ffinder daje autorizaciju za b386 kad proverim sa P10l, a nece autorizacija za taj isti sa p9l. Imei su za srpsko trziste..... hm....
cc67a47d66517deb58098f11f2a9c129.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel imao neko problem sa zvučnicima na p9l? Izgleda da mi samo jedan zvučnik radi (desni) a ovaj levi ne.

Kada pustim muziku čuje se na desnom,na levom tišina.

Kada pustim preko nekog tester programa što sam našao na store-u ovaj levi pišti,ispušta zvuke...

Jel imao neko problem sa zvučnicima na p9l? Izgleda da mi samo jedan zvučnik radi (desni) a ovaj levi ne.

Kada pustim muziku čuje se na desnom,na levom tišina.

Kada pustim preko nekog tester programa što sam našao na store-u ovaj levi pišti,ispušta zvuke...
P9 lite ima samo jedan zvučnik

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Svaka TI dala,super urađen tutorial,sa svim potrebnil linkovima i napomenom u vezi Magisk 14.0. :)

Svaka TI dala,super urađen tutorial,sa svim potrebnil linkovima i napomenom u vezi Magisk 14.0. :)
Hvala. Kolko puta ga fleshovah, reko daj barem nesto korisno da podelim sa ostalima [emoji41]
Uraducu i proceduru vracanja na stock rom, jer to je sledece pitanje. A kako se vrce na stock [emoji23]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala na videu, odlican.

Nazad
Vrh Dno