Jeli još nekome FF neće više da prikaze azuriranja kada udem samo prazno bude
Od zadnjeg azuriranja FF se to desava
Treba deinstalirati pa opet instalirati FF i onda tek sve prikazuje kako trebaŠta donosi taj B387?
Isto je i kod mene, stoji samo logo ali ništa ne piše...bitno da su ubacili pop-up reklame preko cele strane, bilmezi. Baš me pa briga, B383 mi radi lepo, može mi se da čekam oficijelni OTA...
Isto je bilo i kod mene.Treba deinstalirati pa opet instalirati FF i onda tek sve prikazuje kako treba
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Ne može se još uvijekDa li je neko instalirao B387 update?
Treba deinstalirati pa opet instalirati FF i onda tek sve prikazuje kako treba
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Stizu, al to je vise experiment, nisu stabilne verxije. Ne radi kamera i tt. Ko voli da testira samo napred.Jesam li ja ovo dobro razumeo da stižu još dva roma od Mirze?
https://drive.google.com/file/d/1V2iHsXEGhoqhw5oFbU4qiMIzU060OaR2/view?usp=drivesdk Super dark tema@robi64
Daj neku tamniju temu [emoji4]
@robi64
Daj neku tamniju temu [emoji4]
P9 lite ima samo jedan zvučnikJel imao neko problem sa zvučnicima na p9l? Izgleda da mi samo jedan zvučnik radi (desni) a ovaj levi ne.
Kada pustim muziku čuje se na desnom,na levom tišina.
Kada pustim preko nekog tester programa što sam našao na store-u ovaj levi pišti,ispušta zvuke...
Nema ima samo jedan zvučnik. Verovatno je neko lošu informaciju dao. Ništa loše[emoji3]Nešto sam bio pročitao da ima duple zvučnike pa me to zbunilo.
Nema duple zvucnike ali postoji patch da se aktivura slusalica da byde kao dodatni zvucnik. Od pre neki dan patch, za rootovane telefone.Nešto sam bio pročitao da ima duple zvučnike pa me to zbunilo.
Hvala. Kolko puta ga fleshovah, reko daj barem nesto korisno da podelim sa ostalima [emoji41]Svaka TI dala,super urađen tutorial,sa svim potrebnil linkovima i napomenom u vezi Magisk 14.0.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari