Šta je novo?

Kvalitetniji Internet do 2020.- praćenje realizacije projekta "All-IP" transformacije

Idemoooo...
Boga mi ovi ubrzali, upravo postavljaju optiku u sahte.
Podizvodjac je ProLink.
9d2a010fc0d1af364822a6eff84697d4.jpg
af07422abaac33dc5bf228866e1a5b81.jpg

TT

Evo još jedne potvrde mts agenta u vezi cena...

Poštovani,

U nastavku je cenovnik. Ugovor se potpisuje na 24 meseca i postoji mogućnost da dobijete par mesečnih naknada za 1 dinar. Uz ove Box pakete možete dodati i jednu mobilnu liniju i tu dobijate 50% popusta mesečno.

Radovi na puštanju signala bi trebalo uskoro da budu završeni pa ćete blagovremeno biti obavešteni o detaljima paketa.

gDNvyEs.jpg

Pa ovo prakticno nece niko uzimati. Zasto bi neko ko npr ima box 3 sa 50mb u ovom trenutku, isao na 2600 dinara skuplju opciju a pritom je upload nepoznanica? (ne znamo da li je simetrican ili asimetrican) Mozda samo firme u stanovima i ovi koji rade od kuce sa vise ljudi, pa im se isplati kad razdele na 3 dela, dodje jeftinije.

Poslednja izmena:
Da je 1:1 ili 2:1 pa da budu ove cijene. Ovo je sramota što im je ovakav cijenovnik. Treba staviti katanac TS.

Nisam odusevljen brzinom radova. Moze to mnogo brze.

Simetrija do tamo neke 2030-te okvirno.

Godspoda iz Vodovoda prekopavaju ceo Dorcol i Donji i Gornji uzduz i popreko... ali bukvalno. Umesto da TS iskoristi i sa njima ubaci kablove, sad ce oni opet nesto kopati :)

Ali originalna je Misina slika - "ovi rade u najvece", a na slici radnici sede na klupici i pricaju :)

U tom trenutku su odmarali nakon 2 min su ustali momci i kao sto vidis opticki kabl, ubacivali su ga, samo nisam hteo da fotkam jer nema potrebe.
Kao sto vidis iz kola sam fotkao.
Verujem da se niko na poslu ne odmara, jel to bila tvoja poenta?
Logicno i normalno je da odmore momci malo, to nesto lose?
Nisu bre oni masine.
Ne provlace kablove gde je vodovod jer svako ima scoje "kanale" koji su povezani.
Kod mene nista nisu kopali jer je sve povezano kroz sahte i bukvalno iz jedne u drugu provlace, i zato bas brzo ide, dok su u Zemunu morali u 95% da kopaju i prave nove rovove za svoje kablove tj optiku.
Sve ima svoje.

TT

Kakva je situacija sa prelaskom sa ADSL-a na optiku u toku UO, da li se briše ostatak UO za ADSL (što je logično) kada se potpisuje za optiku?

I da li mora da se potpiše nova UO za optiku ili može i caka da se raskine UO za ADSL a da se uzme optika bez UO?

moze da se predje bez penala, ugovor za adsl se ponistava i potpisuje se novi za optiku na 24m... ne moze da se raskine ugovor za adsl i potpise novi za optiku bez ugovorne...

Nema na cemu... i da mogu da se dobiju beneficije u vidu pretplata za 1 dinar :)

Jagodina, juče i danas ista ekipa.
Na prslucima piše Roaming. Pitanje je samo da li je ovo što provlače po šahtovima optika :banana: ili bakar :wall:

optik.jpg

Sav kabl sa slike su provukli za 2h. Optika se razvlači potvrdio mi majstor. Samo još da krene po vertikalama da se radi.
Eto i u unutrašnjosti ima pomaka a sad kad će pustiti ostaje da se vidi.

moze neko da mi kaze koji kabl se razvlaci unutar stana?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Isto da mi kaze sta od opreme ulazi u stan...pricajuci sa momkom u poslovnici rekao mi je da nakon prelaska sa adsl na optiku po optici mogu da idu i nize brzine od 50..znaci 10 i 20mbps..jel moze ovo neko jos da proveri i potvrdi?meni cudno..
Naravno pricam o telekomu.
Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk

Pa zato sto to nisu rekli...bar do sada nisam video..mnogim ljudima ne treba 150mbps a kad sam ranije i pricao sa call centrom nikada nisu pomenuli da ce moci da se uzmu manje brzine

То је нешто друго, могу мање брзине по оптици али ћеш моћи да узмеш само неки од пакета који буду у понуди. Па ни сада више не можеш да тражиш брзину по жељи.

Isto da mi kaze sta od opreme ulazi u stan...pricajuci sa momkom u poslovnici rekao mi je da nakon prelaska sa adsl na optiku po optici mogu da idu i nize brzine od 50..znaci 10 i 20mbps..jel moze ovo neko jos da proveri i potvrdi?meni cudno..
Naravno pricam o telekomu.
Tehnicki moze, prakticno nece da moze.
Koji ce ti optika sa 10Mbit?
Osim manjeg pinga, stabilnije veze, u principu adsl 10 moze biti veoma stabilan sa bakrom i nema svrhe da ti zbog toga daju ftth.
Bice optika od 150+ nece sigurno biti na manjim brzinama bar u pocetku, mozda kasnije.

TT

Priupitah majstora koji provlaci optiku u Jagodini već 20 dana kad će vertikale da rade i kaze vrlo brzo. Kaze da je zastoj i sporo se radi jer im kasni isporuka opreme koja komplet stiže iz Kine.
Nesposobni mts ne može ni opremu da dobavi na vreme.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno