Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Evo
3f90529a1b604e5044136a9b4f5f8412.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ma u postavkama gboarda gdje da to upalim.

Pa Boris ti je napisao :)

Haha bas sam idi.ot. Prva opcija, a uvijek sam je preskakao. :)

Jel može gboard da koriguje 3 jezika istovremeno kao swift? Samsungova mi zbog toga najviše ne odgovara, moram da swajpujem po space i da biram koji jezik hoću.

Znate neke dobre animirane teme? Koristim "beatiful winter" jer me galaxy desert tema smorila, ali brate mili cista plava boja kada se telefon koristi tokom noci je smrt za oci. Moram da obaram osvetljenje na 10%.

Jos jedna stvar koja mi se desava je da mi telefon zazvoni u dzepu i da odmah prestane da zvoni posto mi je ukljucena ona opcija da se telefon okrene nadole ili pokrije rukom kako bi se utisao, ali vise nigde ne mogu da nadjem tu opciju. Zna li neko gde je?

Evo ovde.
5a3c9d602c738e0fac7acc788bcdfb9c.jpg

Šta ćeš bolje animirane teme od onih portovanih sa Pixela2?!

Jel može gboard da koriguje 3 jezika istovremeno kao swift? Samsungova mi zbog toga najviše ne odgovara, moram da swajpujem po space i da biram koji jezik hoću.

Može li korekcija više jezika da se isključi na swift tastaturi?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Kako se zove ta tema na Samsung Theme prodavnici?

Inace meni default Samsung tastatura uopste ne ubacuje srpske karaktere kad swipeujem space, iako je ubacen srpski samo zameni layout iz qwerty u qwertz, srpskih slova nigde...

Pozdrav svima, novi sam na forumu tako da ne znam je li neko do sad imao slican problem ako ovo uopste i jeste problem. Evo o cemu se radi... Imam S8+ vec 3 mjeseca, i tek nedavno sam primjetio da kad snimam ili fotografisem direktno u neki izvor svjetlosti pojavljuje se tacka zute boje, kao reflekcija... Sad to na fotografijama djeluje prilicno ruzno. Da li je to normalno ili je problem do optike kamere ili softverske nadogradnje?

Može li mi iko dati proverenu informaciju jel adhell koji je radio na AQG5 fw ako se odradi nadogradnja hoće da radi i na novijem tj trenutno poslednjem AQH3?! Znam da je bilo neke priče da treba neki drugi sa xda da se skida i preko knoxa čačka, da za note 8 još uvek nema verzija koja radi itd. Zezno sam se što nisam svojevremeno ubio update proces pa me sad pomalo nervira svaki put poruka kad uđem u settings da postoji nadogradnja.

Ja imam aqh3 i radi onaj adhell koji je kacen ovde više puta u temi..

Kada krene, ne zalećite se u startu sa Oreo.. Prvi testovi ukazuju na battery leak na S8.. sa Oreo beta. Ako to ne ispeglaju do zvanicne verzije (u sta sumnjam) biće muka

Sent from SM-T825 Tab S3

Koja je najbolja folija za S8?Posle 3 dana pocela da mi se odlepljuje ova sto sam nasao u Vrbasu.

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

U Handy-ju su pale cene zvaničnih Samsung futrola.

Clear Cover je sad 1999din (bio 3499).

Valja li neki od tih originalnih kejsova ?
I kada će popust na bežični punjač :)

Koja je najbolja folija za S8?Posle 3 dana pocela da mi se odlepljuje ova sto sam nasao u Vrbasu.

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока
Monster sasvim lepo radi posao već par meseci.malo sam je zezno u jednom ćošku turajući u zaštitno kućište, ali je za preporuke. Ako ćeš ozbiljnije nešto, onda poruči ultimate shield

Kada krene, ne zalećite se u startu sa Oreo.. Prvi testovi ukazuju na battery leak na S8.. sa Oreo beta. Ako to ne ispeglaju do zvanicne verzije (u sta sumnjam) biće muka

Sent from SM-T825 Tab S3
Ista priča svaki put. Pripreme za S9

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koji je region na vašim telefonima? Evo skužio sam da je moj Singapore i stoga mi izbacuje u svim galaxy aplikacijama i bixbyju one azijske linkove i znakove. Da li je moguće da promijenim CSC i flashujem neki naš (koji) firmware?!?

Ovako sad izgleda:
1ebf4fd120e41ede1cd6c6b410546f46.jpg

Flešuj holandiju PHN. Najbrže dobija update. Mislim da kad flešuješ csc fajl (ne home csc) iz arhive koju skineš sa sammobile menja ti se csc i onda si na tom "kanalu" za update. Neka @Proday stari flešer potvrdi :)

Jel' moguće staviti nekako status bar na autohide kao navigation bar?

moguce je, preko ADB ima tutorijala na netu

from komsa's edge

Da , može i preko tog programa .. a može i bez njega

Znači ništa root garancija i ti fazoni.

Ne treba root. Tako da samo lagano :)

Ja sam koristio tako neko vreme ali moraš za određene apk da izuzmes imersive mod jer sa njim baguju. Furao 5 dana i vratio se samo na autohide nav bar .

Poslednja izmena:
Jel' ko nabacio ovaj zadnji update, kako se ponaša telefon?

Edit: Nabacio update i sad imam ovakve podatke:

0e4fa142514546420ccadbe9ecc22512.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno