Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Kod mene skoci na 71€ kada ukucam kod, kako ti dobijes 42?

Moj drug je tako kupio prekjuče i poslao i meni kod za popust pošto sam sa njim pre par dana pričao o Android Box-ovima.
Ja se još nisam odlučio koji bi kupio, a on je naručio po toj ceni sa tim kodom za popust, tako mi je rekao.
Ako on mene laže i ja lažem vas.
Ne znam gde pronalazi te kodove za popust.

Evo i danas mi je poslao kod:
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html?lkid=11393114
Kod: GBM8SPO, cena: 30€

Poslednja izmena:
Sve ok, radi kod, samo se moraš prvo registrovati na sajt. Hvala u svakom slučaju i pitaj kolegu gde nalazi kodove :)

Ako je cena Box-a 42€, koliki su još dodatni troškovi? Carina, porez, poštarina?
I gde se preuzima kada stigne? Poštar donese na adresu ili se ide u neku određenu poštu?

Ako je cena Box-a 42€, koliki su još dodatni troškovi? Carina, porez, poštarina?
I gde se preuzima kada stigne? Poštar donese na adresu ili se ide u neku određenu poštu?

Eno ti na temi o carinjenju, prvi post, pa vidi šta možeš da očekuješ, pa ako bude ispod, dobro je...
Tema je:
Carina na pošiljke

Prvi post ti je bitan...

Poslednja izmena:
Moj drug je tako kupio prekjuče i poslao i meni kod za popust pošto sam sa njim pre par dana pričao o Android Box-ovima.
Ja se još nisam odlučio koji bi kupio, a on je naručio po toj ceni sa tim kodom za popust, tako mi je rekao.
Ako on mene laže i ja lažem vas.
Ne znam gde pronalazi te kodove za popust.

Evo i danas mi je poslao kod:
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html?lkid=11393114
Kod: GBM8SPO, cena: 30€

Ja sam baš za ovaj model platio carinu 750din.Na bangoodu je bio 28eura

Hvala takodje za kod, ja narucih onaj Alfawise H96 Pro+ 3Gb sa 32Gb za 43 eura na Gearbestu, gledao sam malo po netu i vidim da je extra box a bas povoljno kad se ukuca kod skine 28 eura sa redovne cene. Ako saznas nesto vise oko kodova ti napisi. Unapred hvala!

Poslednja izmena:
Pomoć

Da li bi neko od vas ovde stručnih mogao da mi preporuči neki Android plejer?
Mora iz WW-a do nekih 8-9k MP cena (brat kupuje na rate uz još nešto).
Evo link. Ako neko zna da nešto valja.

Treba mu za internet stranice, FB i YouTube. Ne treba Kodi, 4K video i tako to (ima 768p LCD TV tako da…).

MXQ Pro je ok?

Da li poslednja verzija frimware-a za GT1 110MO ili ima i novija? I kako vam radi ako je neko instalirao, da li ima neke razlike u odnosu na starije verzije? Ja sam i dalje na 106MO.

Prelistaj forume freaktab.com i beelink, ako se dobro sećam poslednji za sn: a912 je 113MO. Mislim da je bio problematican firmware izbacivao neke greške oko update aplikacije i oko play prodavnice pa su ljudi flesovali neke custom verzije tih firmware-a.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Na beelink-ovom forumu jeidno sto sam nasao i video je ovaj bas frimware 110MO sto sam i pitao za njega zbog toga, nisam nista nasao za 113MO listajuci. Znaci onda se i ne isplati update-ovati frimware ako vec ima toliko bagova? Ja imam problem sto nece google play prodavnica da mi se update-uje. pa se nekad sama ugasi kad hocu da je pokrenem, ali zato aplikacije hoce da update-uju.

Pa koji je po vama najbolji frimware gde radi stabilno i jel se dobija nesto novo sa ovim update-ovima za GT1?

Pa za taj gt1 ima superceleron Rom što ne ubacis njega?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@bakara
Nisam se nikad bakcao sa custom romovima, a i ne znam isto ni kako se ubacuju. :-/

@MightyOutlaw
Jel to taj sto mi je @bakara preporucio ili neki drugi? Bacio sam na brzinu pogled preko mobilnog jer nisam za kompjuterom. I da li ima upustvo kako moze da ubaci?

Generalno sta se dobija sa tim custom romovima i jel su oni stabilniji, bolji od ovih oficijalnih?

Poslednja izmena:
A jel mogu posle da ga vratim na fabricko? Nikad se nisam bakcao ni imao kontakta sa custom romovima. A kod kuce na zalost nemam kompjuter da bi mogao da se igram sa time.

Imao sam bio problema pre sa zelenim ekranom tj. treperenjem nekad tokom gledanja filma ili serije, ali to je bilo reseno srecom sa 106MO. Nego vidim da mi stalno prijavljuje update za GT1 pa sam hteo sa vama ovde samo da vidim da li ste zadovoljni sa novim frimware-om i kako radi? Da li se uopste isplati prelaziri na novi, trenutno sam na 106MO.

Ma može da se ubaci koji god firmware hoces.
Ja Sam na mom menjao čak sam stavio i android 6, pa posle vraćao na 7.1.2 fabrički.

Superceleron Rom je dobar, lepo su rešeni neki bagovi na koje su se ljudi žalili, i recimo ubačena je podrška za Game padove, i recimo ima root-unroot na Klik to je ovde neko tražio.

Ali ako vam sve radi kako treba ne morate dirati osim radi igranja ;)

Ja sad čekam alfawise h96pro+ on izgleda kao trenutno najaktuelnija igračka.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam prezadovoljan sa GT1. Koristi se svakog dana. Odlican HW, vrti sve, sljaka kao sat.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kako vam deluje ovaj? Nešto mi niste oduševljeni sa Beelink?
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1013037.html

Odusevljen bi ja bio da beelink nije poceo da uvaljuje poluproizvode i prave se blesavi kada korisnici kukaju za podrsku.

Ja bi preporucio neki od ovih, ja sam uzeo ovaj prvi:
Alfawise H96 Pro+
Sunvell T95Z Plus
MECOOL M8S PRO

Alfawise i sunvell prodaje samo gearbest pod tim imenom inace postoje i genericki uredjaji pod istim oznakama ali PCB se razlikuje

Poslednja izmena:
Odusevljen bi ja bio da beelink nije poceo da uvaljuje poluproizvode i prave se blesavi kada korisnici kukaju za podrsku.

Ja bi preporucio neki od ovih, ja sam uzeo ovaj prvi:
Alfawise H96 Pro+
Sunvell T95Z Plus
MECOOL M8S PRO

Alfawise i sunvell prodaje samo gearbest pod tim imenom inace postoje i genericki uredjaji pod istim oznakama ali PCB se razlikuje

O kakvim poluproizvodima pricas? O kakvoj podrsci kukaju?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Takođe prezadovoljan sa GT1 Ultimate

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

A može li preporuka koji Mi box uzeti... Vidim ima različitih modela.
Uzeo bi ga samo zbog cast

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno