Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

To je taj isti, samo sto je on prepakovao. Imam neke dodatke sto sam dobio npr kao sto iOS ima DND while driving to ima i ovde Samsung App neka mislim da se Traffic zove, kao i u Phone aplikaciji, ima opcija da ukljucis da vidis ko te zove (verujem da je neka registracija brojeva, sto takodje verujem da ne radi kod nas), ima jos nesto sto sam video, ali sam zaboravio.
Radi kad zovu sa fixnog pa prepozna pozivni grada ili ako je mobilni telefon registrovan kao od mercedesovog servisa npr..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zamolio me drug da postavim jedno pitanje u vezi problema koji ima sa spikerfonom na S7. Unapred se izvinjavam ukoliko je slično pitanje već postavljeno. Naime, ima problem da mu se ponekad uključi spikerfon kada se javi na poziv. Kada pogleda u dialer, on je isključen, pa mora da ga uključi i isključi kako bi mogao da razgovara normalno. To mu se dešava na svakih par dana. Da li je imao neko sličan problem i kako ga rešiti? Hvala unapred!

Jel probao fabricko i ostala cuda?

Pozdrav da se i ja prijavim kao vlasnik S7 edge nakon dva Huawei-a prvo mate 7 pa mate 8 pa reko da malo promjeim. Telefonom sam zadovoljan malo privikavanja na Samsung ali sve je odlično sem baterije jedva izguram 4h sot-a pa ako moze pomoc sta da uradim da produzim trajanje baterije.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Moraš ubaciti custom rom. Jedino Djilkosu valja official rom. Ja ne stignem isto mi očajna baterija. Problem je i što je 77% health, Samsung đubre neviđeno.
Ima li neki proizvođač danas baterije koje traju bar 2 godine? Koja je realna zamena za S7 ako mi baterija ne bude valjala na custom romu? Razmišljam o S7 edge, mala doplata, dosta bolja baterija. S8 mi se ne sviđa jedino ako je bolji taj Samsung experience?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Ako vijaš bateriju, uzmi A9 pro!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

To sam i ja razmisljao, ali me je cena vratila na ideju S7 + S7 rezerva umesto jednog A9Pro :)

Prilicno dobro mi drzi baterija sada na S7. 8h SoT moze komotno do praznjenja, uz preko sat i po surfa i stalni playback videa. Sutra cu bas probati kako radi sa listom H265... S5 se mucio da predje 4-4.5h SoT sa H265 640x480.

Taman da pitam ima li neko dosta starije verzije ES FIle Explorera i MX playera?? ESFE mi treba verzija pre ubacivanja Home-a kog ne mogu da izbacim, a MX PLayer ~1.7
APK Mirror nema arm64 verzije ESFE-a starije od 4.0/1.

Pokazao mi je drugar Pixel kameru koju je ubudžio u Xiaomi telefon (Snapdragon procesor). Teško sam priznao da noćne slike (grad, ulica, bandere) bolje radi sa tom kamerom nego moj S7E. Vidim da kao postoji varijanta za exynos, da li je neko probao, radi li to?

Moraš ubaciti custom rom. Jedino Djilkosu valja official rom. Ja ne stignem isto mi očajna baterija. Problem je i što je 77% health, Samsung đubre neviđeno.
Ima li neki proizvođač danas baterije koje traju bar 2 godine? Koja je realna zamena za S7 ako mi baterija ne bude valjala na custom romu? Razmišljam o S7 edge, mala doplata, dosta bolja baterija. S8 mi se ne sviđa jedino ako je bolji taj Samsung experience?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ne znam sta da ti kažem. Dva dana mi traje baterija.

Evo sad ga stavljam na punjač i idem da spavam [emoji4]
04bc17ede1f217bb36f5c72408bf84ab.jpg
937d25fb294b296165f6331253470bc0.jpg
19679196c3b3d2766fe4512524a06310.jpg

Sent from dark edge

Ako vijaš bateriju, uzmi A9 pro!

Samo 5,2 ekran. Mali prsti.
Dal da stavim Superman rom pre Alexndr?
Vidim na xda da je dosta popularniji.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nece ti custom rom nista pomoci, sem eto sto ces izgubiti garanciju.

Baš tako. I ja sam imao sa supermenom preko 5h u startu, posle jedva 3.5h sastavljao :(

Pokazao mi je drugar Pixel kameru koju je ubudžio u Xiaomi telefon (Snapdragon procesor). Teško sam priznao da noćne slike (grad, ulica, bandere) bolje radi sa tom kamerom nego moj S7E. Vidim da kao postoji varijanta za exynos, da li je neko probao, radi li to?

Probo ja nikakve razlike nisam video. Ne radim lepo onaj blur za selfi

To sam i ja razmisljao, ali me je cena vratila na ideju S7 + S7 rezerva umesto jednog A9Pro :)

Prilicno dobro mi drzi baterija sada na S7. 8h SoT moze komotno do praznjenja, uz preko sat i po surfa i stalni playback videa. Sutra cu bas probati kako radi sa listom H265... S5 se mucio da predje 4-4.5h SoT sa H265 640x480.

Taman da pitam ima li neko dosta starije verzije ES FIle Explorera i MX playera?? ESFE mi treba verzija pre ubacivanja Home-a kog ne mogu da izbacim, a MX PLayer ~1.7
APK Mirror nema arm64 verzije ESFE-a starije od 4.0/1.

Cek a koji ti rom koristis?

Kad smo kod Pixel kamere, pošto imam Snapdragon procesor, ima li svrhe instalirati je? Radi li uopšte nwka od novijih verzija na S7 Edge? Pitam naravno ljude koji imaju S7/S7 Edge sa SD procesorom. Ako takvih uopšte ima.

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Ja koliko znam, samsung nikad nikom nije dao drajvere za kameru i koji god aosp rom da sam stavljao (ili neki koji nije vezan za samsung), slike su samo (daleko) lošije bile.

Razmišljam se da i ja predjem na S7 edge kad vidim kako su neki zadovoljni. Sad je bas dobra cena na oglasima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakav sad aosp rom [emoji16] za snapdragon su i pravljene te gcam, bila je vest kad je pronađena verzija koja radi na exynosu

Ja nemam problema sa baterijom na S7. Na kraju dana uglavnom ostane 30-40%. Savršeno.

Mada, uglavnom telefon koristim za razgovore, slikanje, TT, mail, Viber...

Razmišljam se da i ja predjem na S7 edge kad vidim kako su neki zadovoljni. Sad je bas dobra cena na oglasima.

Hah ja uzeo nov S7 guram 3 dana bez problema. Sad gledam da oborim rekod na 4 dana. Sve na kraju krajeva zavisi kako koristis telefon. Sa S5 sam gurao od 2-3 dana bez punjaca ali to sa CFW.. fabricki nije bio kod mene ni 1 nedelju :D Drug ima S7E u proseku isto traju kada ih koristis sve u 16 samo mozda S7E bi vise trajao kada bi telefon bio u idle non-stop. Inace da kazemo mozda ces da dobijes 7~10% vise baterije na S7E u praksi kada koristis uredjaj.

Poslednja izmena:

Srele obavezno, ja se pokajah što sam ishitrio sa s8...ovaj poslednji s7e mi je extra bio!
Hah ja uzeo nov S7 guram 3 dana bez problema. Sad gledam da oborim rekod na 4 dana. Sve na kraju krajeva zavisi kako koristis telefon. Sa S5 sam gurao od 2-3 dana bez punjaca ali to sa CFW.. fabricki nije bio kod mene ni 1 nedelju :D Drug ima S7E u proseku isto traju kada ih koristis sve u 16 samo mozda S7E bi vise trajao kada bi telefon bio u idle non-stop. Inace da kazemo mozda ces da dobijes 7~10% vise baterije na S7E u praksi kada koristis uredjaj.
I ja sam gurao 11 dana kad mi je stajao u nemačkoj u romingu na stolu...ma daj bre čoveče!!

xposed zna da skrati trajanje baterije...root je ok ako nemaš garanciju a debloat je vrlo poželjan [emoji16][emoji16][emoji16]

edge

Mozda, ali YouTube background playback i AdAway su mnogo bitniji od malo baterije :)

+1 za S7E poslednji mohikanac koji ima napred fingerprint koji je meni npr bitan.

Mozda, ali YouTube background playback i AdAway su mnogo bitniji od malo baterije :)
ogyoutube radi u pozadini a adaway mi ne treba, stvar ukusa, za svakog po nešto

slažem se za fingerprint sa prednje strane, tamo mu je mesto [emoji16][emoji16][emoji16]

edge

Poslednja izmena:
Vrh Dno