Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trejler je pokidao.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Last of us pih kakva je ono ps2 grafika i jos tamo neki levi likovi u trejleru, blah.

Igracu na silu kada budu izbacili cfw za ps4, kad je vec bude za dzabalesku.

:D :D :D

Ja nedavno završih prvi The Last Of Us, kao i Left Behind DLC. Ukratko, sjajno iskustvo. Zaista vredi odigrati i jedva čekam drugi deo za nastavak priče.

A sad mala pauza (dok ne kupim još jedan Playstation 4), pa onda Uncharted 4, Until Dawn,...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni se nista nije svideo...hrpa nasilja...likovi koje neznademo ko su i sta su... Ocekivao sam nesto malcice konkretnije...

Ma ne sumnjam...noti dog je to ipak :)..ima jos dosta do izlaska,dozirace lagano... Nema ni smisla da odmah bombarduju
Nego,cisto ovako na gledanje,nista nismo dobili trejlerom,ko da nista nisam ni pogledao... Na to sam mislio

Objaviće za par sati.

Mozda stave daying light zbog halloweena :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Aham,oks...

Ma ja tako uzmem ponekad novu igru i onda je “privremeno menjam“ za neke druge nove,taj Asasin sam vec dogovorio da menjam za Ewil Within 2,CoD nadolazeci,Destiny 2...
Cudan vid poslovanja,ali mi jedino tako odgovara zbog moje bedne finansijske politike :D

Kako na kraju sljaka Origins i koliko je dobar/los? Videh da se zalise ljudi na probleme sa framerate-om, jesu li izbacili neki patch da pokrpe to ili ce potrajati par meseci? Sljaka li u 1080p 60fps ili je lock na 30 (pro verzija)
Btw.

Dobro je ako mozes da odigras i zamenis u tako kratkom roku.
Kao sto ortak ima prijatelja koji kupuje cesto day one ili ako nadje jeftin pre-order, obrne i onda proda ili zameni - cisto da ima "orden" da je odigrao sve sto je aktuleno.

Bu#dala...

Do 00 ako imate motivacije i zelje da odigrate sve novo sto izadje i jos u tako kratkom roku, u suprotnom je to "silovanje sebe" ako moras da odigras preko one stvari i samo zato sto je trendy naslov iako ti ne lezi...

Sta bi od najave za PS+ igre i Novembar ? Veceras od 18h tek?

Radi ok,pisao sam vec. Nije bilo peceva,ali sto duze igram,cutscene vise ni ne seckaju... U pocetku je bilo izrazeno.
Nema HDR sto je bezveze jer ima lepu grafiku...30fps

Menjam samo za ono sto me interesuje,idem na faks,tako da imam gro slobodnog vremena ,narocito nocu,a nesanicu imam godinama,tako da ono...igram se po celu noc :D

Kad sam kupio Soni igrao sam moze se reci na silu,jer sam i preko dana igrao mnogo,kasnije sam ubrzo i prodao soni,pa opet kupio,bla bla...... Ali sad ovaj tempo kad se igram nocu po 4-5h mi skroz odgovara. Nije to mnogo.

Objaviće za par sati.

Po nekom leak-u kod svaba naleteh na info da ce deo PS+ paketa biti: Worms: Battlegrounds i psvr titl Bound, i da nece biti bas sjajan paket za razliku od proslog meseca...

Koliko ima istine ostaje da se vidi... Vidim da su izbacili par novih dealova za one koji imaju PS+ (highlight je Deadpool za 5e i rekao bih Dishonored 2 za 16e - mada bih tu sacekao celu kolekciju kada spadne na 20e; Telltale Batman za 9e, ko voli taj tip igara odlican deal, meni je iskreno legao na PC-u)

Poslednja izmena:
Gde su bas nasli Bound, to sam vec odigrao. Skroz ok igra u VR.

Evo full liste.

Worms Battlegrounds (PS4)
Bound (PS4/PS VR)
Until Dawn: Rush of Blood (PS Plus bonus – PS VR Required)
That’s You! (PS Plus bonus – PlayLink)
R-Type Dimensions (PS3)
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3)
Dungeon Punks (PS Vita & PS4)
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse [Ep. 1 & 2] (PS Vita)

@shin
Eto imas i rush of blood za vr, al kontam da si i to igrao :D

^ preduhitri me covek...

Mlako ovo poprilicno za ovaj mesec...

Jeste mlako da ne kazem nesto teze, ali ruku na srce prosli mesec ssu bili bas darezljivi sa MGS 5 : Phantom Pain a ni ostale manje igre koje su isle u paketu n isu bile lose, tako da tesko je bilo za verovati da ce i drugi mesec zaredom da daju neki vrhunski AAA naslov.
Nego uskoro ce Decembar i praznici pa trebalo bi za praznike da se otvore malo i daruju nas ljudski, bio bi red.

Uuu top! Bas sam gledao da kupim Wormse :D

Svaka vama cast kad imate vremena da prelazite sve sto izadje... Ja moram da pravim "prioritete" sta kad i koju da krenem

Mogu li Worms na jedan dzojstik na menjanje ? :) nemam drugi a i zena voli ovo haha

P.S Pazario sam Final Fantasy 15, bas je fantazija kako se PS cuje u ovoj igri. Samo iscekujem eksploziju [emoji23][emoji106]

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Yep :)

Mene su vec dovoljno pokopali sa free MGS V, sada sa cenom za Deadpoola i jos par igara koje su vec bile sto snizene sto free... A ja tvrdoglavo nisam hteo da sacekam sledece sale-ove nego pazario letos a jos ih nisam ni odigrao...

Btw, trenutno imam ponudu za CoD Infinite Warfare legacy edition (sa neaktiviranim kodom za COD1 Remastered) za 20e... Vredi li ako nista drugo zbog remastera?

Poslednja izmena:
Misliš na CoD4 tj Modern Warfare. Po meni vredi.

Dabome, COD4 MW1 remastered.

Poslednja izmena:
A sto se ne bi otvorila nova tema vezano samo za Assassin's Creed Origins? :eyebrows:

Pa ima posebna tema...

Hvala Shin...
Ja sam muku mucio sa tim cutscenama,ali mislim da sam vec pisao, kako vreme prolazi,i taj segment je nekako sve stabilniji...

Upravo je izasao prvi update za AC Origins,reseno je hrpa stvari,oko 100 stavki su "fixed"ovali...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno