Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Нисам још успео да га сликам, колико сам разумео комшију дај модулатор треба да се скине, однесе и репрограмира или да се донесе нови.

Сад сам се сетио оног чувеног свемирског експлозивног модулатора.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Sledeće integracije na Vračaru. Spisak nije kompletan, posto ima nekih ulica na Vračaru kojih nema na spisku za ova dva dana.
Čekićanje se nastavlja...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Na ovom novom spisku za Vracar ima broj zgrade pored i zgrada prekoputa, a moje nema, u pitanju je ista ulica...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@konan100

Mislim da su tvoji hromozomi pogrsno promesani i vode nekoj kavgi? Koliko te SBB placa za komentar? Ako ti se ne svidja istina koju sam napisao i zelis da budes ovca, budi ovca i srecno ti bilo, medjutim potpisujem da imas nesto sa SBB. Sto se tice HBO ti budi zadvoljan sa lokalizovanim i premijerom dan kasnije i uzivaj. Mislis li zaista da je jedini nacin dobijanje dozvole za emitovanje bskyb samo preko njih direktno ali ne i njihovih partnera? Uhvatio si se da pricas o blokiranju provajdera kada su neke serije ili utakmice zbog prava prenosa, ko je to spomenuo?

O kakvom Bskyb-u ti pišeš? Pa njihovi kanali se emituju samo u Britaniji. Ostale Sky platforme po Evropi imaju samo zajedničkog vlasnika a kanale ima svako svoje. Kao i prava za emitovanje, naravno kupljena samo za države u kojima emituju.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Što se tiče HBO za filmove ne znam koko zastajemo ali što se tiče serija grešite sve već serije
su u isto vreme prikazene i kod nas kad i kod njih pogledajte u tv programu npr Igru prestola
i videćete da prvo prikazivanje je bilo uvek u nedelja na ponedeljak u 3 sata jutri po nasem vremenu
što mu sa vremenskom razlikom dođe isto vreme kad i u americi bude premijera epizode.Sad koliko
dugo posluju kod nas malo je sramota da kod nas još niko ništa nije snimio što bi hbo otkupio da bi bilo
prikazano kod njih imaju bugarske,poljske,česke,rumunske,mađarke serije čak su i slovenci i hrvati snimili nešto što
je hbo otkupio od njih.Jedina stvar koju je hbo uprupastio jesu cinemax kanali odkad su u njihovom vlasništvu pošto je nestala
cinemax prudukcija koja je imala dosta solidnih serija za gledanje i noćni program koji je bio mnogo zanimljiviji dok je imo laki erotski sadržaj.

Jel vas mrzi da napišete ili stvarno niko nema problema sa prekidima neta? Evo sad 3 puta za pola sata, juce i dan pre toga isto..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Jel vas mrzi da napišete ili stvarno niko nema problema sa prekidima neta? Evo sad 3 puta za pola sata, juce i dan pre toga isto..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Verovatno su radovi kod tebe :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Kod mene i juče i danas ista priča: dolazim s posla, kažu moji nema neta ceo dan. Restart modema i sve radi.

Evo ja cu da ih pljujem...ikom i sbb uzas najgori..

A sto se tice neta to mi radi :)ZARKOVO valjda jos nisam intrgrisan na sbb mrezu...

Ps.sad bas smeniram da testiram:
CableDtv 224 kanala
Radio 13 kanala
Cable tv 55kanala

Jel to ok? Isao sam kao i uvek na auto detekciju...Tel3 ovde ikomov...deluje mi inprevise kanala

Ja u film.gradu nisam skenirao kanale jer je tv signal isti /Ikomov/, i cekam valjda do nove god da puste i sbb ov ali sa promenom risivera, a net radi, pu pu

Svi +1 kanali su mi od večeras "Scrambled Programme". Jel primećuje još neko isti problem?

Ima li neko info kada ce integracija u Zarkovo

Poslednja izmena:
Haha.da znas i ja to primetih da isto pita :) a ja cu kao i ranije da dodam opet- sto se mene tice ne moraju nikad da nas integrisu u zarkovu :D

• Like
Reagovanja: M J
Očigledno je mreža u Žarkovu u najgorem stanju pa su rešili da nas ostave za kraj. Kablovi vise unaokolo bez ikakvog reda ko da su postavljali konopce za sušenje veša. Ima čak i primera gde su sa ulične bandere izvukli kabl pravo na krov zgrade od 10 spratova.

Očigledno je mreža u Žarkovu u najgorem stanju pa su rešili da nas ostave za kraj. Kablovi vise unaokolo bez ikakvog reda ko da su postavljali konopce za sušenje veša. Ima čak i primera gde su sa ulične bandere izvukli kabl pravo na krov zgrade od 10 spratova.
Ja danas ceo dan nemam upload ,a down mi je 17.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

@konan100

Mislim da su tvoji hromozomi pogrsno promesani i vode nekoj kavgi? Koliko te SBB placa za komentar? Ako ti se ne svidja istina koju sam napisao i zelis da budes ovca, budi ovca i srecno ti bilo, medjutim potpisujem da imas nesto sa SBB. Sto se tice HBO ti budi zadvoljan sa lokalizovanim i premijerom dan kasnije i uzivaj. Mislis li zaista da je jedini nacin dobijanje dozvole za emitovanje bskyb samo preko njih direktno ali ne i njihovih partnera? Uhvatio si se da pricas o blokiranju provajdera kada su neke serije ili utakmice zbog prava prenosa, ko je to spomenuo?

:laugh:

Naravno. Kad su argumenti jaki i nemas sta da odgovoris pribegnes taktici "ti radis za tog i tog"
Tipican manevar u internet raspravama kad nemas sta da odgvoris na argumente kad ti se prikazu.

Uzivaj.

Sasvim slučajno danas otvorih SBB javni imenik, reših da proverim svoj fiksni broj i iznenadih se. Broj je upisan u javni imenik... IKOM nije imao javni imenik tako da nismo ni imali taj deo u ugovoru koji postoji na SBB ugovoru, da sam saglasan da se broj ubaci u javni imenik.

'Ajde vi koji ste na TEL paketima proverite da li se i vaš broj nalazi u imeniku? https://sbb.rs/telefonija/javni-imenik

Тел 3, има ме у списку. Ни ја никад нисам посебно потписивао да будем у јавном именику. Осим ако то није стајало негде у уговору, који опет нисам потписао јер је био усмени уговор.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zovu na fiksni pre neki dan prvi put od kada imam ikom telefon i reklamiraju neke proizvode.. Prvo sam pomislio da sam ja dao broj telefona, ali kad sam čuo šta prodaju, bilo mi je jasno da im ja nisam dao broj..
Naravno da do pojave sbb niko nije zvao da prodaje neki proizvod preko fiksnog. Nemam komentar. Još kaže na sajtu da sam se pisano saglasio da moji podaci budu uneti u javni telefonski imenik. Ne sećam se da je kod IKOMa to bilo, a sbb-u nisam ništa potpisao..
Ovo je kriminal ili šta?

To se zove nepostovanke privatnosti. Ima li iko ko jos ima problema sa netom u Zarkovu,ja vec drugo vece gubim upload skorz i download m se prepolovi?

Vidiš da će Voždovac ostaviti za kraj, niste ni vi najgori [emoji3]

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno