Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko može može da mi objasni zadnju epizodu iz Star Trek Enterprise ? Ko su oni ljudi :) Neka kotisti

Ima logike poceti od Ent pa Discovery zbog hronologije, ali posle toga nema sanse da pogledate TNG, a TOS tek. Jer posle Discovery-a ce ova dva izgledati kao igracka za decu, spora, extremely low budget. Ja TOS nisam mogao da pogledam posle DS9 :(

DS9 jedino imam utisak da moze da se gleda skroz nezavisno od ostalih. Jer on i jeste skroz drugaciji od ostalih nekako, po meni najinteresantniji.

@vlada, koji ljudi?? Mislis ono dvoje? Cmd. William T. Riker i Diana Troy, ako na njih mislis, deo cast-a iz TNG-a. Nije spoiler nikakav, posto ta scena nije bitna uopste za ostatak Ent serije, cak i da se kaze sta se desava u njoj, posto je oprastajna scena serije ENT.

Poslednja izmena:
Jeste mislim na njih. Tu zadnu epizodu nisam razmeo. Oni su iz budućnosti (jedan je hologram)? Znam da je oproštajna epizoda.

Poslednja izmena:
Cela ta epizoda je, koliko se sećam, Riker u hologramu sa scenariom događaja iz ST:E-a. On pokreće taj scenario da bi mu pomogao u odluci, ono: ,,Šta bi Arčer uradio?". ( :

Može ST:TNG i danas da se gleda, efekti su i sada bolji od mnogih aktuelnih, a kvalitet daleko veći od većine aktuelnih SF-ova. Originalna serija je već samo za HC fanove. ( :

Pogledao Stranger things prvu druge sezone, obecava.

Nego trazio majci negde Senke Balkana na netu da odgleda 1 i naidjem na sliku na kojoj se vidi engleski naziv serije Black Sun. A Black Sun je po wikipediji okultni simbol nemackih "sekti" a ujedno i simbol serije koji se pojavljuje na kraju uvodne spice.

Eto malo hipija pred sutrasnju epizodu :)

hqdefault.jpg

511px-Schwarze_Sonne_Obergruppenf%C3%BChrersaal_%28SS_Generals%27_Hall%29.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(occult_symbol)

Crno sunce je zloupotrebljeni, modifikovani sibol, kao Svastika. Izvorno je Staroslovenski simbol "Kolovrat"

Gledao neko Meso na RTS-u?Utisci?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Odgledao treću sezonu Narcosa.
Nije na nivou prethodne dve ali nije ni toliko loša.
Mada ne mogu da se otmem utisku da mi je Escobar bio daleko "simpatičniji" i cela ta priča oko njega od ovih i Calija koji su ispali pametniji i
preživeli su

Sa nestrpljenjem čekam četvrtu sezonu i priču o meksičkim kartelima koji su bili brutalniji i od Eskobara i od Cali kartela.

Au kako se glupo zavrsi Fortitude na kraju, šta se uopšte izdešavalo u ovoj poslednjoj epizodi, znaju li i oni uopšte..

Odloži Stranger Things zbog nje..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

U dva daha pogledan Stranger things 2, odlicna sezona mogao bi da ih gledam i češće :)

I jel ima na kraju hrvatskih titlova na Netflix-u za Stranger Things 2, neko napisa ovde da ima?

Što se ST serija tiče, originalni serijal sa Kirkom, Spokom... Je zaista za okorele trekije, ali zato filmovi, samo možda osim prvog, koliko god da su stari, mogu da prođu, ponajviše zbog priče. TNG ne treba zaobići jer iako je iz 80' sasvim je zadovoljavajući.

Tako da, može da se gleda Enterprise serijal pre ovog Discovery, ali samo da bi se ispoštovala hronologija, jer po meni ovaj serijal je nekako najdinamičniji, i malo drugačiji od svih prethodnih. Više je u fazonu ovih novijih filmova, kad je produkcija u pitanju.
U principu kome se svidi jedan ST serijal uživaće i u ostalima jer svaki ima nešto karakteristično i svoje.

Sent from Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nikako mi ne lezi pa odustajem, msm na seriju sa postera ispod
Midhunter solidan ali nista vise
Killing odlicna
7205658b84eeed7b6af1be575462a8e6.jpg

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Au kako se glupo zavrsi Fortitude na kraju, šta se uopšte izdešavalo u ovoj poslednjoj epizodi, znaju li i oni uopšte..

Odloži Stranger Things zbog nje..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Nije da vas nisam upozorio.

Što se tiče Mindhunter, držalo me zakucanog, ima neki šmek ali sad da treba da kažem, šta se dogodilo... pa realno ništa. Ali jedva čekam S02.

Poslednja izmena:
Gledaj star trek onako kako su izlazili.
Ako pocnes od discovery, ostale neces gledati zbog cgi koji izgledao kao u 80 tim.
To su forsirali sa razlogom da se prati prica a ne efekti.

Odlična je druga sezona Stranger Things... Ja sam na polovini. Jedina zamerka što imam utisak da ima nekih filer delova I da je to razvlačenje priče namerno i da nam sledi i sezona 3 ako ne i više...

Btw šta je sa vladimirdowlom? Popi čovek ban a deluje kao totalno nekonfliktna osoba

“We’re thinking it will be a four-season thing and then out,” kaze jedan od brace kreatora.

Šta kažete, termin od 20h nije adekvatan za Senke? A u 16h repriza? :D

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Koliko sam ja video na eonu, 4am je repriza?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Što se ST serija tiče, originalni serijal sa Kirkom, Spokom... Je zaista za okorele trekije, ali zato filmovi, samo možda osim prvog, koliko god da su stari, mogu da prođu, ponajviše zbog priče. TNG ne treba zaobići jer iako je iz 80' sasvim je zadovoljavajući.

Tako da, može da se gleda Enterprise serijal pre ovog Discovery, ali samo da bi se ispoštovala hronologija, jer po meni ovaj serijal je nekako najdinamičniji, i malo drugačiji od svih prethodnih. Više je u fazonu ovih novijih filmova, kad je produkcija u pitanju.
U principu kome se svidi jedan ST serijal uživaće i u ostalima jer svaki ima nešto karakteristično i svoje.

Sent from Nexus 5X using Tapatalk

Slazem se... Ne mora da gleda stare serije ali bih mu preporucio da odgleda filmove (moze da progugla koje), sto starije sa originalnom postavom, sto "novije" sa Patrickom Stewartom kao i "aktuelne" od JJ Abramsa...

TNG u svakom slucaju preporuka jer je dinamika i tematika serije drugacija nego ovo sada...

Napokon odgledao e01 Senke nad Balkanom. Toliko se digla prašina, hvale a ono prc. Sama radnja za sad ok, realizacija loša. Usporeni snimci i krupni kadrovi faca ko Bolivud. Kostimi ok, muzika totalno van vremena i atmosfere, pa ajmo u čorbu svega. Malo homo, malo lezbo, pokoja sisa, jedno četiri scene seksa (ako ne brojimo duvanje na sred ulice), opijum i eto hajpa. Najjači mi je ovaj bucko u drugoj glavnoj ulozi, je.e ko nerast i persira... sve u svemu, prilično loše po meni al ajde, kad sam odgledao ono sran.e UMO, odgledaću i ovo.
Samo mi nije jasno da niko naš ne ume da napravi realni seriju.

Poslednja izmena:
Odgledao vec osam epizoda nove sezone Stranger Things i nema sta drzi visok kvalitet. Sem sedme epizode koji je nepotreban filer al ajde.

Послато са GT-I8190

The Blacklist, i u petoj sezoni obožavaju da ubacuju likove koji su sa Balkana (ovaj put Hrvatska, Crna Gora). Što je najveći fazon, u jednoj epizodi, radnja se dešava oko princeze Sonje iz Crne Gore.
Edit: A evo u petoj se BG spominje, tj i deo epizode se odvija " u Beogradu", i Savamalu spominju haha :D

Generalno, isti ritam kroz sve sezone, jedna od serija koja mi ne može dosaditi.

Poslednja izmena:
Odgledao vec osam epizoda nove sezone Stranger Things i nema sta drzi visok kvalitet. Sem sedme epizode koji je nepotreban filer al ajde.

Послато са GT-I8190

Serija je pun pogodak i period u kojem se desava,muzika,umerene sale sve je na svom mestu.Bas je krenula samo da nastave tako u naredne dve sezone.I Winona konacno da je ubola seriju ,da je vise ne gledamo kao kleptomanku hehe.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
The Blacklist, i u petoj sezoni obožavaju da ubacuju likove koji su sa Balkana (ovaj put Hrvatska, Crna Gora). Što je najveći fazon, u jednoj epizodi, radnja se dešava oko princeze Sonje iz Crne Gore.
Edit: A evo u petoj se BG spominje, tj i deo epizode se odvija " u Beogradu", i Savamalu spominju haha :D

Generalno, isti ritam kroz sve sezone, jedna od serija koja mi ne može dosaditi.

Ma gde ne može da dosadi. Mene poslednje dve sezone podsećaju na španske sapunice.
Ovu se još dvoumim da li da gledam.

Riverdale druga sezona za sada po mom misljenju odlicna.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno