Vidiš, ISS sam pičio u PS1 igraonicama, držao Roberta Karlosa u napadu, otkidao na Nigeriju kao i svi, posedovao sam PS2, zatim i PS3 (i sad mi skuplja prašinu negde u podrumu). To što je nešto u tom trenutku bilo ispred konkurencije što se tiče dizajna i funkcionalnosti, ne znači da se nije pojavilo nešto bolje i funkcionalnije. Nećemo živeti u prošlosti 🙂
Nema tu u pravu ili ne, stvar je subjektivna.
A tako o dualshock dizajnu pričaju uglavnom oni koji su ga prvi put probali na ps3.
Ko je doživeo ps1 i oduševio se koliko je i onaj osnovni kontroler tad bio dobar, pa posle i prvi dualshock, pa DS2 kasnije, ima potpuno drugu perspektivu.
Samo mi nikad ne prija da čujem tako olako ocenjeno nešto što je legendarno, kao da neko danas posle toliko decenija kaže "U al je ******ski ovaj Porsche 911 dizajn, ko li je to smislio?"
A danas je baš vreme takvog ocenjivanja svega, od igara, do bilo čega što se pojavi. Samo ga ojadiš, *****no je, idemo dalje. Naravno da ne pričam o Vladimiru, nego generalno.
Pritom uopšte ne kažem da Xbox kontroler nije dobar. Za mene ima par vrlo bitnih mana, ali to smo pričali prethodne decenije.
I Davidsa u spicu... 🙂
Nego planiras da uzimas PS4 ili se jos uvek femkas? Ono, vecera, bioskop, treci sastanak pa tek onda da "put outujes"? :d
"Osh dash ckepi znam dimas"- fazon
Ili cekas 5icu? 😀
Sad mi daje da odradim checkout stavio sam neku adresu hotela iz Londona..Jel preko G2A moze samo paypal posto ga nemam ? I jel si na kraju uzeo sa Amazona ?Ja sam uzimao preko G2A sajta... i to preko PayPal-a i nikakvih problema nije bilo.
I ja sam pokušavao na Amazonu, isti problem sam imao pa sam nasao drugi način.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ovo mi izađe kad oću uzmem PS+ sa Amazona https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00GUXZTAC
Important message about the item you would like to purchase
We noticed that you're shopping from Serbia. This item is not available for purchase due to geographical restrictions.
Not Shopping from Serbia? Learn more
PlayStation Plus: 12 Month Membership | PS4/PS3 | PSN Download Code - UK account
Ako promenim zemlju na UK dal će sve biti ok onda..jel uzimao neko..planirma da uzmem preko visa online kartice nase valjda to moze tako..?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Sad mi daje da odradim checkout stavio sam neku adresu hotela iz Londona..Jel preko G2A moze samo paypal posto ga nemam ? I jel si na kraju uzeo sa Amazona ?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Kakva je igra? Ako te ne mrzi baci koji utisak pošto planiram da je nabavim 🙂Ja igram ovih dana Shadow of War i nisam primećivao nikakvu buku sa ova zadnja dva FW.
Ima li jos nesto od boljih naslova da izlazi ove godine ili cekamo sledecu? Odnosno Shadow of War i Origins su poslednji za ovu godinu? GoW 4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari