Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Sim free je. Skoro svi telefoni kod operatera su sim free sem iPhone(u vip-u je i iPhone sim free)...

kako ovo da ukinem, pojavi se na sec svaki put kada zovem nekog?
e65434859aa8e64a5d897fdf671e6769.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ma, probao to ali ne radi :(
tj, i dalje se pojavljuje

To stalno izlazi na mts već godinama

Imam isto, već sam oguglao na to vremenom.

koji bixby remaper program koristite? treba mi neki koji bi na jedan klik da pali lampu a na dugi pritisak da odradi screenshoot. probao sam jedan ali bas i ne radi kako treba, pa da ne isprobavam sve redom dok mi ne preporucite neki?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

To stalno izlazi na mts već godinama

Imam isto, već sam oguglao na to vremenom.

gledam kod sina, to nema (mts), moguće da je do: starija vs novija sim kartica.
kad me ne bude mrzelo, menjaću sim sa njim da probam
da, verovatno mi je bilo i ranije ali sam sad primetio kad greškom pozovem nekog, pa brzo krenem da prekinem
hvala vam

Koliko vam telefon "pojede" baterije tokom noci?
Meni uvek oko 10%... Ugasim wifi, lokacije i mobile data. Mislim da je preterano puno sto "pojede" za noc.

Par procenata, mozda 2-3%. Sve upaljeno st moze da bude upaljeno. Ne koristim aod.

Ne gasim ništa osim aod za koji sam namestio da se sam isključi između 00h i 7h. Fejsbuk I viber rade svoje ali obično mi ode oko 5% baterije za to vreme.

Koliko vam je prosecno screen on time? Sa QHD rezolucijom, brightness na prosecno 50%, relativno tamnom temom i konstatno upaljenim WiFi + mobile data povremeno, izvukao sam 4h20m SoT i imam jos 13%. Znaci uz ovakvu upotrebu nekih 4h 40m SoT je realno.

Je l' to OK ili bi trebalo bolje?

Koliko vam je prosecno screen on time? Sa QHD rezolucijom, brightness na prosecno 50%, relativno tamnom temom i konstatno upaljenim WiFi + mobile data povremeno, izvukao sam 4h20m SoT i imam jos 13%. Znaci uz ovakvu upotrebu nekih 4h 40m SoT je realno.

Je l' to OK ili bi trebalo bolje?

Promena rezolucije nema nikakvog značaja na bateriju. Sve i da ima, to je minimalno.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Iscedio sam je do kraja, stavih ga na punjac s 2%. Nesto sitno preko 5h sot, ja zadovoljan.

Sad jos samo ostaje dilema koje zastitno staklo je kompatibilno sa Defender II futrolom, ako ne bude moglo nijedno, moracu da uzmem foliju.

Dok sam imao S8 sa tom Defender futrolom sam korostio Monster 360 foliju. Odlicno su se slagali.

Послато са LG-M700

Noob pitanje, jel ima neka fora da se natera muzei da radi?

Danas sam bio u radnji da uzmem zastitno staklo posto sam se prosli put mucio da sam namontiram. 2700 din staklo za S8 (skupo da ga ****s, ali sta da se radi), naleglo lepo, slaze se Defender futrolom... i naravno tek veceras shvatim da mi gornji desni ugao stakla slabije reaguje tako da ne mogu da povucem traku za notifikacije sa skroz desne strane, nego moram sa sredine (tj. mogu ali sa bas preciznim pokretom). Mozda je tako bilo i bez folije, pa sam utripovao, ali eto jedne stvari koja voli malo da kida zivce. U svakom slucaju bolja opcija nego bez ikakvog zastitnog stakla. I da, druga stvar kod ovog stakla koja je malo iritantnija je sto prekriva sve izuzev zvucnika, tako da ako se umasti ekran, mora da se brise pre upotrebe prednje kamere.

You can't have all the nice things....

Neće da se aktivira, kaže idi u settings za live wallpapers I tamo ništa...

Ne trebaš da ideš u settings za live wallpaper, već iz same aplikacije sve podešavaš...

Neće, zato i pitam...
09317cd8f2ff642dfc4f8b6a6f2272c0.jpg

Da nisi ubijao neke stvari nekim package disablerom?

Kada kliknem activate kod mene sve ok.

62cd2df9ef04cfa87e7ad93962d6b6bc.jpg

Poslednja izmena:
Stigao cafele silikon posle nekih 40 dana od porudžbe. Fino pakovanje obzirom na 4$ cenu. Vrlo tanak, odlična obrada (svi otvori tačno gde treba da budu), maksimalno utegnut (nije kao nillkin nature da landara dužinom oko ivica ekrana). Sarađuje sa monster folijom bez ikakvih problema. Jedino od mana što mogu da kažem je da klizi najstrašnije (mislim da je klizaviji tel sa istom na sebi nego klot)!

Za par dana stiže i spigen rugged armor, a razmišljam se da poručim i neo hybrid + spigen zaštitno staklo (pošto prijatelj ide u usa za vikend) pa da probam i tu kombinaciju, mada znajući sebe neću do nositi pošto ne volim kada mi se drastično povećaju dimenzije telefona bez obzirom na daleko veći nivo zaštite i bolji grip.

Odličan je taj cafele od 0.4mm. i istina je , klizav je baš .
Onaj drugi od 0.6mm nije toliko zategnut iako se znatno manje kliza

Poslednja izmena:
Da nije taj neo hybrid malo debo :/ ipak ima dva sloja oko ivice... Ja čekam liquid air

Odkad sam stavio screen protector ekran je mnogo neresponzivniji u uglovima, pogotovo ako je u futroli... Znaci, traka za notifikacije, delete dugme, all screens dugme i slicno mora jace da se pritiska. Da li je to problem do folije ili futrole? Da li je uopste potreban screen protector jer stvarno ide na zivce.... Mislim, uzeh najskuplji u radnji i opet ispade los. Jedino da probam sa PVC folijom?

Vrh Dno